It’s my birthday! – 23 jaar :)

Vandaag is het 2 augustus, dat betekend dat ik 23 jaar geleden het levenslicht heb leren kennen. Ik ben vandaag jarig, heerlijk! Het is mooi weer dus dat wordt genieten. Ik vier het niet vandaag in het speciaal, maar jarig zijn is en blijft speciaal. Ik vind jarig zijn een mooie gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar, het jaar dat ik 22 jaar was. En terwijl ik er op terugkijk besef ik dat ik veel bijzondere momenten heb meegemaakt dit jaar, allemaal op mijn 22e levensjaar!. Deze wil ik graag delen in dit blogje.

Neem allemaal lekker een stukje taart, een kopje koffie met slagroom (mijn favoriet haha) en vier zo toch een beetje mijn verjaardag mee!

Mijn 22e levensjaar is het jaar dat ik het huis uit ben gegaan en ben gaan samenwonen met mijn vriend in een heel fijn appartement in het dorp waarin ik al woonde. Een eigen huishouden, allerlei bijkomende zaken en volledig zelfstandig zijn, dat is gebeurt in mijn 22e levensjaar! Mijlpaal.

Mijn 22e levensjaar, het jaar waarin ik ben begonnen met bloggen! Een stap die ik al veel eerder wilde zetten maar nog niet had durven zetten, en ik ben er ontzettend blij mee! Waarom? Redenen waarom ik zo van bloggen houdt?. Ik ben zo blij deze stap gezet te hebben, ik vind het zo leuk om te doen, en het levert me zoveel positiviteit en creativiteit. Ook ben ik heel dankbaar voor jullie, mijn bezoekers, die blijven komen en ook de statistieken die blijven groeien en tot toffe samenwerkingen hebben geleidt.

Mijn 22e levensjaar, het jaar waarin ik zwanger raakte van ons eerste kindje! Wat een prachtig wonder en wat zijn we dankbaar dat we dit mogen meemaken! Vanaf november mogen wij ons papa en mama noemen van ons babymeisje. Trots!

Mijn 22e levensjaar is ook het jaar geweest dat ik mijn HBO bachelor diploma Sociaal pedagogisch Hulpverlening heb mogen behalen! Wat ben ik hier blij en trots op.

Ik ga weer verder met jarig zijn, en vieren dat ik 23 jaar heb mogen worden, en ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe!

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Nadia
  2 augustus 2013

  Wat een fijne dag om jarig te zijn! Geniet er maar héél erg van. Je 22e jaar zat inderdaad vol bijzondere gebeurtemissen!

 • Joyce
  2 augustus 2013

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan vandaag en laat je dubbel en dwars verwennen!

  Liefs Joyce

 • Desiree
  2 augustus 2013

  Van harte gefeliciteerd! Hele fijne dag!

  Oja. Afgelopen jaar was volgens mij je 23e levensjaar want je bent nu 23 en gaat je 24e levensjaar in 😉

 • Rosa
  2 augustus 2013

  Wauw! Dat zijn wel echte mijlpalen inderdaad! Gefeliciteerd:)

 • Suzanne
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd lieverd! Het gaat een topjaar worden!

 • martinaa89
  2 augustus 2013

  van harte!

 • mijn gezonde keuken
  2 augustus 2013

  Hartelijk gefeliciteerd! Wow jouw leven lijkt op het mijne. Ik ben ook 22, ook dit jaar gaan samenwonen met mijn vriend, begonnen met bloggen en misschien ook een kindje!

 • Ashleey
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerdddd!! 😀

 • Joyce
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd!

 • Tamarah
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd met je verjaardag en wat een bijzonder jaar heb he achter de rug! Geniet ervan en hopelijk wordt je 23e verjaardag net zon succes!

 • Lindsey
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd! Op naar nieuwe kansen en mooie gebeurtenissen:)

 • Dionne (@Diolifestyle)
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd!

 • blogsvanmiranda
  2 augustus 2013

  Mooie gebeurtenissen! Fijne dag en gefeliciteerd!

 • Dina
  2 augustus 2013

  Van harte!

 • Kiss & Make-up
  2 augustus 2013

  Een heel gelukkige verjaardag! Geniet van je dag! 🙂

 • Tirza
  2 augustus 2013

  Gefeliciteerd!! Heel mooie foto’s!

 • Jana
  2 augustus 2013

  De ene na de andere mijlpaal heb je gehad 😉
  Gelukkige verjaardag!

 • iliveformydreams
  3 augustus 2013

  dagje te laat, maar alsnog gefeliciteerd!

 • Lydia
  3 augustus 2013

  Wat heb je veel mijlpalen gehaald! Alsnog van harte gefeliciteerd. 🙂

 • Laura - what about her
  3 augustus 2013

  Alsnog van harte gefeliciteerd, wat een topjaar!

 • Robin
  4 augustus 2013

  2 dagen te laat, oeps.. Alsnog van harte gefeliciteerd =)

 • Ilse
  7 augustus 2013

  Proficiat met je verjaardag!
  Wat een mijlpalen allemaal in slechts één jaar tijd, wauw!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.