train je vagina na de bevalling

Train je vagina met Silk’n Tightra + Ervaringen

Silk'n Tightra + Ervaringen

Na een bevalling of door hormonale veranderingen kan je vagina anders voelen of er anders uitzien. Urine verlies, vaginale droogheid, minder seksueel genot, hangende schaamlippen of een verzwakte vaginawand kunnen voor vervelende ervaringen zorgen. Toen ik in aanraking kwam met Silk’n Tightra werd ik nieuwsgierig. Dit product kan je thuis gebruiken om dit soort ongemakken te verminderen. Benieuwd wat het is en naar ervaringen? Klik dan op lees meer.

Wat is Silk’n Tightra?

Na een bevalling of bij hormonale veranderingen zoals de overgang kunnen de intieme delen van een vrouw anders voelen en er anders uitzien. Hangende schaamlippen, een verzwakte vaginawand, verminderd seksueel genot, droogheid of urineverlies kunnen leiden tot zorgen en onzekerheid. De revolutionaire Silk’n Tightra gebruikt klinisch geteste en bewezen effectieve energie uit bipolaire radiofrequentie, waardoor deze symptomen kunnen worden verbeterd zonder dat opereren nodig is.

Silk’n Tightra is het allereerste apparaat met bipolaire radiofrequentie voor thuisgebruik. Deze technologie wordt in klinieken wereldwijd gebruikt om vrouwen met vaginale klachten te helpen. Dankzij Tightra, kan deze technologie nu ook in het comfort van je eigen huis gebruikt worden, tegen een fractie van de kosten die je normaal in een kliniek kwijt zou zijn. Bovendien voorkomt het dat je een operatie hoeft te ondergaan.

Ik heb dit product niet zelf getest omdat dit wordt afgeraden als je borstvoeding geeft. Ook ervaar ik niet de klachten die dit product kan oplossen, ik denk dat dit komt omdat ik per keizersnede ben bevallen. Ik vind dit onderwerp een belangrijk onderwerp om te bespreken om het taboe hierover te doorbreken en daarom ben ik blij met de tester die haar review met jullie deelt in deze blog. De ongemakken die dit product kan verhelpen komen bij veel vrouwen voor en belemmeren ook voor veel vrouwen het seksleven. Dit product is geen erotisch product, ook geen sekstoy, maar de behandeling ermee kan wel de seksuele ervaringen verbeteren.

Ik heb een anonieme tester gevonden die naar aanleiding van mijn oproepje op Instagram zich heeft aangemeld. Zij zocht een oplossing voor haar klachten rondom vaginale droogheid en verminderde seksuele ervaringen. Vandaag deelt Anne (schuilnaam) haar ervaringen met Silk’n Tightra met jullie.

Anne:
Ik was gelijk enthousiast toen Kelly me voorstelde om de Silk’n Tightra te reviewen.
Ik ben inmiddels 41 jaar en heb geen kinderen gekregen, toch merkte ik dat ik meer en meer last begon te krijgen van vaginale droogte.
In die mate dat mijn seksuele beleving vaak verstoord was. Glijmiddel wil niet altijd uitkomst bieden.
Toen ik het pakje thuisgestuurd kreeg zat deze in een mooie stevige doos. Dit is wat het product belooft:

  • Het allereerste apparaat voor het vrouwelijk intiem welbevinden dat u thuis kunt gebruiken
  • Helpt bij het herstellen van zelfvertrouwen, controle en seksueel genot in uw dagelijks leven
  • Werkt met energie uit bipolaire radiofrequentie, bekend om zijn verstrakkende en verstevigende effect op weefsel met collageen
  • Staat bekend om het verbeteren van de seksualiteit, wat resulteert in verhoogd genot
  • Staat bekend om het verbeteren van het gevoel in de intieme delen van de vrouw
  • Helpt licht urineverlies voorkomen
  • Merkbare resultaten in slechts 4 weken
  • Veilig en pijnloos


Ik was aangenaam verast door de mooie case waarin het apparaat kwam.
Dit maakt het ook mogelijk hem mee op reis te nemen en de behandeling daar verder te zetten.
Je krijgt er ook nog een tube gel bij die het inbrengen moet bevorderen. Nadat ik het apparaat heb opgeladen, wat alleen de eerste keer zes uur duurt, ging ik aan de slag.

Er zijn verschillende standen. Als snel merk ik dat de hoogste stand toch iets te warm aanvoelt voor mij. Of dit echt zo is of gewoon een gevoel is kon ik op dat moment niet inschatten. Ik koos er de eerste 3 sessies dan ook voor om het apparaat op de laagste stand te zetten. Later heb ik deze terug hoger gezet en ging dit prima.

De inwendige modus heeft 3 niveaus, je kan hem dus regelen zoals dit voor jou goed voelt.
Een sessie duurt 20 minuten en de eerste keren voelt dit toch een beetje vreemd. Daar lig je dan met dat apparaat ingebracht te wachten tot de sessie voorbij is. Na een paar keer ben je het gewend en lees je ondertussen een boekje of kijk je een beetje TV. Ook schakelt het apparaat zich vanzelf uit nadat de sessie voorbij is.

Het apparaat kun je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de vagina gebruiken. Aan de binnenkant om je vaginawand en bekkenbodemspieren te verstevigen, wat leidt tot een vermindering van ongewild urineverlies en door de verstrakkende werking tevens tot een verbetering van het seksleven, ook voor je partner. En aan de buitenkant om de schaamlippen te verjongen. En dit allemaal zonder een operatie te hoeven ondergaan.

De eerste twee weken merkte ik geen verschil, maar in week 3 merkte ik overduidelijk verbetering.
Ik heb niet meer het gevoel dat het zo droog als de Sahara is daar beneden en ik voel overduidelijk dat mijn vagina strakker is. Het is ook zo dat wanneer je resultaat begint te merken je hem er ook makkelijker gaat gebruiken. In het begin voelde ik een beetje een drempel, dat is nu volledig verdwenen.
Net zoals je je tanden poetst doe ik dit twee keer per week.
Ook merk ik dat mijn bekkenbodemspieren strakker zijn. Mijn urine ophouden gaat iets makkelijker.
Ik ben nu ongesteld en ik merk toch dat het allemaal wat makkelijker gaat, terwijl ik daar normaal toch behoorlijk last van heb.

Conclusie:
Ik was heel enthousiast om dit product te testen, ik had er al veel over gehoord. Het is nieuw en innoverend dat volgens mij voor veel dames nuttig kan zijn. Zowel dames die bevallen zijn als dames zonder kinderen die naar de overgang toe gaan. De Silk’n Tightra is best een prijzig apparaat maar meer dan zijn geld waard.
Mijn seksuele beleving is in ieder geval beter en ik voel dat mijn lichaam “jonger” voelt.
Ook voel ik me zelf zekerder in mijn seksuele relatie met mijn partner, ik ben er zekerder van dat alles werkt zoals het hoort.  Enige minpunt voor mij is dat hij niet waterdicht is, je moet hem dus schoonmaken met vochtige doekjes. Ik zou hem liever gewoon onder de kraan kunnen afspoelen.
Ik ben enorm tevreden met dit product en zou het andere vrouwen zeker aanbevelen.

Dankjewel Anne, voor het delen van je ervaringen. Ben je ook nieuwsgierig? Via deze link kun je meer over dit product te weten komen. Via onderstaande video kun je er meer over bekijken.

#KellycaresseAd
 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.