Tip voor moederdag : Sabon giftset + Winactie

Dit artikel is gesponsord door Sabon Het is bijna Moederdag en naast dat ik zelf moeder ben en mijn tweede Moederdag zal vieren, wil ik ook mijn moeder en schoonmoeder verrassen. Een cadeau bedenken blijft altijd wel lastig vind ik, voor mijn gevoel hebben ze alles al en als ik ze vraag wat ze willen dan is dat vaak ook hun antwoord. Ik heb een leuke moederdagcadeau tip voor jullie + een leuke actie waarbij je iets leuks kunt winnen!

Jullie kennen vast het luxe merk Sabon wel, ze hebben een heleboel winkels waar je o.a. je handen kunt laten schubben en waar je heerlijke geuren ruikt zodra je binnenstapt. Speciaal voor Moederdag hebben zij speciale giftsets ontwikkeld om je (schoon)moeder helemaal in de watten te leggen. Is je moeder dol op lekker geurtjes en fijne beautyproducten en kan ze wel wat extra verwennerij gebruiken? Dan is dit helemaal wat voor jouw (schoon)moeder!

Ik ontving de (limited edition) beautiful mom gift set met daarin de Lavender Apple bodyscrub, een bodylotion spray in Lavender apple, een houten lepeltje om de scrub uit de verpakking te halen en een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling twv. €40,00. Ik vind de geur heerlijk, het rustgevende van lavendel met de frisse combinatie van appel maakt het een hele verrassende geur. Super leuk om zo’n giftset cadeau te krijgen lijkt mij!

Ook hebben ze een Gentle mom gift set (limited edition) ontwikkeld die een sorbet body gel in de Jasmine geur bevat, een mini shower oil en een waardebon t.w.v €5,00.
Klik hier voor alle info over deze limited Moederdag gift sets. Kun je niet kiezen wat je jouw moeder wil geven voor Moederdag? Geef dan een Sabon Gift Card en laat je moeder zelf een geschenk kiezen uit het uitgebreide assortiment van Sabon. Speciaal voor moederdag krijg je bij cadeaubonnen v.a. € 25,- een luxe miniatuur t.w.v. € 7,95 gratis, inclusief luxe geschenkverpakking.

LIEFSTE MAMA VAN HET JAAR ACTIE

Ik heb ook nog een leuke actie om met jullie te delen: Heb jij (ook) de liefste mama? Geef haar dan op voor de Sabon liefste mama van het jaar verkiezing! Je kunt dan samen kans maken op een weekendje Scheveningen inclusief twee schoonheidsbehandelingen in de Sabon beauty salon, op en top verwennerij dus! Je kunt mee doen door haar op te geven via het schermpje hieronder en in maximaal 50 woorden aan te geven waarom jou moeder de liefste is. Onder de inzendingen worden ook 3 pakketten voor twee mama-dochter duo’s verloot. Geef je dus snel op!

Zijn jullie bekend met de producten van Sabon? Wat ga jij je (schoon)moeder cadeau geven voor Moederdag? Laat het me weten bij de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Sheela
  5 mei 2015

  Wat leuk! Ik heb nog helemaal geen idee wat ik voor mijn moeder ga kopen. Ze is niet heel erg into beauty dus ik sla deze winactie over. x
  Sheela onlangs geplaatst…Mijn bovenste lip is donkerder dan mijn ondersteMy Profile

 • Lifesabout
  5 mei 2015

  Ik ben dol op Sabon.bgrappig is dat ik het in Scheveningen heb leren kennen. Ik heb nog geen flauw idee wat ik voor de moeders ga kopen….wie weet wel Sabon 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het zal mij niet overkomen…My Profile

 • Ilse
  5 mei 2015

  Wat een leuke giftset! Ik ga mijn moeder gelijk opleven!

 • Ilse
  5 mei 2015

  * ik bedoel natuurlijk opgeven

 • Annelous
  5 mei 2015

  Ik vind de producten van Sabon GODDELIJK. Ik gebruik wekelijks de scrub en bijbehorende douchegel in de geur kiwi-mango. Ook geef ik mijn moeder met kerst altijd wel iets van Sabon, dan maak ik een pakketje..

  Leuke win actie, ik doe graag mee

 • Nesrin
  5 mei 2015

  Ik laat mijn dochter dit formulier invullen 😉

  Leuke winactie!
  Nesrin onlangs geplaatst…Daily Cup of Bla Bla Bla: Een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

 • Lisanne
  5 mei 2015

  Leuk en heerlijk! ik vind het ook elk jaar weer lastig Moederdag. Ik heb dit jaar zelf iets gemaakt. Sabon is heerlijk en de winkel in Scheveningen is ontzettend mooi niet zo groot maar als je er langs loopt word je letterlijk naar binnen gezogen. Fijne producten en een leuke win actie.
  Ben benieuwd wat jij krijgt voor je 2e Moederdag

  Groetjes Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 • Marieke
  5 mei 2015

  Wat een leuke box van Sabon

 • Maartje
  5 mei 2015

  lekker hoor die pakketten! Ik heb weer eens meegedaan met je WINACTIE Kelly! Super leuk! Ik ben ook dol op Sabon ik moet er altijd even mijn handen schubben als ik er langs kom!

 • Sharon
  5 mei 2015

  Superleuk, ik heb mijn moeder vorig jaar een giftset kado gedaan, ze vond de doos zo mooi dat die nu nog in de woonkamer staat als decoratie!
  Sharon onlangs geplaatst…Baby uitzet – wat heb je ECHT nodig en wat echt NIETMy Profile

 • Vanessa
  5 mei 2015

  De producten van Sabon lijken me heerlijk. Ik woon in België dus ik sla de winactie over. Veel succes iedereen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten april 2015My Profile

 • Kelly Caresse
  5 mei 2015

  Ah wat een leuk idee om die als decoratie te gebruiken!

 • Kelly Caresse
  5 mei 2015

  Goed idee 😉

 • Elma
  5 mei 2015

  Wat een leuke winactie, ik ga meedoen! Altijd lastig wat je moet geven, dit jaar wordt het een bon voor de sauna.
  Elma onlangs geplaatst…NEW IN: Metallic clutchMy Profile

 • Eline
  5 mei 2015

  Moederdag is leuk als kinderen op de basisschool zitten. Om als volwassene nog moederdag te vieren zou voor mij echt heel vreemd voelen!
  Eline onlangs geplaatst…AspergesoepMy Profile

 • Benella
  5 mei 2015

  Ik geef mijn moeder dit jaar het magazine Trots, speciaal voor oma’s (en opa’s ook natuurlijk). En een powerbank voor haar ipad, die wou ze graag hebben liet ze laatst vallen tijdens een gesprek. Ik heb een kado-ideetjes lijstje in mijn telefoon waar ik dan meteen even een notitie in zet.
  Benella onlangs geplaatst…Per ongeluk: Easy Pink LemonadeMy Profile

 • Eline
  5 mei 2015

  Supermooie winactie!
  Eline onlangs geplaatst…Anti-striae crèmes voor tijdens de zwangerschapMy Profile

 • me
  5 mei 2015

  gaat ‘m niet worden aangezien ze al een tijdje niet meer in leven is. 😛

 • Shimmer-Pie
  5 mei 2015

  O de een of andere manier ben ik nooit zo een fan van Sabon, geen idee waarom eigenlijk. ik vind de producten wel altijd lekker ruiken.

  Misschien heb ik ze gewoon nog nooit helemaal goed uitgetest? Ik werkte namelijk altijd bij Lush en Sabon was een beetje de concurent 😉
  Shimmer-Pie onlangs geplaatst…Dagje VolendamMy Profile

 • Els
  7 mei 2015

  Dit is helaas niks voor mijn moeder dus zal echt nog even verder moeten denken
  Els onlangs geplaatst…En toen was het alweer meiMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.