Wedding wednesday: Trouwjurk opgehaald en proef bruidsmake-up

Ww4

Vandaag is de laatste wedding wednesday, voor mijn bruiloft. Spannend! Overmorgen is het al zover, dan stappen we in het huwelijksbootje. Na de bruiloft zal er ook nog het een en ander aan trouwinspiratie gedeeld worden van dingen die ik vooraf nog niet kon delen om zo niets te verklappen aan onze gasten (zoals onze zelfgemaakte trouwbedankjes, alle decoratie, hoe we de ceremonie hebben ingevuld etc). Ook zullen we na de bruiloft natuurlijk foto’s en dergelijke gaan delen. Vandaag deel ik hoe vrijdag eruit zag, toen ik mijn trouwjurk ging ophalen, aan het experimenteren ben geweest voor mijn bruidsmake-up en meer.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat een bijzonder gevoel om nu eindelijk de trouwjurk in huis te hebben. Hij hangt nu bij mijn ouders op zolder, helemaal uit de verpakking zodat ik hem vrijdag in de mooiste staat kan aandoen. Ik ben benieuwd hoe andere bruidjes dit moment hebben ervaren, dat je de jurk ineens in huis hebt en dat het dan ineens heel echt wordt.
Verder ben ik benieuwd wat jullie van deze proefmake-up vinden, ik heb na deze vlog nog meer looks uitgeprobeerd, dus jullie hebben nog niet de uiteindelijke look gezien. Ik ben wel benieuwd wat jullie van deze look vinden (deze is nog zonder lipstick en blush).

Daarna nam ik jullie in de vlog mee achter de schermen bij Beautydream. Normaliter deel ik dat nooit zo gedetailleerd, omdat ik de meiden niet op internet wil zetten. Deze meiden herkenden mij van Youtube en vroegen zelf of ze in mijn vlog mochten, vandaar dat ik deze uitzondering maakte.

Een vlog met van alles en nog wat dus, maar vooral met wat laatste trouwvoorbereidingen. Voor de bezoekers die niets met trouwen hebben: de hele trouwserie is bijna voorbij ;). Voor anderen is dat misschien jammer. Welke wedding wednesday vonden jullie het leukst? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

 • Kim
  13 mei 2015

  Wat moet dat ontzettend spannend geweest zijn om eindelijk je trouwjurk mee naar huis te nemen. Je gaat er vast en zeker prachtig uitzien! En 2 nachtjes!? Woaah de tijd gaat zo snel! Heel veel geluk en vooral plezier vrijdag <3
  Kim onlangs geplaatst…MAC Pink PlaidMy Profile

 • Dita
  13 mei 2015

  Wat spannend allemaal! 🙂 heel veel plezier.vrijdag
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #14My Profile

 • Koalabeautymama
  13 mei 2015

  Wat spannend dat het al bijna is en je jurk thuis hangt! Ik zou echt super zenuwachtig zijn haha. Ik mag over een paar maandjes opzoek gaan naar mijn droomjurk voor onze bruiloft. Lijkt me zo’n bijzondere ervaring. Alvast veel plezier met de voorpret! 😀
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Dit was onze moederdag van 2015My Profile

 • Manon
  13 mei 2015

  Aaah bijna bijna bijnaaaa! Ben echt zo benieuwd naar je jurk!
  Manon onlangs geplaatst…Het schema van NiloMy Profile

 • Patricia
  13 mei 2015

  Tip van een fotograaf; wees heel zuinig met je highlighter en met glanzende / glimmende producten. Dit kan zo’n lelijk effect geven op foto’s, zeker wanneer er ingeflitst moet worden.
  Gebruik het liefste matte oogschaduw 😉

 • Eva
  13 mei 2015

  Oooohhh! Wat spannend zeg!! Overmorgen al!!!!!!!super leuk en ik ben super benieuwd naar de dag en je jurk en alles! Liefs, Eva

 • Thea van Galen
  13 mei 2015

  spannend! Bijna zover.
  Hoop dat je een hele mooie dag hebt, en lekker kan genieten!
  Thea van Galen onlangs geplaatst…eenzaam?My Profile

 • Marion
  13 mei 2015

  Ahw wat super leuk met die meiden in de video! Geweldig! Ik vind het heel slim dat je je eigen make up doet. Zo kan je precies de make up doen waar jij je goed bij voelt. Ik vind deze look wel heel erg mooi staan bij je. Spannend, meis. Nog twee dagen…. 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Een Bijzondere BlogdateMy Profile

 • Sophie
  13 mei 2015

  Wat lijkt me dat spannend zeg! Vooral het moment dat je je trouwjurk uithangt bij je ouders. Dan wordt het nog meer ‘echt’ dat je gaat trouwen. Ik krijg zelf al kriebels als ik er aan denk! (Wel leuke zenuwkriebels haha)
  Sophie onlangs geplaatst…Alle ins en outs van mijn blog – Hoe het bloggen begonMy Profile

 • Nesrin
  13 mei 2015

  Oh wat spannend! Leuke vlog.

  Mooi moment dat je de jurk dat meeneemt naar huis. Dit vergeet ik zelf nooit meer, het blijft een speciaal moment.

  Heel veel succes de laatste twee dagen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Money Talk | Hoe spaar ik geld?My Profile

 • Kelly Caresse
  13 mei 2015

  Thanks voor de tip! Goede reminder dit, ik ga erop letten 🙂

 • Malou
  13 mei 2015

  Wat gaaf zeg, ik vond het ook zo leuk om mijn jurk mee naar huis te nemen!
  Malou onlangs geplaatst…DE ZES MAANDEN CONTROLE BIJ HET CBMy Profile

 • Lauriëtte
  13 mei 2015

  Wat komt het nu dichtbij! Het lijkt me zo spannend! Geniet!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Recept; Pasta pesto met spinazie en spekjesMy Profile

 • Sandra - Beautybysandra
  13 mei 2015

  Wat spannend zeg, ik ben echt heel erg benieuwd naar je trouwjurk. Daar droomt vrijwel ieder meisje van toch? Een mooie prinsessenjurk!
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…OUTFIT: Striped JumpsuitMy Profile

 • Lifesabout
  13 mei 2015

  Ik voel de spanning gewoon van een paar jaar terug…zo leuk! Lijkt mij heel moeilijk om te beslissen welke look je gaat maken. Deze vind ik erg.mooi! Ik kreeg van mijn visagist toen een spray over mijn make-up om te fixeren. Werkte super!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat stop ik voor de vakantie in mijn toilettas?My Profile

 • Tamara
  13 mei 2015

  Ik zal de posts omtrent de bruiloft wel erg gaan missen. Ik vind het echt super leuk om te lezen. Ik ben niet zo’n fan van je make-up. Ik vind de highlighter iets te aanwezig en dat zal ook niet mooi zijn op foto’s. De cut crease vind ik erg mooi bij je ogen en gezicht staan! Al vind ik de kleur iets te heftig. Een iets zachtere look zou ik mooier vinden. Dat geeft ook een mooie communicatie met de liefde op zo’n dag als de trouwerij. Maar hé, dat vind ik en daar hoef jij je niet druk om te maken. Ik weet sowieso dat je er prachtig en stralend uit gaat zien. Ben erg benieuwd naar de foto’s! 🙂

 • Kim | Kimsbloglife
  13 mei 2015

  Wauw nu komt het wel heel erg dichtbij he! 🙂 Ik ben zo benieuwd naar je jurk en naar hoe alles zal verlopen en eruit zal zien, leuk dat je ons dat nadien nog zal laten zien! 🙂 Ook superleuk dat we de meiden van je workshop eens konden zien, ziet er zo gezellig uit om te doen! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Accessoires voor mijn nieuwe iPhone 6 plusMy Profile

 • Brittany
  13 mei 2015

  Wauw Kelly, wat ontzettend leuk en spannend! Ik ben zo benieuwd naar je trouwjurk maar ik weet zeker dat je er prachtig uit zult zien!

  Liefs, Brittany
  Brittany onlangs geplaatst…Favorite Disney QuotesMy Profile

 • Nicole
  13 mei 2015

  Ondanks dat ik getrouwd ben al vind ik deze serie wel erg leuk! Mooi om te zien ook hoe een ander het beleefd en de keuzes die een ander maakt 🙂
  Nog maar eventjes he meid.. Ik ga enorm veel aan jullie denken vrijdag!
  Nicole onlangs geplaatst…Speelgoedtip: loopautoMy Profile

 • Kelly Caresse
  13 mei 2015

  Thanks voor de super fijne tips! De highlighter ga ik vervangen voor matte kleuren 🙂 en de cut crease zal ik ook zachter maken, lief dat je meedenkt en kijkt

 • Celine
  13 mei 2015

  Wat spannend allemaal zeg! Ik hoop dat je een top dag hebt met alle lieve mensen om je heen!
  Liefs,

  Celine
  Celine onlangs geplaatst…CELEB: Sylvie meis heeft nieuwe highlights!My Profile

 • Annemijn
  13 mei 2015

  Ik vind je make-up erg mooi! En zo benieuwd naar de jurk!!
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #22My Profile

 • Jorinde
  13 mei 2015

  Ohh wat is de tijd snel gegaan! Je make-up is echt super mooi, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Heel veel plezier toegewenst voor vrijdag! Dat het een van de mooiste dagen mag worden met je dierbaren om je heen!

 • Lisse
  13 mei 2015

  Ohhh die dagen voor de bruiloft zijn zo bijzonder! Ik ben iets minder dan een jaar geleden getrouwd, het is echt zo’n bijzondere dag! Geniet er heel erg van, ook van de voorbereidingen!!!
  Ik vind je make-up trouwens erg mooi. Dit is subtiel en toch zijn je ogen mooi aangezet. Ik denk dat subtiliteit wel belangrijk is, anders kijk je over tien jaar naar je foto’s en denk je: help, wat was ik zwaar opgemaakt!

  Nogmaals: enjoy!
  Lisse onlangs geplaatst…Een kleine veranderingMy Profile

 • saskia
  13 mei 2015

  oooh wauw nu gaat het zo snel! En spannend zeg om de trouwjurk in huis te hebben, nu is het zo dichtbij!
  saskia onlangs geplaatst…Mommymail! #12My Profile

 • Esmeralda| Beauteaful life
  13 mei 2015

  Hoi hoi,
  Wat een leuke vlog!!! Lijkt me ontzettend spannend om je jurk mee naar huis te nemen. Geniet van je mooie dag!!
  Esmeralda| Beauteaful life onlangs geplaatst…Een gezond kopje thee.My Profile

 • inge
  13 mei 2015

  En ook geen producten met SPF gebruiken op je gezicht, dat komt niet mooi over op foto!

 • Dionne
  13 mei 2015

  Oeeeh! Wat ontzettend spannend! Nu komt het allemaal wel heel dichtbij! Leuk! Geniet!
  Dionne onlangs geplaatst…Festival Festivoort | Streetstyle ReportMy Profile

 • Daantje
  13 mei 2015

  Ik ben meestal een stille meelezer, maar ik wil je een heeeeel fijne trouwdag wensen met hopelijk mooi weer en allemaal maar blije gezichten 😀
  Daantje onlangs geplaatst…After wedding tagMy Profile

 • mar
  13 mei 2015

  Wat ontzettend leuk dat jullie bruiloft al bijna zo ver is! Ben ze benieuwd naar hoe je er uit gaat zien. Volgende week is het alweer een jaar geleden dat ik getrouwd ben, maar zou het zo weer willen doen. Jammer dat je maar 1 keer trouwt, tenminste daar ga ik wel van uit haha.
  Heel veel plezier alvast vrijdag! Ga er intens van genieten, want voor je het weet is het voorbij.

 • Willemijn
  13 mei 2015

  Leuke vlog! Ik vind/vond je make-up look erg mooi al heb ik wel een paar puntjes die ik minder vond.. Ik vond (persoonlijk) dat er te veel highlighter onder je wenkbrauw, ik betrapte mezelf er telkens op dat ik daar naar keek… En je lipkleur vond ik wat alledaags en daardoor niet mooi bij de ooglook passen maar voor de rest echt mooie look! Alvast heel veel plezier voor vrijdag!

 • Vanessa
  13 mei 2015

  Leuke vlog! Het lijkt me ontzettend spannend om je trouwjurk mee naar huis te nemen. Ben zo benieuwd hoe je er gaat uitzien. Alvast veel plezier vrijdag en geniet van deze mooie dag!
  Vanessa onlangs geplaatst…Therme Zen White LotusMy Profile

 • Britt * TevredenStudentenleven
  13 mei 2015

  Wat spanneeeend!! Ik ben heel benieuwd naar je post over je trouwdag!
  Britt * TevredenStudentenleven onlangs geplaatst…Outfit: Piña MoodMy Profile

 • Laura - Dagelijkse hap
  13 mei 2015

  Oh wat spannend!! Je zal er echt prachtig uit komen te zien 😀
  Geniet van deze speciale dag en ik wens jullie alle geluk van de wereld toe!
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 • Andrea
  13 mei 2015

  Hele mooie look! Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden! Heel veel plezier alvast voor de grote dag. Vooral genieten!
  Andrea onlangs geplaatst…SmoothiesMy Profile

 • Eline
  13 mei 2015

  Wat spannend zeg, het is gewoon al bijna zover!
  Eline onlangs geplaatst…Food confessions!My Profile

 • Bertine
  13 mei 2015

  spannend hoor, het is bijna zover! ik wens je alvast een super mooie dag toe, echt: geniet van alles want het gaat super snel!

 • Lara
  13 mei 2015

  Zooo spannend en leuk! Ik kwam er achter dat dit de eerste keer is dat iemand die ik van Internet ken ga trouwen en ik vind het zoo leuk 🙂 Ben echt benieuwd na alle after-artikelen! Je make-up vind ik over het algemeen wel mooi, maar ik vind zelf de highlighter te heftig! Maar ik heb al gelezen dat je daar iets mee gaat doen 😉 Geniet ervan meid, ik gun het je echt ontzettend! Vind het nog steeds bijzonder hoe je zo met iemand mee kan leven die je niet in real life kent! Heel bijzonder <3

 • Feline
  13 mei 2015

  Gewaagd dat je zelf je make-up gaat doen voor je bruiloft ipv dit aan een professional over te laten! Het zal wel een hoop geld schelen kan ik me zo indenken.
  Afgaand op de make-up looks die je normaal gesproken draagt kan ik maar één ding zeggen: easy on the bush!
  Een hele fijne dag vrijdag, hopelijk houden jullie het droog!

 • Feline
  13 mei 2015

  Bush moet natuurlijk bLush zijn 😀

 • Eunice
  13 mei 2015

  Wat een leuke vlog! Spannend… Bijna is het zover. Erg leuk om zo mee te leven met deze bijzondere dag via je blog.

  Ik vind je make-up look mooi, ik lees in de comments dat je meer met matte kleuren gaat werken. Dit lijkt me inderdaad de look mooier en meer subtiel maken.
  Als aandachts puntje:op de film lijkt je lijntje boven je oog i.c.m. De mascara wat rommelig. Ik vind t lastig te zien of het door de filmkwaliteit komt of ook echt zo is. Ik weet niet of je hier iets mee kunt maar ik wil het toch even noemen. Misschien ligt het aan de kleur van het potlood of de mascara zelf ( te veel volume ipv lengte ?) .
  Ik vind het erg tof dat je je eigen make up gaat doen!!
  Succes en Geniet van jullie grote dag

 • janske
  13 mei 2015

  Spannend! Lekker genieten straks! Ik ben zooo benieuwd!
  janske onlangs geplaatst…Song For Today – Ed Sheeran – Photograph (baby Ed Sheeran video!)My Profile

 • Lisa's Beautybabbels
  13 mei 2015

  Wat bijzonder dat je je jurk nu echt in huis hebt! Wat spannend zeg, het komt nu zo dichtbij! Ik ben zo benieuwd naar je artikelen ná de bruiloft, kan niet wachten om je jurk te zien! 🙂
  Alvast heel veel plezier, en dat je (jullie natuurlijk) een prachtige dag hebben!
  Lisa’s Beautybabbels onlangs geplaatst…Essence – Cinderella Highlighter&NailpolishMy Profile

 • Raisa
  14 mei 2015

  how exciting allemaal! ik hoop echt dat je de dag van je dromen hebt vrijdag, zo eentje vol met lifetime memories. Ik kan in elk geval niet wachten tot ik met je mee kan genieten via de after posts!
  Raisa onlangs geplaatst…Comfort: Sperry Bootschoenen!My Profile

 • Anneleen
  15 mei 2015

  Momenteel ben je volop aan het feesten… Geniet er met volle teugen van, Kelly! Ik denk aan jullie!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Anja
  12 januari 2017

  Hel veel plezier op vrijdag en ik hoop dat je een geweldige memorabele dag hebt
  Anja onlangs geplaatst…De handtassen trends lente 2017My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.