Outfit of the day: Leave a little sparkle

Ik deel vandaag met jullie de outfit die ik droeg op de Beautygloss party 2015. De dresscode van dit feestje was ‘Shine like a star’ maar omdat ik die dag nog wat zakelijkere meetings had kon ik niet overdag al heel overdressed rondlopen. Ik ging met het openbaar vervoer dus tussentijds omkleden was geen optie, vandaar dat ik overdag koos voor het spijkerjasje om de look meer casual over te laten komen. In de avond ging het jasje uit wat er een stuk feestelijker uit zag. Benieuwd naar de volledige outfit? Kijk dan verder.

Ik droeg een gouden wijdere rok van Ydence (via Wear for love) waar een mooie tule onderrok in zat. Daaronder droeg ik een zwarte legging van H&M. Ook droeg ik bruine enkellaarzen van Van Haren (niet op de foto) met een lichte hak. Ik droeg een zwarte nette top van Mango met een kanten randje aan de onderkant. Het spijkerjasje is van Primark en ik maakte de look af met wat zachtroze kralenarmbandjes en mijn Michael Kors horloge.

Ik heb geen foto meer van de avond waarbij ik het jasje niet droeg. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en of jullie deze passend vinden binnen het ‘shine like a star’ thema. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.