Visual diary juni #2

Visual diary deel 2 van juni. Een hele leuke week voor mij, want ik ben lekker een vier daagjes weggeweest met vriendlief naar Frankrijk, en we hebben de pretecho gehad met de geslachtsbepaling voor ons wondertje. En ik heb nog meer leuke dingen deze week gedaan wat ik in deze visual diary ga delen. Op de foto hierboven zie je de Steppegras patat, een echte Belgische verwennerij, we aten dit dan ook in Belgie in een leuk restaurantje. Het is een asociale hoeveelheid van dunne frietjes met daaronder het stukje vlees/vis wat je besteld. Ik nam de helft van deze hoeveelheid friet (daar was vriendlief blij mee hihi), ik had er geitenkaas hapjes bij, en een fijne gemengde salade. Heerlijk! Na ons etentje in Belgie zijn we doorgereden naar Lille waar we in een hotel hebben geslapen voor we richting Parijs gingen.

In de buurt van Parijs verbleven we de overige 3 dagen in een leuk hotel. Dit was het fijne bed! Heerlijk!.

Dit is een voorbeeld van een heerlijk Frans ontbijtje. Goede koffie, een croissantje, een stokbroodje mmm!

Natuurlijk wilde ik een buikfoto maken bij de Eiffeltoren! Midden in Parijs, de stad van de liefde, de stad waar ik verliefd op ben en waar ik met trots met het baby’tje in mijn buik, en mijn lieve mannetje loop!.

Naast een dagje Parijs, deden we ook een dagje dierentuin. Dit dierenpark is helemaal gericht op kat-achtigen, dus tijgers, leeuwen en alle varianten hierop. Prachtig en we hadden heerlijk weer, echt genoten!.

Als meisje ben ik dol op make-up, en ik vind het heerlijk om uitgebreid de tijd te hebben en te nemen voor mijn make-up. Als je op vakantie bent dan kan dat, heerlijk lekker optutten in een hotelkamer!

Zondagavond kwamen we thuis van onze mini-vakantie, en toen ontdekte ik dat mijn buik mooi groeit, en dat zo’n buik best handig is als bijzet tafeltje hihi.

Na een ochtend ons huisje flink gepoetst te hebben ging ik op maandagmiddag lunchte ik gezellig bij vriendinnetje Vera. Ze had een heerlijke salade gemaakt, met feta en radijsjes mmm! En lekkere panini broodjes, en watermeloen als toetje, wat een bofkont ben ik toch met Vera 🙂

Na deze heerlijke lunch deed ik een bodypump workout in de sportschool.

Die avond kookte ik een heerlijke chili con carne, vrij van e-nummers en geraffineerde suikers. Helemaal goed voor de challenge waarmee ik gestart ben. Hierover zal ik later meer bloggen.

Dinsdag had ik een geweldig leuke dag. Ik heb met lief vriendinnetje Suzanne afgesproken, bij haar thuis in Assen. Voor mij is dat 3 uur heen en 3 uur terugreizen, ideaal en het zo waard. Ik vertrok om 7.45 uit de deur dus een koffie op het station was wel zeer welkom. Om 11.00 was ik bij lieve Suzanne en we hebben heel fijn bijgekletst, geluncht en het gezellig gehad.

Ik ben jaloers op de slowjuicer van Suzanne. Dit is een versapers slowjuicer en hiermee kun je de beste en lekkerste verse sapjes maken. Ze demonstreerde dit vol trots met een banaan/mango sapje en die was goddelijk lekker. Ik wil ook een Versapers haha.

We lunchten bij Proefiz. Een heerlijk eetcafe met fijne natuurlijke producten. We namen allebei hetzelfde, een speltbroodje met caprese, dus mozzarella, tomaat en pesto. Als juice had ik een limoen/aardbei/framboos en sinaasappelsapje. Dit was allemaal geheel suikervrij (vrij van geraffineerde suikers) en heerlijk!. Mijn challenge gaat na de gender reveal party volledig van start. Ik zal er snel over bloggen.

Die avond had ik de pretecho bij een echopraktijk in Oss. Wat was dat een geweldige ervaring, in prachtig beeld ons kindje bekeken en we hebben te horen gekregen welk geslacht de baby heeft. De gender reveal party vindt vanavond plaats. En ik zal morgen een gender reveal blogje schrijven hihi.

Woensdag middag ben ik met vriendinnetje Vera de hele middag bezig geweest met het bakken en versieren van de gender reveal cake. Wat was dat leuk en gezellig. We zijn allebei ontzettend trots op de taart. De foto hiervan zal nog volgen.

Vandaag (donderdag) krijgen mijn afstudeermaatje en ik ook de uitslag van ons afstudeeronderzoek, dus of het voor 98% zeker zal zijn dat we de opleiding SPH gehaald hebben. De enige voorwaarde daarna is nog het geven van een presentatie voor de afstudeer instelling. We cross our hearts. Duim je voor ons mee?

Dit was de visual diary voor deze week. Een leuke bijzondere week. Een weekje dat ik vrijwel niets voor mijn studie hoefde te doen, en vooral heb kunnen genieten en mijn rust hier en daar heb kunnen pakken. Wat vonden jullie van deze diary? En hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Dina
  13 juni 2013

  Oh wat spannend, gender reveal party!
  En ook spannend dat je vandaag de uitslag van je afstudeeronderzoek krijgt, ik duim voor je!

 • martinaa89
  13 juni 2013

  leuke diary! je hebt een fijn reisje gemaakt met je vriend!
  en ben benieuwd naar het geslacht van je kindje 😉

 • Bente
  13 juni 2013

  De uitslag of je afgestudeerd bent of niet: super spannend! En ik ben benieuwd of het een jongetje of een meisje wordt! Leuk om morgen te kunnen lezen 🙂

 • vanessa
  13 juni 2013

  Leuke diary! Mooie foto van jou aan de Eiffeltoren.

 • annouska
  13 juni 2013

  Oeh wat een leuke foto’s. Ik zal met je meeduimen voor een goed eind resultaat.!!

 • manon151
  13 juni 2013

  Kijk wel vaker op je blog maar lees nu dat je bij een echopraktijk in Oss was. Daar woon ik, woon jij zo dichtbij joh, wist ik niet!

 • beamingbeauty
  13 juni 2013

  Hele leuke foto’s weer!

 • Dionne
  13 juni 2013

  Wat een mooie foto’s !

  Veel plezier vanavond

 • Bianca
  13 juni 2013

  leuke foto’s!

 • Debbie
  13 juni 2013

  mooie foto in parijs

 • Nadia
  13 juni 2013

  Leuke diary, en ik ben heel benieuwd naar het geslacht van jullie kindje!

 • Nadia
  13 juni 2013

  Haha, ik zie nu pas de foto van de steppegraspatat, wat een berg!

 • Maaike
  13 juni 2013

  Super leuk die diary’s van jou altijd! 🙂

 • Kayleigh
  14 juni 2013

  Leuke diary! die patatjes lijken me erg lekker 🙂

 • Suzanne
  14 juni 2013

  Het was zo gezellig lieverd! Tot snel!

 • femke
  14 juni 2013

  Leuke foto bij de Eiffel toren. Ik wil toch ook wel een keer naar Parijs, lijkt me een super stad.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.