Visual diary mei #5

Mei lijkt wel een hele lange maand, zo met een 5e donderdag. Maar zaterdag is het alweer het begin van juni, en eigenlijk heb ik het gevoel gehad dat de maand mei voorbij gevlogen is. Deze week is de laatste week met de laatste loodjes voor het afstuderen. Vandaag, nu je dit leest, lever ik samen met mijn afstudeer partner ons afstudeeronderzoek in, beroepsproduct bij het onderzoek en onze individuele verslagen, hartstikke spannend. Ook laten we onze cijferlijsten ondertekenen en is het eigenlijk gewoon de laatste dag op school, wow wat voelt dat apart!. Ik zit vanaf mijn vierde levensjaar op school, ik ben nu 22 jaar dus het is wel heel gek om geen schoolganger meer te zijn straks hoor hihi. Dit is een nieuwe visual diary, op de afbeelding hierboven zie je mijn powerontbijtje van vorige week donderdagochtend.

Die donderdagavond bakte ik een gezondere variant op een hartige groentetaart, met de helft zo weinig bladerdeeg, en met wat meer ei en groente, mmm wat was dat heerlijk!.

Ik twijfelde of ik deze foto online wilde delen, deze mini babybump foto! Toch besloot ik deze te delen en de reacties via instagram waren ontzettend leuk. In de avond is mijn buikje meer aanwezig als in de ochtend maar toch, ik ben er trots op!.

Vrijdag na de bodypump les ging ik met vriendinnetje Irma gezonde boodschappen halen bij de Turkse supermarkt, mmm!

En we aten een lekkere gezonde lunch bij mij thuis, mmm!

Ik ontdekte deze leuke foto bewerk app, en ik ging het een en ander uitproberen. Dit weekend vierde mijn vriend dat we  de 24e mei 3 jaar samen zijn.

We gingen heerlijk een dagje samen weg, naar de Apenheul, en daar hang je natuurlijk lekker de aap uit. Hoeveel aapjes spot jij op deze foto? hihi

Die avond gingen we lekker samen uit eten bij de Chinees, mmm altijd lekker. Dit was mijn dessert.

Maandag werkte ik bij mij horeca baantje. Ik lunchte deze heerlijke panini caprese, en een grote kop groene thee.

Week 14! Vandaag, nu je dit leest ben ik 14 weken + 5 dagen. Wat gaat de tijd toch snel. Volgens mij heeft het kleintje het wel naar zijn/haar zin in mijn buik. Over twee weken laten we een pretecho maken waarbij het geslacht bepaalt wordt, wat denk jij? Zit er een stoer knulletje of een schattige prinses in mijn buik?

Dinsdag hebben mijn afstudeermaatje en ik alles uitgeprint van onze gemaakte documenten, wat een werk was dat. Gelukkig maakte deze lunch veel goed hihi.

Dinsdag later op de middag ging ik met mijn vriend naar de plantenboer waar we allemaal plantjes gekocht hebben voor onze tuin, en groente plantjes voor in mijn moestuin!. 

Hier was ik samen met vriendlief druk bezig om de plantjes in onze tuin te plaatsen. Ook mijn moestuin begint er al beter uit te zien, ik zal binnenkort wanneer de zon schijnt een leuke foto maken met het eindresultaat. (ps. Wat vinden jullie van mijn toffe roze tuin handschoenen?).

Dit was de visual diary voor deze week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties hier op. Laat het me ook vooral weten in de comments. Zijn er nog meer afstudeerders hier onder de lezers, hoe gaat het bij jullie? En hoe is jullie week verder geweest? Ook zo genoten van de zon op maandag en dinsdag?

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Visual diary mei #5”

  1. Wat bijzonder, zo’n mini baby bump! Echt mooi om te zien 🙂 verder ook een fijne Diary!

  2. Lekker productief weekje.. Ik moet ook weer eens naar de Apenheul want daar ben ik al zo lang niet geweest.

    Mooi buikje trouwens 😉

  3. Mmm, ik vind je eetfoto’s altijd zo leuk, je eet altijd lekkere dingen! Leuk, die babybump, en lekker in je tuintje bezig!

  4. Handschoenen zijn echt een must om mee in de tuin te werken 🙂 Ik vind tuinieren echt heel leuk, maar kan er niet tegen dat er troep en aarde onder mijn nagels terecht komt, omdat dat soms bijna niet weggaat!

  5. Wat een mooi buikje heb je al! En leuk al die food foto’s te zien jummie! ! Ik ben ook benieuwd naar je moestuintje ik heb zelf een tomatenplantje, lavendel en aardbeien plantjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.