Voor welke verzorging ik meer tijd wil vrij maken

moedertijdvoor

Je herkent het misschien wel, in de ochtendspits doe je er alles aan om je kinderen helemaal ready te krijgen voor de dag. Mooie schone kleren, haren gekamd, jasjes aan, de sokken aan (wat eerst een hele zoektocht door het huis betekent), tasjes mee en je bent er klaar voor. Ow en je tanden nog even poetsen en een snel make-upje. Maar eigenlijk maak je daar de minste tijd voor. Nagellak die afbladdert (als je dat al op had), nog net een deo’tje kunnen sprayen, maar daar is het dan wel mee gezegd. Handen die zo droog voelen als schuurpapier en de velletjes op je lippen die wat verzorging kunnen gebruiken. Ik kan jaloers zijn op moeders en vrouwen die….

wel alle tijd nemen om hun nagels te lakken (en dan ook bijhouden), hun lichaam heerlijk in te smeren met een bodylotion, handcremetje hier, maskertje daar en de haren helemaal in stijl. Met het verschonen van zoveel luiers per dag, zijn mijn handen nu in de winter vergelijkbaar met schuurpapier. Toen ik nog geen kinderen had, nam ik hier veel meer de tijd voor. Smeerde ik mij dagelijks in met bodylotion, handcream en al die verwennerij. Maar waarom nu niet meer Kelly? Kost dat nou zoveel tijd? Het wordt tijd om die paar minuutjes die het duurt, wel gewoon te pakken.

Etos Hand & Body lijn

Etos Hand & Body

Toen ik de nieuwe huidverzorgingslijn van Etos binnen kreeg om te testen dacht ik, nu ga ik het ook gewoon doen ook. Laat ik die belofte aan mezelf gaan maken, doe je mee? Het gloednieuwe assortiment van Etos bestaat uit 5 verschillende handverzorgingsproducten en 14 verzorgende producten voor je lichaam. Toen ik de Seconde lijn ontdekte waarin je binnen no time jezelf insmeert, wist ik dat ik mezelf niet meer kan wijsmaken dat het zo’n tijdrovende klus is. Hierboven zie je die Seconde lijn, bestaande uit een bodylotion, een seconde body spray en de handcream. Het trekt letterlijk in een paar seconde in dus je kunt je gelijk weer aankleden. De substantie plakt niet, ruikt lekker fris met een subtiele geur die je de gehele dag er aan herinnert dat je die ochtend wel die paar seconde extra aan jezelf hebt gespendeerd. Good job! Ook zie je de in-shower bodylotion op de foto (tweede van links) die eenvoudig tijdens het douchen aan te brengen is en intrekt als een bodylotion. Dat is ideaal wanneer je heel snel toch een bodylotion wil aanbrengen.
Etos Hand & Body

Op de afbeelding hierboven zie je een aantal bodylotions van de Etos Hand & Body lijn. Als eerst een BB bodylotion die vergelijkbaar is met een bb cream, maar dan voor je lichaam. Daarnaast een illuminating bodylotion (roze flacon) die een subtiele shimmer op je huid achterlaat, erg leuk om er net wat stralender uit te zien in dat ene jurkje voor een feestje of etentje.

Etos Hand & Body

De Q10 bodylotion (lavendel-kleurige flacon) is speciaal voor de rijpere huid. Er zitten UV-filters in die helpen pigmentvlekken en vroegtijdige verouderingsverschijnselen te voorkomen. Van deze Q10 is ook een anti-age handcream verkrijgbaar. Huidveroudering ga je onder andere zien aan je handen, dus deze Q10 is ideaal om op tijd mee te starten.

De seconde bodylotion en de in-shower bodylotion (te gebruiken in de douche) zijn perfect te gebruiken als je haast hebt. De SOS bodylotion met calendula geeft de huid letterlijk wat eerste hulp bij het herstellen. Dat laatste is fijn bij een hele schrale huid, of een zichtbaar droge huid. Ook hier hoort een bijpassende handcream bij.

Etos Hand & Body

Op de dop van de bodybutter heb ik wat van de verschillende producten aangebracht. Voor iedereen is er wel een structuur naar wens binnen de producten.

De bodybutter to oil is een uniek product wat enkel Etos op de markt heeft, deze bodybutter verandert in een olie substantie, deze is wat vetter en dus heel geschikt is voor mensen met een droge huid of die het fijn vinden als er een laagje achterblijft op je huid.

De seconde body spray is wat dunner van structuur waardoor deze heel snel intrekt. De BB bodylotion bevat een tintje, de illuminating bodylotion een mooie subtiele shimmer en zo heeft ieder product een eigen substantie. Stuk voor stuk hebben de producten een heerlijke geur.

Etos Hand & Body

Etos Hand & Body

Er zijn 4 verschillende handcrèmes in het assortiment die aansluiten bij de bodylotions. Mijn favoriet is de Seconde Lijn hand cream omdat deze lekker snel werkt. Deze neem je overal mee naar toe en hydrateert je handen in een paar seconden. Ideaal voor in de luiertas, want droge handen krijg je snel van het vele handen wassen na de verschoonsessies. Het overnight hand serum is ideaal bij echt droge handen die wat meer verzorging nodig hebben, zet deze op je nachtkastje, vergeet het niet om je handen te smeren, de morning after word je wakker met poezelig zachte handen. De substantie is licht en luchtig en daardoor voel je deze daarna niet meer zitten, ideaal voor in je pyjama ;). De geur hiervan is ook echt zalig, heeft een zoet geurtje maar ook iets heel ‘zachts’ in zich, dat motiveert ook om lekker te blijven smeren.

Etos Hand & Body

En zo’n lekker serum is er ook voor het hele lichaam. Deze is net wat anders van structuur dan de bodylotions. Heerlijk om bijvoorbeeld voor het slapen gaan in te smeren en in de ochtend nog even met een seconde bodylotion te herhalen.  Naast dat de producten je huid intensief verzorgen en verwennen, vind ik ze erg mooi vormgegeven en zijn de prijsjes erg aantrekkelijk. Vanaf €1,75 tot €3,69 voor de hand-body producten en €4,99 voor de bodybutter to oil.

Er is een speciale actie, t/m zondag 29 januari krijg je 25% korting op het gehele Etos hand & body assortiment.

Etos Hand & Body

Dan wordt het tijd om na deze testfase de producten gewoon lekker te blijven gebruiken. Ze ruiken zalig, maken de huid heel zacht en kosten niet veel. En wanneer ik me aan het insmeren ben, komt Lana enthousiast bij me staan dat ze ook wat wil, zo wordt het gelijk een mooi moeder-dochter momentje en leer ik haar ook dat het fijn is om jezelf te verzorgen en met fijne producten te verwennen. Kortom, ik ben erg te spreken over deze lijn, vooral de Seconde lijn is favoriet omdat deze snel intrekt en ik verliefd ben op deze frisse geur. Ik kan eigenlijk gewoon geen smoesjes tot het overslaan van deze routine meer bedenken ;). Klik hier voor meer informatie over deze Etos Hand en Body lijn.

Hoeveel tijd besteed jij aan de verzorging van je lichaam? Zou je dit meer willen doen? Merk je dat het (eventuele) moederschap wat in veranderd heeft? Wat is jouw indruk van deze vernieuwde lijn van Etos? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

30 reacties

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  24 januari 2017

  Ik kom er ook nooit aan toe Kelly. Ik heb alle producten in de kast liggen: bodylotions, maskertjes, maar het ligt daar maar. Ik ben al blij als ik me kan opmaken.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Wooninspiratie: woonaccessoires van XenosMy Profile

 • Femke
  24 januari 2017

  Ik vind deze nieuwe producten van Etos zo leuk, zoals je zegt voor iedereen wat wils. Ik maak bijna nooit tijd om mijn lichaam te verzorgen met een bodylotion en breng veel te weinig een masker aan in mijn haren en op mijn gezicht. Ik heb alle spullen dus daar ligt het niet aan. Zo’n bodylotion voor onder de douche vind ik trouwens wel echt een uitkomst :-).
  Femke onlangs geplaatst…5 tips voor meer (innerlijke) rust ♡My Profile

 • Josan
  24 januari 2017

  Ik heb een droge huid, dus ik moet wel. Vanaf kinds af aan is het wel met de paplepel ingegoten dat ik moet smeren, smeren en nog eens smeren Bodylotions, body butters, bad olie ik gebruik het allemaal.. Tegenwoordig gebruik ik ook vaker een maskertjes.
  Josan onlangs geplaatst…En, hoe is je nieuwe baan?My Profile

 • Nicole
  24 januari 2017

  Ik zat laatst nog te bedenken dat ik echt te weinig tijd aan mezelf besteed wat verzorging betreft! Vergeet het gewoon terwijl ik heerlijke producten thuis heb liggen..
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijk: nesteldrang & tranenMy Profile

 • Romy
  24 januari 2017

  Dit lijken me stuk voor stuk zulke fijne producten! Etos heeft de laatste tijd echt heel veel moois uitgebracht. Mijn voornmeen voor dit jaar is ook om iets meer te smeren. Dat kan zo fijn zijn!
  Romy onlangs geplaatst…Shoptips Action & Hema: knutselspullen en lip colour enhancerMy Profile

 • Kelly
  24 januari 2017

  Het ziet er uit als hele fijne collectie. Ik heb een keer bodybutter gekregen, die gebruik ik graag om me in te smeren. Maar dit ziet er nog fijner uit !
  Kelly onlangs geplaatst…Ballontraebay’s foute uurMy Profile

 • Channa
  24 januari 2017

  Dit voornemen heb ik ook altijd. Lukt vaak een week of twee en dan verval ik in het ode ritme, dat is nog wel een dingetje!
  Channa onlangs geplaatst…Waarom ga je in godsnaam in een ijsbad liggen?My Profile

 • Heleen
  24 januari 2017

  Fijne review! Ik smeer mijzelf vrijwel altijd in, maar ik denk dat dat ook komt omdat ik in mijn doucheroutine de rituals producten gebruik. Hoe fijn is het dan als je de bodycreme ook smeert, die ruiken toch ook gewoon heerlijk! Nu ik zwanger ben smeer ik ook nog twee keer per dag met een olie (hopelijk werkt dat toch een beetje tegen striae).
  Helaas heb ik erg gevoelige handen en kan ik niet tegen elke soort handcreme, dus ik moet het qua handverzorging bij m’n lanettezalf houden.
  Heleen onlangs geplaatst…Tips bij het kopen van een kinderwagen.My Profile

 • Villa Blabla
  24 januari 2017

  Ik besteed er ook te weinig aandacht aan, vrees ik. Vooral mijn handen zijn heel erg droog in de winter. Misschien ga ik die producten ven Etos wel eens proberen voor mijn handen. Ik ben altijd op zoek naar goede handcrèmes die mijn droge handen wat kunnen verzachten.
  Villa Blabla onlangs geplaatst…4 trends waar ik nooit aan zal meedoenMy Profile

 • Dewi
  24 januari 2017

  Niet heel uitgebreid, maar altijd wel een bodylotion na het douchen. Mijn huid is vrij droog dus ik blijf wel smeren. Mijn gezichtscrème vergeet ik ook nóóit. Make-up gebruik ik altijd… de laatste 5 minuten voordat de kids na school moeten. Ik ken de producten van de Etos lijn niet, maar ze zien er leuk uit, ben wel nieuwschierig naar de handcreme & bodybutter. De prijs is ook erg aantrekkelijk!
  Dewi onlangs geplaatst…Hoe vaak doe jij de was?My Profile

 • Saskia
  24 januari 2017

  Ik vind het ook lastig om tijd te maken voor dit soort verzorging. Vaak ben ik al blij als in de avond alles rustig en op orde is en dan denk ik er niet meer aan 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Kledingtips bij een appelfiguurMy Profile

 • Angela
  24 januari 2017

  Ben ik dan echt de enige die dit allemaal wel kan met n peuter van 2 en n baby van 2 maanden. Ik heb s’ochtends en s’avonds een uitgebreid smeer moment, s’morgens de kindjes er gezellig bij en s’avonds is de papa er voor de kindjes.
  Angela onlangs geplaatst…Wat ik in 2017 wil bereikenMy Profile

 • Malou
  24 januari 2017

  Ja hier schiet het er ook vaak bij in..
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #192; date night en Lenns halve verjaardagMy Profile

 • Denise
  24 januari 2017

  Aan meer dan dagcreme en mascara kom ik vaak niet toe. En haren borstelen uiteraard. Alleen soms bodymilk nog, maar dat vaker in de zomer.
  Als ik mijn haren was sta ik iets eerder op. Maar föhnen doe ik dan al weer niet. En ik moet toch met de kinderen op de fiets. Soms zie ik ouders op school echt op en top opgemaakt op school staan. Dat lukt mij niet, maar misschien ook wel omdat ik er iets minder om geef. Ik zorg wel dat ik er nog een beetje uitzie uiteraard. 😉
  Denise onlangs geplaatst…Persoonlijk: waarom ik terug naar Nederland gingMy Profile

 • Loes Johanna
  24 januari 2017

  Ik ben benieuwd hoe ik het straks ga ervaren. Ik smeer me overigens eigenlijk bijna nooit in na het douchen, ondanks mijn droge huid, omdat ik er zo’n hekel aan heb dat de lotion nog zo lang op je lichaam plakt, haha. Dus misschien is de seconde lijn sowieso al wel iets voor mij. 🙂
  Loes Johanna onlangs geplaatst…ZwangerschapsfotoshootMy Profile

 • lisette
  24 januari 2017

  Ik zou er ook meer tijď voor willen nemen. Vind het heerlijk om te tutten. In het weekend gaat dit beter dan doordeweeks als ik moet werken. Het lijken me fijne producten!
  lisette onlangs geplaatst…VluchttasMy Profile

 • Leonie van Mil
  24 januari 2017

  Ik ben ook echt een drama met mijzelf verzorgen. Mijn benen zijn altijd gortdroog in de winter, maar insmeren doe ik dan weer niet. Ik heb sinds kort een olie voor onder de douche. Die werkt echt perfect. Dus geen last meer van droge benen. En deze lijn klinkt ook heel goed
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar geluk #2My Profile

 • Karlien
  24 januari 2017

  Oef ja t eerste dat je vergeet als moeder ben je zelf 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Onze wandeling in Paguera, Mallorca met kindMy Profile

 • irma
  24 januari 2017

  Deze producten zien er goed uit! En je bent niet de enige hoor… ben blij als ik smorgens mijn haar in een staart heb haha! 😉
  irma onlangs geplaatst…Primark shoplogMy Profile

 • Essma
  24 januari 2017

  heb helaas minder tijd nu met 2 kinderen, maar probeer mijn verzorging er niet onder te laten lijden…In de ochtend doe ik de snelle dingen op m’n gezicht en ‘s avonds lijf uitgebreid enzo wanneer kids slapen.
  Essma onlangs geplaatst…What to expect | eerste keer naar schoolMy Profile

 • rachel
  24 januari 2017

  ach zo herkenbaar, gil een week lang ik wil me nagels doen…..gewoon geen tijd, of je nou grote of kleine kids hebt hahah, maar ben nu wel aan het leren van pats boem werk neer leggen en een uurtje me time hebben per dag, die factuur kan wel een uur later verstuurd worden bijwijze van
  rachel onlangs geplaatst…Mommy tagMy Profile

 • Marije
  24 januari 2017

  Etos heeft zulke fijne producten tegenwoordig! Ik zou ook wel meer tijd aan mijn handen willen besteden. Het enige wat ik nu doe is heel veel insmeren met handcrème, want ze zijn zo droog als een malle. Nu nog wat meer tijd vrijmaken voor mijn nagels, nagelriemen en het lakken van mijn nagels en dan ben ik weer helemaal het vrouwtje haha.
  Marije onlangs geplaatst…Mijn beste aankopen voor de babyMy Profile

 • Carlien
  24 januari 2017

  Voor ik naar bed ga reinig en verzorg ik mijn gezicht, poets mijn tanden. Als ik mij dan uitkleed smeer ik mij helemaal in met bodylotion, trek mijn pyjama aan en smeer nog mijn handen in. Het is zo’n routine dat ik dit ook na mijn bevalling ben blijven doen. Ik vind het fijn om mij in te smeren met heerlijke cremetjes en lotions.

 • Vanessa
  24 januari 2017

  Lijken me fijne producten! Ik vind het heerlijk om mijn lichaam te verzorgen en ik neem er dan ook alle tijd voor, maar ik heb natuurlijk nog geen kindje en ik denk wel dat het moederschap dit zal veranderen.
  Vanessa onlangs geplaatst…Interieur trend: Make it a String!My Profile

 • Hilde
  24 januari 2017

  Die anti age handcreme ga ik gelijk aanschaffen deze week, ben benieuwd.
  Ik ben 26, de rimpeltjes beginnen te komen dus lekker smeren!
  Voor de rest hou ik gewoon niet van body milk maar meer van olien, dus eens kijken wat Etos op dat gebied heeft..

 • Lifesabout
  24 januari 2017

  Ik wil de serums en de Bb cream gaan proberen. Ik word blij van die nieuwe producten van Etos, ze zijn goed bezig!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn aanpak: zindelijkheid, een groot bed en afscheid van de speen.My Profile

 • Mieke
  24 januari 2017

  Ik zou wel meer aandacht aan mijn handen/nagels en mijn voeten willen besteden. Tijdens douchen doe ik vaak zo’n 3 minuten masker in mijn haren. En smeer me ook altijd wel in. Vooral ik nu zwanger ben van de 2de smeer ik mijn buik goed in.
  Oh en de wenkbrauwen worden ook altijd vergeten.

  Ik zou zelf ook meer tijd aan mijn haren willen besteden. Ik borstel het en gooi het in een staart of een knot. En de kapper heeft mij ook al in tijden niet meer gezien

 • Shantal
  24 januari 2017

  Haha! En ik vind jou er altijd op en top verzorgd eruit zien!
  Maar een heel herkenbare situatie! Hier ook een ochtendroutine met twee kleintjes (meisjes van bijna 3 en net 1)
  Wat ik al een hele lange tijd niet heb gedaan is het knippen van de teennagels en het scheren vd benen..ik kom er gewoon niet aan toe. En zeker respect voor de moeders die dit wel voor elkaar krijgen!

 • Lifeaholic.nl
  24 januari 2017

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet altijd evenveel tijd voor neem ook al heb ik nog geen eens kindjes ? Heb hier een heleboel smeersels liggen… wordt inderdaad echt tijd om ze toch maar te gebruiken ??
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…DIY: geen rommel van de kattenbak meer in huis!My Profile

 • Anneke
  18 april 2017

  Hoi Kelly,
  Ik weet niet of je dit nog gaat lezen want ‘t is een vlog van al even geleden.
  Maar in mijn stille dromen hoop ik steeds om met jou eens gaan te shoppen ?. Jij ziet er altijd zo mooi en zacht uit en je ziet het gewoon door het scherm dat je lekker ruikt ?.
  De Etos hebben we hier niet in België, of toch niet dat ik weet maar het lijken heerlijke spulletjes. België kan nog veel leren van Nederland denk ik ?.

  Liefs,
  Anneke

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.