Dia1

Vandaag heb ik de 5e, maar meer een soort halve korte vlog voor jullie. De bedoeling was dat ik in deze laatste vlog jullie mee zou nemen in onze laatste drie vakantiedagen maar helaas ben ik ziek geworden. Je ziet wel die eerste dag daarvan waarin we nog heerlijk in de zon genieten, de kindjes laten zwemmen in het zwembadje en aan het bbq-en zijn, maar daarna eindigt het wat anders. Ik heb getwijfeld of ik de vlog nog online wilde zetten maar omdat dit ook het echte leven is (helaas) deel ik toch de vlog zoals die is en eindig ik met een kort kletspraatje in de auto.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze korte vlog vonden en hoe jullie deze vlog reeks van onze vakantieweek ervaren hebben! Laat je reactie en tips en tops zeker achter bij de comments, daar heb ik wat aan voor volgende vlogweken en series.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Vive la VLOG #5 Anders dan verwacht”

 1. Goed dat je je de blog gedeeld hebt. Wat super vervelend dat je vakantie zo eindigde?. Het zag eruit als een hele mooie plek. En wat is Laba als sterk zeg! Knap kind.

 2. Iets opblazen terwijl je moet lachen ? Die efteling merchandise is wel aan jullie besteed. Jammer dat je gezellige vakantie zo eindigde. Respect dat je het toch online plaatst inderdaad dat is ook het leven en daar hoef je je niet voor te excuseren. Beterschap.
  Josan onlangs geplaatst…3 kankerverwekkende producten voor je kindjeMy Profile

 3. Wat zonde dat je ziek bent geworden! Ik heb mijn laatste minivakantie ook zo door gebracht, echt niet tof… Ik vond je vlogreeks toch heel leuk hoor! En goed dat je dit ook heb gedeeld, ik vind het alleen maar fijn om het echte leven van mensen te zien, dus ook de momenten dat het even wat minder gaat.
  Nienke onlangs geplaatst…Heel veel kattenfoto’s!My Profile

 4. Hele leuke vlogs! Jammer je ziek bent geworden op het einde .. zonde om zo af te sluiten. Hopelijk ben je snel weer de oude!
  Lisette onlangs geplaatst…Pixie.nlMy Profile

 5. Jammer dat je leuke vakantie zo moest eindigen. Maar helaas gebeurt dat wel eens. Gelukkig heb je het begin van de vakantie lekker kunnen genieten! Hadden jullie iets verkeerds gegeten bijde bbq misschien?

 6. Wat balen zeg dat je ziek bent geworden! Gelukkig al met al wel een goede vakantie gehad. Ik vond de vlogs erg leuk dus zeker vaker doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.