Nails of the day: babyblue it’s true!

Dit lakje shopte ik voor slechts 1 euro, op de Beautygloss party. Dit kleurtje en nog een paar andere beauties lagen binnen no-time in het bakje wat een winkelmandje moest voorstellen hihi. Fogan cosmetics, nog nooit van gehoord maar voor een euro? Dan probeer ik het graag uit.

Ik shopte zes nagellakjes, en vandaag bracht ik een lief baby blauw kleurtje op, een kleur die me doet denken aan de helder blauwe lucht, of aan baby blauwe muisjes, of gewoon aan een mooi kleurtje. Dit lakje denkt mooi in twee laagjes. Over de houdbaarheid kan ik weinig zeggen, ik ben benieuwd hoelang deze nagellak mooi blijft zitten op mijn nagels. Ik ben erg verrast door de kwaliteit tot nu toe wat me erg nieuwsgierig maakt naar de andere exemplaren. Wie weet zie je die binnenkort terug in een nieuwe nails of the day.

Zijn jullie bekend met het merk; Fogan cosmetics? Of hebben jullie deze lakjes toevallig ook geshopt op de Beautygloss party? Laat jullie reacties hierop weten in de comments, wat vinden jullie van dit lieve kleurtje?

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Thirza
  8 mei 2013

  Heel mooi, lief kleurtje.

 • Life of Simone
  8 mei 2013

  Heeel mooi kleurtje!

 • Bianca
  8 mei 2013

  mooi kleurtje!

 • Joyce
  8 mei 2013

  Heel mooi kleurtje!

 • Anne Solveig
  8 mei 2013

  Ahh lief kleurtje, lekker knal! Ik heb ook zo’n kleurtje van Rimmel!

 • edithmeijer
  8 mei 2013

  Wat een mooi kleurtje!

 • stephanie
  8 mei 2013

  Super leuk kleurtje!

 • annouska
  8 mei 2013

  Heerlijk kleurtje 😀

 • iliveformydreams
  8 mei 2013

  Mooie kleur blauw!!

 • Beautytalk
  8 mei 2013

  Mooi kleurtje!

 • Kim
  9 mei 2013

  Wat een mooi kleurtje!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.