Visual diary mei #2

Een nieuwe visual diary, vandaag iets later online als deze normaal online komt. Dat hoeft te pret niet te drukken natuurlijk dus laat ik jullie weer meekijken in mijn week. Deze week bestond veel uit studeren, werken en allerlei andere dingetjes. Kijk vooral eventjes mee. Zoals op bovenstaande foto te zien is, was ik op Utrecht centraal, waar ik regelmatig samen werk met mijn afstudeer maatje bij seats2meet. Het werkt heerlijk rustig en we zijn daar heel productief.

Die zaterdag moest ik werken vanaf 11.00, voor een ochtendmens als ik betekend dat nog een ochtendje vrij. Ik begon met een gezond ontbijtje van 2 eieren, een klein plakje kaas en twee cracottes, mmm

Vriendlief wilde graag 10 km hardlopen, ik had ook wel zin om de deur uit te gaan maar ik kan met hardlopen zijn tempo (14 km/u) niet evenaren, ik deed dit lekker op de fiets, ik heb een geel mandje op mijn fiets haha en ik fietste zoals je op de foto ziet, achter hem aan. Heerlijk in het zonnetje!

Toen ik zaterdag thuis kwam van het werk (rond 20.00) keek ik een filmpje thuis met vriendlief, met een lekker drankje, ik probeerde dit Jillz drankje uit.

Zondag was ik vrij, een dagje die bestond uit bloggen, in de middag even naar de stad en in de avond gingen we op visite bij vrienden. In de ochtend genoot ik van dit heerlijke maskertje van watmaaktjemooi.

Ik lakte mijn nagels met dit schattige lakje die gisteren te zien was in een nail of the day blogje.

Op de markt in de stad kochten vriendlief en ik dit heerlijke biologische brood, vol met spelt, zonnebloem pitten en andere lekkere granen, mmm! Ook kochten we deze bakjes aardbeien, die heel snel op waren haha.

In de avond gingen we op visite bij vrienden, een uur vooraf besloot ik dat het wel leuk zou zijn op cakepops te bakken haha! Dit pakketje van Dr. Oetker is hier ideaal voor, want ik was in 45 minuten klaar.

Ze zien er dan misschien niet super mooi uit (haastige spoed is zelden goed) maar ze waren heerlijk!

Onze vrienden waar we op visite gingen hebben een nieuw hondje, Winston en ik was natuurlijk helemaal verliefd op hem! Dat werd lekker kroelen natuurlijk. Ik droeg hier trouwens het vest van mijn vriend over mijn jurkje omdat ik het koud had haha (Gentleman als vriendlief die zijn vest aan mij geeft 🙂 )

Maandag werkte ik weer samen met mijn afstudeerpartner in Utrecht, en dit was mijn heerlijke gezonde lunch.

Ik kocht dit geweldige servies bij de V&D van Pip studio, het is al omgetoverd tot mijn ontbijt servies. I love it

Dinsdag ontbeet ik heerlijk met havermout, waarin ik een appeltje en kaneel liet meekoken, met daarboven op rood fruit, heerlijk en dit was nog lekkerder in mijn nieuwe servies haha.

Ook dinsdag werkte ik samen voor het afstuderen in Utrecht. Weer een goede productieve dag!

Woensdagmiddag moest ik naar de dietist in het ziekenhuis, daarna was ik gezellig met mama naar de stad geweest, we dronken heerlijke cappuccino bij de Hema.

Woensdagavond had ik mijn haar in een gek staartje gedaan en zette ik dit op de foto.

Diezelfde avond ging ik samen met vriendlief oppassen op de kindjes van mijn nicht, we bakten heerlijke pannenkoeken en de kindjes hielpen daar goed bij mij. Zo konden mijn vriend en ik alvast oefenen met papa en mama spelen voor later. 😉

Dit was mijn visual diary voor deze week, het is vandaag hemelvaartsdag, dit vier ik door te werken haha, ook vier ik vandaag de verjaardag van mijn vader, en mijn schoonmoeder. Van harte gefeliciteerd, ook via mijn blog papa en schoonmama!

Ik ben benieuwd wat jullie vandaag gaan doen, en natuurlijk jullie reacties op deze visual diary, laat het me weten in de comments.

PS. vergeten jullie niet mee te doen aan mijn toffe winactie in samenwerking met vintagestore? (Click!)

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Tedje
  9 mei 2013

  Hele leuke diary!!

 • edithmeijer
  9 mei 2013

  Leuke foto’s, die cake pops lijken me heel erg lekker!

 • fleur
  9 mei 2013

  Leuke foto’s!
  En ik hou van Jillz!

 • Geanne
  9 mei 2013

  Leuke foto’s! Vooral het Pip-servies vind ik echt super mooi!

 • Life of Simone
  9 mei 2013

  Wat eet je toch altijd heerlijk en gezond, inspiratie!! En wat een lief hondje!

 • Joyce
  9 mei 2013

  Hele leuke foto’s!

 • Milou - LounaBeauty
  9 mei 2013

  Wat heb je allemaal lekkere dingen gegeten zeg 🙂 hihi. Jummie

 • Debbie
  9 mei 2013

  Leuk om te lezen

 • annouska
  9 mei 2013

  Oeh die pops moet ik nog steeds proberen. Cute hondje trouwens. 😀

 • iliveformydreams
  9 mei 2013

  Leuke diary!

 • Anne Solveig
  9 mei 2013

  Leuke foto’s Kelly! Staartje staat je leuk! 🙂

 • Monique
  10 mei 2013

  Wauw! Je cakepops zijn echt goed gelukt!

 • Suzanne
  10 mei 2013

  Leuke foto’s meid!

 • Thirza
  12 mei 2013

  I love your Pip & Winston! Hihi.

 • Martina
  12 mei 2013

  Leuke Diary!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.