Outfit of the day: Leave a little sparkle

Ik deel vandaag met jullie de outfit die ik droeg op de Beautygloss party 2015. De dresscode van dit feestje was ‘Shine like a star’ maar omdat ik die dag nog wat zakelijkere meetings had kon ik niet overdag al heel overdressed rondlopen. Ik ging met het openbaar vervoer dus tussentijds omkleden was geen optie, vandaar dat ik overdag koos voor het spijkerjasje om de look meer casual over te laten komen. In de avond ging het jasje uit wat er een stuk feestelijker uit zag. Benieuwd naar de volledige outfit? Kijk dan verder.

Ik droeg een gouden wijdere rok van Ydence (via Wear for love) waar een mooie tule onderrok in zat. Daaronder droeg ik een zwarte legging van H&M. Ook droeg ik bruine enkellaarzen van Van Haren (niet op de foto) met een lichte hak. Ik droeg een zwarte nette top van Mango met een kanten randje aan de onderkant. Het spijkerjasje is van Primark en ik maakte de look af met wat zachtroze kralenarmbandjes en mijn Michael Kors horloge.

Ik heb geen foto meer van de avond waarbij ik het jasje niet droeg. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden en of jullie deze passend vinden binnen het ‘shine like a star’ thema. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Outfit of the day: Leave a little sparkle”

 1. Mooie outfit, ook echt een leuk spijkerjasje! Bij de Zeeman zag ik laatst ook een leuk spijkerjasje!

 2. leuke outfit! het is niet omdat het thema ‘glitter’ is dat je moet rondlopen als een discobol he, dus dat doe je gelukkig ook niet?

  Zijn deze foto’s in je ouders hun tuin getrokken?
  wat gezellig ingericht moet ik zeggen!

 3. Het rokje is wel erg leuk hoor en past zeker goed binnen het thema. Ik had denk ik een iets minder donkere panty aangedaan en het spijkerjasje thuis gelaten. Jasje is heel leuk, maar vind het net iets te casual voor dit thema
  Raisa onlangs geplaatst…Foliumzuur en Mama VitaminesMy Profile

 4. Hele léuke outfit Kelly. Misschien een gekke vraag/idee. Ik zie zoveel plantjes op de achtergrond staan heb jij beetje groene vingers…….. Misschien kan je er iets mee in een blogpost of ben ik nou zo tuttig dat ik zulke dingen leuk en interessant vind om te weten van anderen haha.
  Lisanne onlangs geplaatst…Project XXLMy Profile

 5. Kelly Caresse

  Hihi dit is in de tuin van mijn ouders en mijn vader heeft wel hele groene vingers 😉 haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.