VV VanVelzen Jump

Op zoek naar een leuk muziekspektakel van Nederlandse bodem? Ronnie Flex bekend van de hit ‘Drank en Drugs’, VanVelzen ‘Baby get highter’, Xander de Buisonjé (van Volumia) , Jeroen van der Boom (Jij bent zo!), Mental Theo, Mr Polska en Gers Pardoel nemen je mee in een muzikaal oranje spectakel dat je niet mag missen!

Gesponsord door Coop Supermarkten

Het grootste oranjefeest van het jaar!

Supermarkt Coop bestaat dit jaar 125 jaar, dus dat is tijd voor een feestje en jij kan daar bij zijn! Doe jij je boodschappen weleens bij Coop? Dan mag je deze actie zeker niet missen.
Op 18 juni organiseert de supermarkt het grootste oranjefeest van het jaar: Coop in Concert!
Het GeldreDome in Arnhem zal Oranje kleuren om zo samen met Coop en tientallen bekende artiesten een knalfeest te vieren. En natuurlijk is de dresscode : Oranje. Is jouw outfit het origineelst? Dan kun je in de prijzen vallen!

xander

De Line-up is niet mis!

Xander de Buisonjé zal als gastheer van deze show een groot spectakel maken. Geniet onder andere van optredens van de volgende sterren van Hollandse bodem: VanVelzen ‘Baby get Highter’ . Xander de Buisonjé , o.a bekend van de band Volumia, echte jeugdsentiment!, Jeroen van der Boom ‘Jij bent zo’ , Ronnie Flex ‘Drank en Drugs’ ,Gers Pardoel ‘Ik neem je mee + bagagedrager’ en Mental Theo waarbij je mee kan hakken op ‘Wonderfull Days, Stars en Fantasy World;. Ook zullen Mr. Polska, 2 Brothers on the 4th floor, de Gebroeders Ko, Wipneus en Pim er zijn om de avond een groot feest te maken. En er komt nog een verassingact, wie zal dat zijn?

Wil je dit oranje spektakel niet missen? Kaarten zijn te koop voor € 15,- per stuk, exclusief € 1,50 administratiekosten. Wil jij hierbij zijn? Bestel dan je tickets via deze link:  

Een hele fijne avond gewenst als je gaat! Welke artiest uit deze line-up wil jij zeker zien? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “UIT TIP: Kom jij naar het grootste oranjefeest van het jaar?”

  1. Ik vind je posts altijd super leuk om te lezen maar dit is wel een typisch gevalletje van letterlijk het persbericht overgenomen…

  2. Wat grappig, net zo iets als de Toppers, lijkt mij heel leuk om naar toe te gaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.