Visual diary Juni #1

Visual diary, de eerste van juni!. Vorige week donderdag heb ik samen met mijn afstudeermaatje al onze afstudeer stukken ingeleverd, wow wat ging die tijd snel, vanaf februari zijn we met het onderzoek bezig geweest, en die donderdag was het einde al aangebroken!. Het enige wat we nog hoeven te doen is, wachten op ons punt, hopen dat we het gehaald hebben, en een presentatie geven bij de afstudeerinstelling. Die donderdagmiddag kwam vriendinnetje Thirza langs, ze nam haar lieve hondje Winston mee, dit lieve pluizebolletje lag prinsheerlijk op onze bank.

Deze prachtige zwangerschaps-aftel-armband kreeg ik van haar cadeau! Met deze armband kun je iedere week een bedeltje verder zetten en zo aftellen tot de geboorte, zo leuk en lief!

MMm in de avond maakte ik voor mij en vriendlief een heerlijke smoothie met kiwi, peer, sinaasappel en rood fruit, een bijzonder lekkere combinatie!

Vrijdag vierden mijn afstudeermaatje en ik onze vrijheid hihi door een dagje Hoofddorp te doen, heerlijk shoppen, en natuurlijk ook naar de Primark. Hier hebben jullie al een verslagje van kunnen lezen.

We lunchten heerlijk in het zonnetje, mijn omelet viel qua smaak wel een beetje tegen, dit nam niet weg hoe erg we genoten van de zon, de vrijheid en het heerlijke shopdagje!

Van lieve Suzanne ontving ik deze super lieve kaart! Thanks lieverd!

Zaterdag ochtend ging ik heerlijk een half uurtje hardlopen. Ik ben er dol op, al gaat het moeizamer door de zwangerschap, het is wel genieten die buitenlucht en het vrije gevoel!

Zaterdagmiddag had ik met een lieve vriendin afgesproken. We gingen lunchen bij Bagels en beans, en daarna naar de bioscoop voor the hangover 3. Hele gezellige middag was dit!

Van zondag heb ik geen foto, ik heb de hele dag gewerkt bij mijn horeca baantje. Die maandag ochtend heb ik de grote boodschappen gedaan want deze waren nodig haha. Twee volle tassen, nog een tas vol brood van de bakker, en fruit en groente van de turkse winkel. Wij konden weer even vooruit haha.

Bakken met Vera heb ik dinsdag gedaan, dat was heel gezellig!

Vera en ik maakten smoothies met: komkommer, rood fruit en banaan, ook een vreemde maar heerlijk frisse combinatie!

Deze week zit ik in week 15 van de zwangerschap. Op zaterdag is de ‘wissel-dag’ dus komende zaterdag ben ik 16 weken.

Dinsdagochtend had ik een afspraak bij de afstudeer instelling, daarna ging ik bij de Bruna op het station even rond kijken en heb ik fijn leesvoer voor mezelf gekocht, ik ben dol op lezen en daar krijg ik weer wat meer tijd voor nu de studie bijna klaar is. Fijn 🙂

Dinsdagmiddag kwam vriendinnetje Marleen gezellig langs om te lunchen en bij te kletsen. Ook had ze ons appartement nog niet bewonderd. Die middag zijn we even gaan winkelen in de stad.

Ik kocht deze mintgroene zwangerschapbroek van Mamalicious. Mijn tweede zwangerschapbroek, en wat zit deze ook heerlijk!

Woensdagochtend had ik heerlijk gesport. Die middag had ik een workshop voor 8 gezellige dames, de goodiebags bereidde ik vooraf voor.

At work tijdens de beauty workshop.

Daarna haalde ik bij de Etos deze leuke zwanger box op!.

Dit was de Visual diary voor deze week. Hoe is jullie week geweest? Ook zo heerlijk genoten van het zonnetje dat is doorgebroken? Laat je reactie achter bij de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • Beautydagboek
  6 juni 2013

  Leuke foto’s! Fijn dat je lekker doorsport zolang het nog kan.

 • Ashley
  6 juni 2013

  Die smoothie lijkt me heerlijk!

 • martinaa89
  6 juni 2013

  Leuke foto’s 🙂

 • Leoni
  6 juni 2013

  Wat leuk zeg zo’n aftel armband, heb ik nog nooit gezien. Heel origineel.

 • Jesdiny
  6 juni 2013

  Wat een leuk cadeautje zeg die armband. Heb ik nog nooit eerder gezien, maar ga ik zeker onthouden als iemand in mijn omgeving zwanger is.

 • vanessa
  6 juni 2013

  Mooie foto’s! Wat een leuke armband!

 • Dionne
  6 juni 2013

  wat een leuke foto’s!
  Die armband is wel heel leuk zeg!

 • F&F
  6 juni 2013

  Leuke foto’s!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.