Video: Budget Boodschappen doen – KC Budget Challenge

Jeej! De KC Budget challenge is van start gegaan. Er hebben zich al ruim 750 van jullie aangemeld en de aanmeldingen blijven binnenstromen, te gaaf dat we dit met z’n allen gaan doen! Aanmelden kan nog steeds, het is gratis en het kan via het formulier in dit artikel. Enfin, afgelopen zaterdag was het zover, ik heb het bedrag gepind voor de hele maand voor boodschappen, verzorgingsproducten en extraatjes. In deze video leg ik uit hoe wij het aanpakken, deel ik ons budget weekmenu en ga ik met jullie de boodschappen doen. Ook deel ik hier een shoplog van en hoe wij het hebben aangepakt. Kijk je met me mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media. Door de hashtag #KCBudgetchallenge te gebruiken en mij te taggen @kellycaresse kan ik alles mee volgen en reageren en reposten. Super  gaaf dat we dit samen doen!

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig met ons mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

besparen op boodschappen budget gezin

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • rachel
  11 januari 2019

  als je al een beetje voorraad hebt dan scheelt dat inderdaad, alleen is dat niet voor iedereen 🙁 onze voorraadkast puilt uit want wil altijd alles achter de hand hebben en ik ga dan altijd voor de aanbiedingen. maar als ik dan wel eens op fb lees dat mensen geen voorraad hebben omdat ze daar de centjes niet voor hebben breekt mij hart. informatieve video Kell 😉 zullen een hoop mensen wat aan hebben 😀

 • annamarie
  11 januari 2019

  Haal je ook koeken en chips

 • Marleen
  11 januari 2019

  Tip voor billendoekjes: bij de etos heb je vaak aanbiedingen van 6 pakken doekjes voor 5 euro. En vind je de luiers van de aldi fijn? Bij de kruidvat zijn ze volgens mij goedkoper.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.