Visual diary Juni #3

Nieuwe donderdag dus natuurlijk weer een visual diary, begint het jullie nog niet te vervelen? hihi. De visual diary zet ik op woensdagavond in elkaar, dus de donderdag hoort dus al bij een nieuwe week. Vorige week donderdag kregen mijn afstudeermaatje en ik te horen dat we ons afstudeeronderzoek met scriptie met een 8.2 gehaald hadden! We hadden die dag al vroeg afgesproken (9.00) om de uitslag samen te krijgen, maar ook om ons voor te bereiden op de afstudeer presentatie. Hierna gingen we heerlijk lunchen in een eetcafe in Waalwijk, en die middag hebben we samen alle voorbereidingen voor de Gender reveal party gedaan, bedankt Nathalie voor je hulp!

We maakten hapjes (zalm en kip wrapjes, mini frikandelbroodjes, knakworst hapjes, nachos voor in de oven, een fruit bowl etc.). En we hebben alles in roze blauw thema gepresenteerd, De voorbereidingen hebben we al erg van genoten!

De gender reveal party was ontzettend gezellig, met 14 lieve vriendinnen heb ik het geslacht van onze baby (ons meisje) onthuld. Hier hebben jullie deze week al een blogje over kunnen lezen.

Afgelopen vrijdag sprak ik af met Shirley We hebben een hele gezellige middag gehad samen en vooral gekletst over onze zwangerschappen en de baby’s hihi. Shirley is zowel bekend van Styleguide, maar haar nieuwe website over zwangerschap en moederschap is absoluut een aanrader! 

Met Shirley lunchte ik heerlijk bij Toastable, een goed gevulde tosti met mozzarella, pesto, tomaat en gemengde groente.  (ivm met de suikervrije challenge nam ik een ander sausje).

In de trein terug vond ik mijn buik mooi aanwezig, en ik kreeg de vraag van een Engelse toerist of ik een baby in mijn buik had, wat leuk!

Natuurlijk kun je goed shoppen met fashionista Shirley. Ik shopte deze heerlijke losse broek bij de Mango, een basic top van de h&m en deze zwarte maxi dress. Ook shopte ik nog wat Zwitzal goodies.

Dit zijn al wat leuke rompertjes die we hebben voor ons meisje, deeld gehad, deels gekocht. Love them!

De ideale suikervrije avond snack: homemade popcorn op smaak gebracht met zout (en een tikkeltje olijfolie).

Smoothies (homemade) zijn ook de ideale suikervrije snack. Ik maakte deze thuis, en deze nam ik zaterdag mee naar mijn werk. Ik werkt e zaterdag bij mijn horeca baan.

Terwijl ik zaterdag aan het werk was, shopte vriendlief dit geweldige jurkje/pakje voor onze dochter. Wat een trotse papa to be!

Ik kookte een heerlijke suikervrije pasta met spinazi, kip en room. Dit heerlijke recept is van vriendinnetje Suzanne die ook de suikervrije challenge doet.

Maandag heb ik met mijn afstudeermaatje de hele dag aan onze eindpresentatie gewerkt, daarvoor nam ik dit power ontbijt! (smoothie van aardbeien, kers en mango, griekse yoghurt met banaan, kaneel en een beetje lijnzaad, en een kopje koffie om wakker te worden).

Aan het werk bij Seats2meet voor de eindpresentatie, laatste loodjes voor het afstuderen!

Deze heerlijke verse tomatensoep heb ik gemaakt naar aanleiding van het filmpje van foodgloss op youtube. Een suikervrije tomatensoep met veel tomaten, ui, knoflook, italiaanse kruiden, wat aardappel en nog meer heerlijke ingredienten. We aten er zelfgemaakte gehaktballetjes bij, en een sneetje speltbrood met kruidenkaas. Allemaal heerlijk en suikervrij.

Dinsdagochtend volgde ik een uurtje bodypump met sportvriendinnetje Irma. Dit zijn onze geweldige Victoria Secret bidonnen. Er kan ruim 750 ml water in, en dat was erg prettig met die warme temperaturen.

Moestuin update, heerlijk in het zonnetje. Vinden jullie ook niet dat mijn moestuin er goed bij staat?

Woensdagochtend, 8.30 waren mijn afstudeermaatje en ik al aanwezig bij de afstudeer instelling (in de verslavingszorg). We hebben toen onze eindpresentatie al goed voorbereid. Om 9.00 begon de presentatie, en om 10.00 was deze klaar. Deze hele ruimte zat vol met verschillende mensen: docent, stage begeleider, ervaringsdeskundigen verslavingszorg, (ex)cliënten, managers, andere belanghebbenden en professionals. Het was hartstikke spannend maar we hebben deze eindpresentatie met een 8 gehaald! Ik ben nu dus officieel afgestudeerd en mijn titel is: HBO sociaal pedagogisch hulpverlener, Bachelor of social work. Hoe gaaf klinkt dat haha!.

Die middag lunchte ik bij mij thuis met vriendinnetje Vera. We aten sneetjes speltbrood met homemade guacemole, een gebakken eitje en lekker veel groentes erbij. Ik voelde me helemaal blij dus we vierden gelijk mijn afstuderen!.

Die middag gaf ik in Best een make-up feestje Beautydream. Another day at the office, foto 😉

Dit was mijn visual diary voor deze week. Natuurlijk ben ik weer benieuwd naar jullie reacties, en hoe jullie week is geweest. Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Budgetproof.nl
  20 juni 2013

  Wat groeit je buik snel!

 • Beautydagboek
  20 juni 2013

  Gefeliciteerd met je afstuderen, wat fijn! Ik ben vorig jaar afgestudeerd en dat gevoel is zo super!

 • Bente
  20 juni 2013

  Wat een leuke foto’s!
  Je tuintje staat er zeker mooi bij!

 • Adorkable
  20 juni 2013

  Wat is een gender reveal party toch leuk! Je hebt het leuk versierd. Die rompertjes heb ik ook gekregen voor ons meisje. Hema heeft zulke leuke babykleertjes!

 • Puce
  20 juni 2013

  Wat kan jij veel eten nog! Niet verkeerd bedoeld, maar ik krijg echt bijna niks weg en heb ook bijna nergens trek in. Als ik eet zijn het hele kleine beetjes. Dat bordje pasta ziet er heerlijk uit, maar ik zou er voor 2-3 maaltijden van kunnen eten.

 • Lisa
  20 juni 2013

  Ziet er uit als een gezellige week! Wat heb je eigenlijk allemaal precies in je moestuintje staan als ik vragen mag.. O, ja en gefeliciteerd natuurlijk met het afstuderen!

 • Martina
  20 juni 2013

  Ooooh wat leuk al die baby kleertjes!

 • Kayleigh
  20 juni 2013

  Leuke diary! ik heb die tomatensoep ook gemaakt van foodgloss, smaakte erg goed! weet jij of je die bidons van victoria secret ook op schiphol kan kopen? Liefs

 • Jennifer
  20 juni 2013

  Leuke post! En wat een heerlijke gezonde voeding allemaal!
  Kijk voor tips en recepten over gezond leven eens op mijn blog!

  Liefs, Jennifer

  New post: Superfood Hennepzaad!

 • Joyce
  20 juni 2013

  Wat een onwijs schattig jurkje heeft je vriend gekocht!

 • Stephanie
  20 juni 2013

  Wat een leuke foto’s! Die baby kleertjes zien er heel erg schattig uit.

 • Kelly
  20 juni 2013

  Oh er staan echt lekkere dingen zeg met het Gender reveal party. Leuk logje weer! Wilde even zegen dat je weer veilig op mijn site kan na alle gedoe, hij werkt weer X liefs van mij!

 • Dionne
  20 juni 2013

  Wat een leuke foto;s!

 • nemvth
  20 juni 2013

  Wat heb je hem uitgebreid gemaakt deze week! En je buikfoto is echt heel mooi!

  Liefs – lifebynem.WordPress.com

 • Bianca
  20 juni 2013

  leuke foto’s!

 • Jhemyla
  20 juni 2013

  Dat broodje op je allereerste foto ziet er echt heerlijk uit moet ik zeggen!

 • Nadia
  21 juni 2013

  Oehh leuk, de visual diary! Je eetfoto’s zien er altijd zo heerlijk uit! Leuke week gehad, leuke babykleertjes ook! En gefeliciteerd met je afstuderen natuurlijk!

 • annouska
  23 juni 2013

  Wat een heerlijk blogje. De eerste link van shirley haar blog werkt btw niet.. Ik hoop dat je de laatste dingen voor school ook haalt.

  GEFELICITEERD nogmaals met het geslacht. ^^

 • Laura - what about her
  23 juni 2013

  Altijd leuk, zo’n overzicht. Hele leuke foto’s!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.