Dia1

Ik heb het vorige week al in een artikel met jullie gedeeld, ik volg de Bikini body guide van Fitness Hero Kayla Itsines. Na uitgelegd te hebben wat het precies is, ga ik vandaag in een video mijn ervaringen delen. Welke benodigdheden gebruik ik ervoor, waar heb ik het gekocht en hoe kun je dit programma low budget toch uitoefenen (zonder bijvoorbeeld zo’n grote fitness bench aan te schaffen). Ook ga ik jullie mijn ervaringen delen, merk ik al of ik strakker wordt? Is het eigenlijk wel vol te houden?Klik hier als je de video niet kunt zien

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar jullie ervaringen. Als je het zelf ook volgt: Wat vind jij van de Bikini Body guide van Kayla Itsines? En hoever ben je in het programma?  Merk je vooruitgang in je conditie en spieren? Wat vind jij lastig aan het programma of hoe sleep jij je er doorheen wanneer de motivatie ontbreekt? Let me know. Ook als je vragen hebt over dit programma dan mag je die stellen bij de comments. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn video.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “VIDEO: Kayla Itsines Bikini body guide, hoe bevalt het?”

 1. Ik ga morgen beginnen. Ben benieuwd of ik nu (na een half jaar ) van mijn zwangerschapsbuikje afkom

 2. Wat tof dat het zo goed gaat, lijkt me echt een zwaar programma, ik ben benieuwd hoe het verder zal bevallen, geef je later weer een update?

 3. Leuk dat je dit programma gebruikt om je lekker te voelen in je eigen lichaam en niet perse om af te vallen. Ik ga vanaf morgen ook weer 3 keer per week sporten, heb er wel echt zin in maar zie er ook een beetje tegenop haha
  Anouk onlangs geplaatst…My pink collectionMy Profile

 4. Whoops, er ging wat mis! Ik heb BBG1 afgerond.. Was met de hele club van #thekaylamovement begonnen op 5 januari. De resultaten waren zeer leuk om te zien en deel ik ook op mijn IG waar ik dan weer leuke reacties op kreeg. Had besloten begin april weer overnieuw te beginnen, maar dat komt niet echt van de grond, haha. Wil het wel graag, resultaat zien is zo fijn! en ik kon ‘t afgelopen 12 weken ook… Dus nu moet t me ook lukken…. Maar kan niet meer zo goed de motivatie vinden.. Door jou zo te zien heb ik wel weer zin om te beginnen!
  Ik doe als LISS een lesje zumba oid.. doe jij nog steeds xco nu? Succes! Je schouders zien er al super uit!!

 5. Leuk om je bevindingen te horen! Ik sta altijd versteld van de resultaten die Kayla op Instagram plaatst. Ik ga er over nadenken om de workout ook te doen, maar dan misschien gewoon in de sportschool ipv thuis. Wie weet! 😉
  Evera onlangs geplaatst…TAG: Nom Nom NomMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.