Toffe ontdekking: Leukigheidjes.nl

Ik ontdekte een heel tof initiatief wat ik graag even met jullie wil delen en dat is de website leukigheidjes.nl! Dit is de website van de ondernemende dame Marina van Dijk. Haar website is een verzamel site voor allerlei leuke hebbedingetjes, cadeautjes, kookspullen, gadgets. Noem het maar op en de leuke hebbedingetjes zijn op deze site te vinden. Het fijne aan deze verzamelsite is dat alle leuke gadgets gecategoriseerd zijn en vervolgens doorlinken naar de bijgehorende webshop. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk een geschikt cadeautje of ander hebbedingetje ontdekt!. Aangezien web shoppen steeds de normalere gang van zaken wordt is dit een heel ideaal initiatief! Marina ziet haar website als een droom die ze waar wil maken.

Ik kan me goed voorstellen dat dit lukt want ze werkt met leukigheidjes.nl samen met heel veel toffe webshops, die ik zonder haar website nooit ontdekt zou hebben. Ideaal dus! Ik keek even rond op de website en ontdekte veel leuke goodies die ik graag even wil delen!

Hoe leuk is dit, een limonade fontein! Ideaal voor leuke kinderfeestjes of andere feesten! Misschien ook geschikt voor champagne?

Ook ontdekte ik deze geweldige schattige etagere! Hier wil ik mijn bonbonnetjes en paaseitjes wel op laten pronken!

Of wat dacht je van deze te leuke keepcup! Een meeneem mok voor je favoriete kopje thee of koffie met de leuke snorren trend erop!

Ook ontdekte ik deze super schattige authentieke stempeldoos! Hiermee kun je je briefpapier (snailmail?!) of scrapbook creaties prachtig mee afwerken! En deze stempeldoos is al een mooie eyecandy in je studeerkamer!

Dit schilderijtje vind ik ook heel erg leuk om bijvoorbeeld in je keuken te hangen als positieve herinnering om voldoende fruit te eten en voor jezelf te zorgen!

Met zo’n leuke paraplu hoop je toch gewoon dat het gaat regenen?

Dit zijn krijtbord vellen die je aan een muur of bijvoorbeeld kast plakt en dan fungeert het als een krijtbord, ideaal als reminder of voor leuke to-do lijstjes of boodschappenlijstjes.

Met dit schattige keukenschort wordt het een feest om de keukenprinses uit te hangen! En het houdt natuurlijk ook je eigen kleding mooi schoon.

Lekker sportief op de fiets met deze gave zadelkap.

Deze producten en nog vele andere leukigheidjes zijn te bestellen via leukigheidjes.nl  die je dan vervolgens doorlinkt naar de desbetreffende webshop waar je kan bestellen. Ik vond het al een feest om rond te neuzen en wanneer ik een uniek cadeautje zoek zal ik zeker vaker gaan rondneuzen. Wat vinden jullie van deze producten? En wat vinden jullie van de website www.leukigheidjes.nl? Laat het me weten in de comments!.

Follow my blog with bloglovin’!

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Life of Simone
  5 maart 2013

  Die limonade fontein!! Als ik die vroeger had gehad was ik helemaal gek geworden, haha. Zo tof!

 • Suzanne
  5 maart 2013

  Wauw! Wat een gave shop! Vooral die stempel! Echt heel gaaf!

 • iliveformydreams
  5 maart 2013

  Oh wat een leuke keep cup!

 • La Rosa
  5 maart 2013

  Aw, wat een leuke dingetjes verkopen ze!!

 • Stephanie
  5 maart 2013

  Oh wauw wat een leuke dingen! Ik ga zeker even kijken op de website!

 • Vintagirie
  5 maart 2013

  Die paraplu is echt te schattig!

 • Yasmin
  5 maart 2013

  Wat geweldig die limonade fontein!

 • Jorinde
  5 maart 2013

  Wat leuk zeg!

 • Marije_Blogt
  5 maart 2013

  Echt heel leuk! vooral die blikken…
  ben gek op prullaria, ga gelijk even op de site gluren 🙂
  Thnx vr de tip!

 • nienloves
  6 maart 2013

  Wat een super leuke spulletjes, ik ga even op de site kijken!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.