Kerstgroeten van mij, Yannick en Lana

1D6E279D-1527-4617-A881-E9B6A2338F8E_zpsbuacw7zd

Lieve bezoekers van Kellycaresse.nl, ik wil jullie met dit korte bericht een hele fijne en liefdevolle kerst wensen. Mooie dagen om te vieren met de belangrijkste mensen om je heen. Of dat familie, vrienden, je partner en gezinnetje is, ik hoop dat jullie ervan mogen genieten. Dat jullie genieten van lekker eten, all you need is love gekeken hebben of andere foute kerstfilms. Of je dit doet in je foute kersttrui, een heerlijke oversized onesie of een chique kerstoutfit, ik hoop dat jullie je prettig mogen voelen deze dagen en ervan genieten. Misschien zijn dit voor jou dagen waarop je extra stilstaat bij een dierbare die je helaas moet missen, dan wil ik je daar veel kracht in toewensen.


Al vloggend denk ik vandaag aan jullie en neem ik jullie toch een soort van met ons mee. Vandaag om 12.00 staat er weer een vlog voor jullie klaar voor het geval dat je tussen de kerstbrunch door even tijd hebt om een  filmpje te bekijken. En als je dat niet hebt dan snap ik dat ook helemaal.
Op deze eerste kerstdag staat voor ons een dagje Efteling op de planning met mijn ouders en Lana en in de avond gaan we heerlijk gourmetten. Wat zijn jullie plannen vandaag? Geniet en straal!
Heel veel liefs van ons.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Kerstgroeten van mij, Yannick en Lana”

 1. Mooi berichtje, Kelly! Ik wens jullie ook hele fijne dagen. En potverdorie, naar de Efteling op eerste kerstdag! Geweldig! Nou meid, geniet ervan en inderdaad, straal. Heel veel liefs! X
  Marion onlangs geplaatst…Silent NightMy Profile

 2. Jullie ook hele fijne feestdagen!
  Jullie zijn een prachtig gezinnetje met zijn 3en en ik hoop dus dat jullie een mooie kerst zullen hebben!

 3. Dank je wel, voor jullie ook een hele fijne kerst. Bijzonder om te vieren als gezinnetje. Dit is voor Lana de tweede kerst en voor mijn dochter haar eerste. Genieten dus!
  Geniet van de dagen Kelly, ik vind je een topwijf! Zo sterk als je bent en zo positief. Enjoy!

 4. Ik wens jullie ook hele fijne feestdagen! Geniet lekker van ne gezinnetje.
  Ik lig nu nog in mijn bedje om rustig de dag op te starten, ga zo lekker ontbijtje maken en vanmiddag komt familie langs. Heb er veel zin in
  Anouk onlangs geplaatst…Merry christmas everybodyMy Profile

 5. Ook voor jullie hele fijne feestdagen toegewenst.
  Het zonnetje schijnt, dus jullie hebben perfect weer voor een dagje weg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.