Mijn favoriete healthy lifestyle inspiratie op het WWW

Ook ik doe graag inspiratie op voor mijn healthy lifestyle, via blogs en youtube videos. Gelukkig is er dan online ook ontzettend veel te vinden. Het is mooi om te zien hoeveel mensen gedreven zijn om hun healthy lifestyle uit te oefenen, maar ook om te delen met anderen, om anderen te motiveren gezond te leven. Inspiratie doe ik op via blogs, youtube en instagram. In dit blogje deel ik mijn favoriete healthy lifestyle motivators op het wereld wijde web!

Fitspooration!. Mijn absolute numero 1 op het wereld wijde web op het gebied van healthy lifestyle is Fitspooration. Deze blog en instagram guro is van Ellen, een meisje van 16 jaar oud die alles weet en deelt op het gebied van een healthy lifestyle. Ze deelt goede fitness oefeningen, lekkere recepten en motiverende afbeeldingen!. Klik hier voor haar website. 

AnneMerel.com, een lifestyle blog van Anne Merel die op haar blog allerlei healthy lifestyle tips deelt. Ze deelt wekelijks interessante food en sport challenges om fit for summer te raken!. Heel motiverend en inspirerend. Klik

Work that es, de super leuke blog van Esmee die allerlei tips geeft om helemaal clean te eten (wauw wat knap!) maar ook om daar effectief bij te trainen!. Ze deelt voedingstips, workout tips en andere fitsporation om ons allemaal uit de stoel te krijgen, to work that ass!. Klik!

De groene meisjes, die groene blog van twee meisjes, Jamie en Merel die met hart en passie schrijven over een groen leven, hierbij schrijven ze over een bewust groene ecologische levenstijl, en het eten van zo clean mogelijk voedsel (zonder e-nummers). Ze delen heerlijke gezonde receptjes en weten me altijd wel te motiveren. Gewoon echt een aanrader! Klik!

Voor healthy lifestyle inspiratie op Instagram, zoek ik op verschillende hashtags zoals: #fitsporation #healthylifestyle #healthyfood #fitspo enzovoorts. Hele inspirerende en leuke plaatjes voor op je smartphone.

Dit waren mijn favoriete healthy lifestyle inspiratie blogs en youtube video’s. Ik ben erg benieuwd naar jullie favorieten dus deel deze ook vooral bij de comments. Natuurlijk heb ik nog veel meer fijne healthy lifestyle blogs op het internet maar dit waren op dit moment mijn favorieten. Ik ben benieuwd of jullie deze kennen en wat jullie hiervan vinden. Hoe vind jij jouw healthy lifestyle inspiratie? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • martinaa89
  29 mei 2013

  Leuk om inspiratie op te doen! Annemerel haar blog lees ik al met plezier 🙂

 • beamingbeauty
  29 mei 2013

  Fijn artikel! Heb ik weer wat blogs om te lezen en zelf ook wat inspiratie op te doen!

 • Suzanne
  29 mei 2013

  Ik heb missnatural.nl ontdekt, voor mij een hele goede site omdat ik stoppen moet met verkeerde suikers in voeding

 • Kayleigh
  29 mei 2013

  Leuk, ik ga op deze sites kijken want ik wil ook beter gaan eten en gezonder!

 • Marcella
  29 mei 2013

  Leuke tips! Work that es ga ik verkennen, de rest volg ik al 😉 Gezonde inspiratie is fijn!

 • Beautydagboek
  30 mei 2013

  Bedankt voor de tips! Dat kan ik wel gebruiken.

 • TypischTam
  30 mei 2013

  Ik volg haar nu ook dankzij jou! Super fijne site!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.