Outfit of the day – summer is up!

Wat mochten we deze week boffen met zo mooi weer. De zomerkleren mochten de kast uit! Heerlijk, natuurlijk is het warm, niet helemaal fijn omdat mijn diabetes daar altijd een beetje van slag van raakt, maar je hoort me niet klagen. Ik wordt vrolijk van de zon, de vrolijke mensen om ons heen, de fijne zomerkleding, en het vakantie gevoel dat de zomer gewoon geeft, in je eigen huis! Deze heerlijke losse broek kocht ik in Amsterdam bij de Mango. Heerlijk, hij zit lekker los, past prima in combinatie met een groeiende buik en is heerlijk luchtig.

Boven deze Mango broek draag ik een hele simpele H&m top, die ideaal combineert bij de drukke print op de broek. De sandalen die ik draag hebben een sleehak en zijn van de van Haren. De zonnebril die ik draag is van Dolce & Gabbana. Deze foto’s zijn gemaakt in onze tuin, naast mijn moestuintje waar ik zo trots op ben hihi.

Wat vinden jullie van deze outfit? Ook zo dol op dit soort losse broeken of heb je er helemaal niets mee? Wat draag jij het liefst met de warme temperaturen? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Nadia
  21 juni 2013

  Ik vind het je leuk staan! Niet iedereen kan dit soort broeken hebben, het maakt vrij snel slonzig volgens mij. Leuke foto’s, zo in de tuin!

 • Martina
  21 juni 2013

  Leuk om te zien!

 • Kayleigh
  21 juni 2013

  Leuke broek!

 • Bente
  21 juni 2013

  Ik vind je broek ook mooi staan! Zelf ben ik meer van de shortjes/jurkjes als het lekker warm is.

 • bemydaydream
  21 juni 2013

  Erg leuke broek!

 • Dionne
  21 juni 2013

  Leuke outfit!

 • Joyce
  21 juni 2013

  Leuke broek!

 • edithmeijer
  21 juni 2013

  Hele leuke outfit!

 • Kelly
  21 juni 2013

  Zit heerlijk hé zo’n zachte broek als je zwanger bent. Ik draag ook alleen nog maar leggings broeken zitten echt niet meer hier.. Prachtige foto’s heb je!!

 • Suzanne
  21 juni 2013

  Mooierd!

 • vanessablogt
  22 juni 2013

  Mooie outfit! Leuke broek.

 • Bianca
  24 juni 2013

  Mooie outfit!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.