Gender reveal party jongen of meisje?

Gender reveal party Boy or girl?

Een heel kort blogje voor vandaag, maar wel een blogje waar velen van jullie op wachtten, want in de comments las ik hoe benieuwd jullie ook waren. Ik typ dit blogje in nu, donderdagavond, na de gender reveal party. Ik ben moe, trots, blij, dankbaar en ik heb ontzettend genoten van deze avond. Er zal ook nog een uitgebreid verslag online komen van de gender reveal party, inclusies de cakes en de hapjes enzovoort. De onthulling was prachtig, mijn vriendinnen stonden in een kringetje om mij heen terwijl ik de taart ging aansnijden. De taart ging ‘open’ en iedereen zag het gelijk.

De taart ging open en een mooie roze cake met een aardbeien roomvulling kwam in beeld. Dit was voor iedereen duidelijk, WE KRIJGEN EEN DOCHTER! . Mijn vriendinnen maakte een gilletje van blijdschap hihi en de meerderheid droeg een roze shirtje dus hun vermoeden was goed. Het leuke is dat ik nu uitgebreid kan gaan shoppen voor leuke kleertjes, geen neutrale kleertjes maar fijne roze en ook andere kleurtjes! Jurkjes, rokjes, maillots, vestjes, en allerlei andere leuke meiden spulletjes.

De prachtige gender reveal cake. Gemaakt door lieve vriendin Vera!

 

Gender reveal party

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag ben ik 17 weken zwanger, en dan begint de spanning toch wel te komen voor de 20-weken echo. Op die echo wordt de baby helemaal nagekeken van binnen en buiten op eventuele afwijkingen. We duimen en hopen natuurlijk op een dochter vol gezondheid. Dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Ik heb genoten van deze party, en ik ben dankbaar voor de lieve vriendinnen om mij heen.

Verder heb ik nog meer leuk nieuws te melden. We krijgen vandaag (donderdag) de uitslag van het afstudeeronderzoek. Voor het onderzoek hebben we samen een 8.2 gehaald! Wauw wat zijn we blij en trots. Dat betekend dat we voor 99% zeker geslaagd zijn. We hoeven enkel nog een presentatie te geven bij de afstudeerinstelling en daarna mag ik mezelf voorstellen als, Kelly, Bachelor of social work, sociaal pedagogisch hulpverlener. Wat klinkt dat tof. Daar heb ik 4 jaar lang voor gestudeerd en ik ben trots en blij dit diploma in ontvangst te mogen nemen.

Dat was dit korte update blogje over mijn geneer reveal party en meer. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, zo’n beetje 50% van jullie dachten dat het een meisje zou worden, en de andere helft een jongen. Sommigen hadden een duidelijk voorgevoel, voor anderen was het een mooie gok. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties, dus laat je reactie achter in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

35 gedachten over “Gender reveal party jongen of meisje?”

 1. Ik weet niet meer wat ik dacht, maar wat leuk een dochter!!! Heel veel shopplezier!

 2. Een klein prinsesje! Fijn dat de avond zo geslaagd was!
  En gefeliciteerd met het goede cijfer op het afstudeeronderzoek.

 3. Leuk leuk leuk, een lief klein meisje, helemaal super 🙂
  Nu heerlijk genieten van al het schattige en roze spulletjes dat komt vast goed xx

 4. Wat leuk.. ik heb zelf ook een dochter en ik vind het heerlijk om alles in roze voor haar te kopen, rokjes, kleedjes.. en haar haren vlechten en dotjes.. love it! 🙂
  Eefje

 5. O meis wat leuk!! En wat een prachtige taart. Ik vind het leuk om je zwangerschap te kunnen via je blog 🙂

 6. Jaaaa! Tante Suus had gelijk! Een prinsesje! Ik ben zo blij! En zo trots op jullie. Dan komt ook nog eens het goede nieuws van je opleiding er bij. Geweldig! Dikke kus lieverd en tot snel!

 7. Wat leuk nieuws!! Ik zie je al helemaal shoppen leuke kleertjes, strikjes voor het haar en dat soort dingen! En gefeliciteerd met je afstuderen!

 8. Wat leuk een meisje! Gefeliciteerd! Duimen dat de 20 weken echo een prachtig gezond kindje laat zien. Ik zelf ben vandaag 9 weken, maar in Frankrijk (waar ik woon) geven ze pas bij de 20 weken echo duidelijkheid over t geslacht.. Nog even wachten dus en de nieuwsgierigheid bedwingen 🙂

 9. Gefeliciteerd! wat leuk dat je een meisje krijgt! roze kleertjes halen . Ik had al eerder gehoord van een gender reveal party heel leuk idee!

 10. Oeh, leuk!! Lekker allemaal roze spullies kopen 😀 Lijkt me heerlijk, al die poepige babykleertjes (blauw is ook goed dan natuurlijk). Geniet ervan!

 11. Het was super gisteren avond en erg spannend natuurlijk. Ik was van overtuigd dat jongen werd. Maar rose taart smaakte ook heerlijk. En al het lekkere hapjes die je gemaakt had was heerlijk. En jullie hebben een gezellige huis xxx carla

 12. Ooh Kelly heb ik even totaal gemist, dikke proficiat meid, hoe ver ben je nu, 16 of 20 weken? En wat leuk een meisje

 13. Oh wauw een meisje, een klein wondetje waar je al je kleding, make-upjes en ervaring als vrouw mee kan delen! Gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.