Kerstgroeten van mij, Yannick en Lana

1D6E279D-1527-4617-A881-E9B6A2338F8E_zpsbuacw7zd

Lieve bezoekers van Kellycaresse.nl, ik wil jullie met dit korte bericht een hele fijne en liefdevolle kerst wensen. Mooie dagen om te vieren met de belangrijkste mensen om je heen. Of dat familie, vrienden, je partner en gezinnetje is, ik hoop dat jullie ervan mogen genieten. Dat jullie genieten van lekker eten, all you need is love gekeken hebben of andere foute kerstfilms. Of je dit doet in je foute kersttrui, een heerlijke oversized onesie of een chique kerstoutfit, ik hoop dat jullie je prettig mogen voelen deze dagen en ervan genieten. Misschien zijn dit voor jou dagen waarop je extra stilstaat bij een dierbare die je helaas moet missen, dan wil ik je daar veel kracht in toewensen.


Al vloggend denk ik vandaag aan jullie en neem ik jullie toch een soort van met ons mee. Vandaag om 12.00 staat er weer een vlog voor jullie klaar voor het geval dat je tussen de kerstbrunch door even tijd hebt om een  filmpje te bekijken. En als je dat niet hebt dan snap ik dat ook helemaal.
Op deze eerste kerstdag staat voor ons een dagje Efteling op de planning met mijn ouders en Lana en in de avond gaan we heerlijk gourmetten. Wat zijn jullie plannen vandaag? Geniet en straal!
Heel veel liefs van ons.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.