Dia1Dit is de vlog van afgelopen maandag, een fijne thuiswerkdag met Lana. We gingen in de ochtend op bezoek bij een vriendin en haar zoontje en in de middag werkte ik aan mijn blog en deed ik wat dingen in het huishouden. In de avond ben ik lekker gaan sporten. Een fijne huiselijke vlog van een voor mijn typische maandag. Kijken jullie mee naar deze dag?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog. Hoe ziet voor jou een typische maandag eruit? Laat het me weten in de comments.
Ook wens ik jullie bij deze allemaal een hele fijne, liefdevolle kerstavond toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Thuiswerkdag met Lana – Vloggend het jaar uit #3”

  1. Tupperware…heerlijk kneuterig merk maar zo ideaal! Sarah is 9 maanden en de afstandsbediening is ook al haar grootste vriend. Ze zet het op een huilen en brullen als we het afpakken, want ze zapt en neemt van alles op haha. Hebben nu een oude zonder batterijen aan haar gegeven, dat gaat goed!
    Op maandag ben ik thuis en doe ik vaak heerlijk rustig aan, wat artikelen maken en veel met Sarah spelen.

  2. Leuke volg! Ik laat normaal gesproken nooit een reactie achter maar ik vind je vlogs altijd leuk om te bekijken;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.