Ww4

Vandaag is de laatste wedding wednesday, voor mijn bruiloft. Spannend! Overmorgen is het al zover, dan stappen we in het huwelijksbootje. Na de bruiloft zal er ook nog het een en ander aan trouwinspiratie gedeeld worden van dingen die ik vooraf nog niet kon delen om zo niets te verklappen aan onze gasten (zoals onze zelfgemaakte trouwbedankjes, alle decoratie, hoe we de ceremonie hebben ingevuld etc). Ook zullen we na de bruiloft natuurlijk foto’s en dergelijke gaan delen. Vandaag deel ik hoe vrijdag eruit zag, toen ik mijn trouwjurk ging ophalen, aan het experimenteren ben geweest voor mijn bruidsmake-up en meer.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat een bijzonder gevoel om nu eindelijk de trouwjurk in huis te hebben. Hij hangt nu bij mijn ouders op zolder, helemaal uit de verpakking zodat ik hem vrijdag in de mooiste staat kan aandoen. Ik ben benieuwd hoe andere bruidjes dit moment hebben ervaren, dat je de jurk ineens in huis hebt en dat het dan ineens heel echt wordt.
Verder ben ik benieuwd wat jullie van deze proefmake-up vinden, ik heb na deze vlog nog meer looks uitgeprobeerd, dus jullie hebben nog niet de uiteindelijke look gezien. Ik ben wel benieuwd wat jullie van deze look vinden (deze is nog zonder lipstick en blush).

Daarna nam ik jullie in de vlog mee achter de schermen bij Beautydream. Normaliter deel ik dat nooit zo gedetailleerd, omdat ik de meiden niet op internet wil zetten. Deze meiden herkenden mij van Youtube en vroegen zelf of ze in mijn vlog mochten, vandaar dat ik deze uitzondering maakte.

Een vlog met van alles en nog wat dus, maar vooral met wat laatste trouwvoorbereidingen. Voor de bezoekers die niets met trouwen hebben: de hele trouwserie is bijna voorbij ;). Voor anderen is dat misschien jammer. Welke wedding wednesday vonden jullie het leukst? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “Wedding wednesday: Trouwjurk opgehaald en proef bruidsmake-up”

 1. Wat moet dat ontzettend spannend geweest zijn om eindelijk je trouwjurk mee naar huis te nemen. Je gaat er vast en zeker prachtig uitzien! En 2 nachtjes!? Woaah de tijd gaat zo snel! Heel veel geluk en vooral plezier vrijdag <3
  Kim onlangs geplaatst…MAC Pink PlaidMy Profile

 2. Wat spannend dat het al bijna is en je jurk thuis hangt! Ik zou echt super zenuwachtig zijn haha. Ik mag over een paar maandjes opzoek gaan naar mijn droomjurk voor onze bruiloft. Lijkt me zo’n bijzondere ervaring. Alvast veel plezier met de voorpret! 😀
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Dit was onze moederdag van 2015My Profile

 3. Tip van een fotograaf; wees heel zuinig met je highlighter en met glanzende / glimmende producten. Dit kan zo’n lelijk effect geven op foto’s, zeker wanneer er ingeflitst moet worden.
  Gebruik het liefste matte oogschaduw 😉

 4. Oooohhh! Wat spannend zeg!! Overmorgen al!!!!!!!super leuk en ik ben super benieuwd naar de dag en je jurk en alles! Liefs, Eva

 5. Ahw wat super leuk met die meiden in de video! Geweldig! Ik vind het heel slim dat je je eigen make up doet. Zo kan je precies de make up doen waar jij je goed bij voelt. Ik vind deze look wel heel erg mooi staan bij je. Spannend, meis. Nog twee dagen…. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Een Bijzondere BlogdateMy Profile

 6. Ik zal de posts omtrent de bruiloft wel erg gaan missen. Ik vind het echt super leuk om te lezen. Ik ben niet zo’n fan van je make-up. Ik vind de highlighter iets te aanwezig en dat zal ook niet mooi zijn op foto’s. De cut crease vind ik erg mooi bij je ogen en gezicht staan! Al vind ik de kleur iets te heftig. Een iets zachtere look zou ik mooier vinden. Dat geeft ook een mooie communicatie met de liefde op zo’n dag als de trouwerij. Maar hé, dat vind ik en daar hoef jij je niet druk om te maken. Ik weet sowieso dat je er prachtig en stralend uit gaat zien. Ben erg benieuwd naar de foto’s! 🙂

 7. Wauw nu komt het wel heel erg dichtbij he! 🙂 Ik ben zo benieuwd naar je jurk en naar hoe alles zal verlopen en eruit zal zien, leuk dat je ons dat nadien nog zal laten zien! 🙂 Ook superleuk dat we de meiden van je workshop eens konden zien, ziet er zo gezellig uit om te doen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Accessoires voor mijn nieuwe iPhone 6 plusMy Profile

 8. Ondanks dat ik getrouwd ben al vind ik deze serie wel erg leuk! Mooi om te zien ook hoe een ander het beleefd en de keuzes die een ander maakt 🙂
  Nog maar eventjes he meid.. Ik ga enorm veel aan jullie denken vrijdag!
  Nicole onlangs geplaatst…Speelgoedtip: loopautoMy Profile

 9. Kelly Caresse

  Thanks voor de super fijne tips! De highlighter ga ik vervangen voor matte kleuren 🙂 en de cut crease zal ik ook zachter maken, lief dat je meedenkt en kijkt

 10. Ohh wat is de tijd snel gegaan! Je make-up is echt super mooi, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Heel veel plezier toegewenst voor vrijdag! Dat het een van de mooiste dagen mag worden met je dierbaren om je heen!

 11. Ohhh die dagen voor de bruiloft zijn zo bijzonder! Ik ben iets minder dan een jaar geleden getrouwd, het is echt zo’n bijzondere dag! Geniet er heel erg van, ook van de voorbereidingen!!!
  Ik vind je make-up trouwens erg mooi. Dit is subtiel en toch zijn je ogen mooi aangezet. Ik denk dat subtiliteit wel belangrijk is, anders kijk je over tien jaar naar je foto’s en denk je: help, wat was ik zwaar opgemaakt!

  Nogmaals: enjoy!
  Lisse onlangs geplaatst…Een kleine veranderingMy Profile

 12. En ook geen producten met SPF gebruiken op je gezicht, dat komt niet mooi over op foto!

 13. Wat ontzettend leuk dat jullie bruiloft al bijna zo ver is! Ben ze benieuwd naar hoe je er uit gaat zien. Volgende week is het alweer een jaar geleden dat ik getrouwd ben, maar zou het zo weer willen doen. Jammer dat je maar 1 keer trouwt, tenminste daar ga ik wel van uit haha.
  Heel veel plezier alvast vrijdag! Ga er intens van genieten, want voor je het weet is het voorbij.

 14. Leuke vlog! Ik vind/vond je make-up look erg mooi al heb ik wel een paar puntjes die ik minder vond.. Ik vond (persoonlijk) dat er te veel highlighter onder je wenkbrauw, ik betrapte mezelf er telkens op dat ik daar naar keek… En je lipkleur vond ik wat alledaags en daardoor niet mooi bij de ooglook passen maar voor de rest echt mooie look! Alvast heel veel plezier voor vrijdag!

 15. Leuke vlog! Het lijkt me ontzettend spannend om je trouwjurk mee naar huis te nemen. Ben zo benieuwd hoe je er gaat uitzien. Alvast veel plezier vrijdag en geniet van deze mooie dag!
  Vanessa onlangs geplaatst…Therme Zen White LotusMy Profile

 16. Hele mooie look! Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden! Heel veel plezier alvast voor de grote dag. Vooral genieten!
  Andrea onlangs geplaatst…SmoothiesMy Profile

 17. spannend hoor, het is bijna zover! ik wens je alvast een super mooie dag toe, echt: geniet van alles want het gaat super snel!

 18. Zooo spannend en leuk! Ik kwam er achter dat dit de eerste keer is dat iemand die ik van Internet ken ga trouwen en ik vind het zoo leuk 🙂 Ben echt benieuwd na alle after-artikelen! Je make-up vind ik over het algemeen wel mooi, maar ik vind zelf de highlighter te heftig! Maar ik heb al gelezen dat je daar iets mee gaat doen 😉 Geniet ervan meid, ik gun het je echt ontzettend! Vind het nog steeds bijzonder hoe je zo met iemand mee kan leven die je niet in real life kent! Heel bijzonder <3

 19. Gewaagd dat je zelf je make-up gaat doen voor je bruiloft ipv dit aan een professional over te laten! Het zal wel een hoop geld schelen kan ik me zo indenken.
  Afgaand op de make-up looks die je normaal gesproken draagt kan ik maar één ding zeggen: easy on the bush!
  Een hele fijne dag vrijdag, hopelijk houden jullie het droog!

 20. Wat een leuke vlog! Spannend… Bijna is het zover. Erg leuk om zo mee te leven met deze bijzondere dag via je blog.

  Ik vind je make-up look mooi, ik lees in de comments dat je meer met matte kleuren gaat werken. Dit lijkt me inderdaad de look mooier en meer subtiel maken.
  Als aandachts puntje:op de film lijkt je lijntje boven je oog i.c.m. De mascara wat rommelig. Ik vind t lastig te zien of het door de filmkwaliteit komt of ook echt zo is. Ik weet niet of je hier iets mee kunt maar ik wil het toch even noemen. Misschien ligt het aan de kleur van het potlood of de mascara zelf ( te veel volume ipv lengte ?) .
  Ik vind het erg tof dat je je eigen make up gaat doen!!
  Succes en Geniet van jullie grote dag

 21. how exciting allemaal! ik hoop echt dat je de dag van je dromen hebt vrijdag, zo eentje vol met lifetime memories. Ik kan in elk geval niet wachten tot ik met je mee kan genieten via de after posts!
  Raisa onlangs geplaatst…Comfort: Sperry Bootschoenen!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.