Visual diary – Holiday edition

Afgelopen donderdag is er geen visual diary geweest op mijn blog, waarom? Ik ben heerlijk 10 dagen op vakantie geweest. Dit is waarschijnlijk, voor velen van jullie niet eens opgevallen. Dat was ook de bedoeling, om verschillende privacy redenen heb ik niet verteld online dat ik op vakantie was. Daarom draaide mijn blog ook gewoon door, konden jullie iedere dag weer een blogje van mij online zien, comments achterlaten en ik vind het dan ook heel mooi om te zien dat de statistieken er niet onder geleden hebben. Dankjulliewel dat jullie gewoon blijven komen, zelfs met deze warme temperaturen. Ik ben met mijn vriend op vakantie geweest naar Turkije, naar Lara, dat is een stadje naast Antalya. We verbleven in het luxe resort Concorde de luxe, en dit is ons super ontvangen. We zijn heerlijk verwend, genoten van goed eten, veel gastvriendelijkheid, een prachtige omgeving, en vooral de rust en van elkaar. Ik heb instagram een beetje verwaarloosd toen ik op vakantie was, en geen vakantie pictures gepost om mijn afwezigheid zo onopvallend te laten zijn, dus toen ik terugkwam heb ik een overload aan foto’s gepost. Ik probeer in chronologische volgorde onze vakantie highlights in deze visual diary te laten zien, kijken jullie mee?

Deze foto maakte ik in de ochtend, voor het ontbijt om zo een rustig zwembad beeld te kunnen geven. Wauw hemels he!

We sliepen in een prachtige hotelkamer met balkon op zeezicht. Is het geen plaatje?

Deze dame is een hostess in het hotel, en ik kletste regelmatig met haar, en in haar pauzes hebben we veel leuke gesprekken gehad, hier een foto van ons samen.

Een visual diary van mij is natuurlijk niet compleet zonder food foto’s haha. Het ontbijt buffet was geweldig in het hotel! Natuurlijk ook vol met croissants, zoete broodjes, pancakes etc. Ik hield het wat diabetes-vriendelijker met heerlijke omeletjes, tomaten, toast en fruit. Ook de kazen waren heerlijk trouwens, sinds ik zwanger ben, heb ik nog meer liefde voor kaas hihi

Do i need to say more? Met een alcoholvrije mojhito op mijn lichtbedje in het water. Voor de foto even met blote buik, maar verder heb ik mijn buik vooral goed bedekt tegen de zon, en altijd factor 30 en 50 gebruikt dus no worries hihi.

Heerlijk rustig wakker worden in de hotelkamer, even lezen op de e-reader, dit was echt genieten!

Iedere dag aten we heerlijk uitgebreid verschillende gerechten, van italiaans, tot aziatisch, en op deze foto bij een turks restaurant binnen het resort, variatie was er voldoende. Heerlijk!

Babybump alert! Deze week is mijn buikje gigantisch gegroeit, ik denk dat de combinatie van zon, vooral veel rust en goed eten deze groeispurt extra flink hebben gemaakt.

Bananen shake, heerlijk! De vakantie bestond grotendeels uit heerlijk liggen onder de parasol aan het zwembad, ik heb 4 boeken uitgelezen (love it!), heerlijk eten en drankjes, en in de avond genieten van de liveshows die verzorgd werden door allerlei dance crews.

We hadden er bewust gekozen om vrijwel geen excursies te doen om zoveel mogelijk rust te pakken, ook in verband met mijn zwangerschap. Wel hebben we een dagtocht naar Antalya gemaakt.

Vriendlief en ik hebben daar een fotoshoot laten doen, en dit is een sneakpeak van de foto’s hiervan, ik ben er heel blij en trots op.

Onze babygirl is heerlijk meegeweest in mijn buik, en wat is ze actief zeg. Volgens mij heeft ze ook erg genoten van de vakantie en het feit dat ik veel rust nam en focus op haar kon hebben. De hele dag voelde ik gezellig getrappel, schopjes, gekietel en andere bewegingen. Ze wordt met de dag actiever zo heerlijk!. Ik zal snel weer een zwangerschapsupdate blogje delen.

Proost langs het zwembad met een heerlijke icecoffee!

Het was weer tijd om de koffers in te pakken, eigenlijk zou ik wat sipper kunnen kijken op deze foto hihi. Al is het na een heerlijke vakantie ook fijn om thuis te komen en terug te kijken op de mooie tijd.

Dit keer een extra lange editie van de visual diary dus, ook een beetje om vorige week in te halen, en natuurlijk om mijn vakantie kiekjes te delen. Hebben jullie het doorgehad dat ik op vakantie was? en hoe zijn jullie dagen geweest, goed genoten van de zon? Laat me weten wat je hebt gedaan, ik ben heel benieuwd.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Martina
  1 augustus 2013

  Ziet eruit als een heerlijke relax vakantie!

 • Ashleey
  1 augustus 2013

  Leuke en rustige vakantie! 😀

 • Bente
  1 augustus 2013

  Ik heb het niet gemerkt nee. Fijn dat jullie zo genoten hebben!

 • Sabrina
  1 augustus 2013

  wauw mooi!

 • Suzanne
  1 augustus 2013

  Het ziet er super uit meid! Echt heel gaaf!

 • Joyce
  1 augustus 2013

  Klinkt als een heerlijke vakantie!

 • Nem
  1 augustus 2013

  Wat een leuke foto’s, leuk resort zaten jullie. En je buik is echt mooi aanwezig. Ik vind dat je heel mooi zwanger bent, jaloers!

 • Desiree
  1 augustus 2013

  Dat ziet er uit als een paradijsje. Heel mooi!

 • Lindsey
  1 augustus 2013

  Ziet er heerlijk uit! Je straalt helemaal 🙂

 • Dionne (@Diolifestyle)
  1 augustus 2013

  Prachtige foto’s!

 • Tamarah
  1 augustus 2013

  Zalig! En wat een mooie foto’s! Je buik groeit al hard en het ziet er prachtig uit!

 • Nadia
  2 augustus 2013

  Oh, wat een superleuke diary! Je vakantiefoto’s zien er héérlijk uit, en wauw wat ben je gegroeid! 😀 Ik had wel een vermoeden dat je weg was ja, omdat er vorige week geen visual diary was en omdat ik geen reacties van je zag bij andere blogs.

 • Nadia
  2 augustus 2013

  Ik vind het trouwens wel erg leuk dat je blogs gewoon doorgingen tijdens die 10 dagen!

 • Jorinde
  4 augustus 2013

  Leuke vakantie kiekjes. ik ga binnenkort ook naar Turkije 🙂

 • Robin
  4 augustus 2013

  Wat zul je genoten hebben =)

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.