Vetverbrandings workout voor thuis – Cardio met Optimavita

Vetverbrandings workout voor thuis - Cardio met Optimavita, Kelly Caresse

Vandaag deel ik met jullie de tweede home workout video uit de KC Healthy Together Challenge die de deelnemers met veel plezier hebben gevolgd. In 20 minuten doe je een workout thuis die de vetverbranding stimuleert en waarmee je je conditie kunt verhogen. Je werkt aan je conditie en uithoudingsvermogen, je benen, billen, kuiten en je core. Met deze vetverbranding workout voor thuis doe je dit eenvoudig zonder attributen samen met mij en Marloes van Optimavita! Sport je met ons mee?

Vetverbrandings workout voor thuis – Cardio met Optimavita

Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee naar een workout voor thuis. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.