The autumn tag

Herfst, een heerlijk seizoen. Lente en de herfst zijn denk ik wel mijn favoriete seizoenen. Het is er niet snikheet (lees benauwd) zoals het in de zomer in Nederland kan zijn, en het is er ook niet zo koud dat je jezelf het liefst als eskimo inpakt. Herfst is een seizoen dat je begint met de gezellige winterse dingen zoals heerlijke geurkaarsen in huis, fijne dekentjes voor op de bank, liters koppen thee en warmte en gezelligheid. Deze tag vul ik in over mijn favoriete dingen tijdens dit fijne seizoen.

 Favourite thing about autumn?

Ik ben zoals ik in de introductie al aankondigde dol op de herfst, ik vind het heerlijk!. Ik ben dol op de herfstkleuren die overal zichtbaar worden, de bladeren die van groen, naar geel tot zelfs rood kleuren, de eikeltjes en dennenappels, en dat het lekker vroeg donker wordt in de avond. Als hoogzwangere die van cocoonen houdt is de herfst ideaal, heerlijk onder een dekentje op de bank met een grote mok thee genieten van het warm binnen zijn. Daarnaast is de herfst ook het perfecte excuus om een aantal van mijn favoriete gerechten weer te eten. Zo ben ik dol op appel met rozijntjes en kaneel, eet ik het liefst iedere dag stamppot, en drink ik kruidige thee smaken.

Favourite drink?

Absoluut thee. Ik ben dol op thee, al heel erg lang eigenlijk maar de liefde voor thee wordt steeds groter. Ik ben op het punt in mijn zwangerschap aangekomen dat ik koffie liever laat staan. Dat is al wel een signaal dat ik niet helemaal mezelf ben want ik ben van origine echt een coffee lover. Qua thee smaken drink ik het liefst groene thee citroen, rooibos thee of theesmaken met kaneel, vanille of andere lekkere kruiden.

Favourite scent? 

De geur die komt uit de heerlijke geurkaarsen die we laatst gekocht hebben, kruidige geuren zoals vanille, kaneel en nootmuskaat. Ook vind ik de geuren uit wax melts in een brandertje heerlijk!.

Best lipstick?

Om eerlijk te zijn draag ik zelfden lipstick, maar ik zweer bij lippenbalsem. Mijn lippen zijn erg droog in dit jaargetijde en dan smeer ik ze heerlijk in met de Calendula zalf die mijn schoonmoeder zelf heeft gemaakt. Naast dat deze heerlijk kruidig ruikt, is deze balsem de beste balsem bij SOS droge velletjes lippen!

Go to moisturizer?

Ik gebruik gewoon dezelfde dagelijkse gezichtsverzorging van Etos waar ik laatst een review over schreef. Wel smeer ik mezelf vaker in met bodylotion omdat mijn huid met dit koude weer wat droger wordt. Momenteel ben ik dol op een bodylotion van de Hema.

Go to colours for the eyes?

Momenteel draag ik graag natuurlijke tinten op mijn ogen, dit zijn vooral bruin tinten voor een natuurlijke look.

 

Favourite outfit to wear?

Het liefst draag ik mijn mama-jeans van H&M met daarop een longsleeve die mooi over de buik past, en mijn blazertje van H&M. Buiten draag ik graag wollige sjaals om het lekker warm te krijgen.

Favourite place to be?

Home sweet home. Was ik eerst een meisje die overal en nergens te vinden was, en vooral druk bezig was met werk, bedrijf, sporten, vriendinnen, en andere activiteiten, geniet ik nu ik hoogzwanger ben vooral van thuis zijn. Door vermoeidheid en de lastig te hanteren diabetes ben ik toch het liefst in mijn eigen plekje thuis.

Wat vonden jullie van deze tag? En zijn jullie ook zo dol op de herfst? Wat zijn jullie favorieten in de herfst op het gebied van kleding, voeding, drankjes en bezigheden? Let me know in de comments, in ben heel benieuwd.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • Joyce
  14 oktober 2013

  Leuk om te lezen!

 • iscreambeauty
  14 oktober 2013

  Veel herkenbare dingen, leuk om te lezen! Vanille en kaneel vind ik toch wel dé ultieme herfst geuren.

 • Robin
  14 oktober 2013

  Hè, 2 artikelen?! Wat leuk! Dit is een leuke tag hihi 🙂

 • Dagmar
  14 oktober 2013

  Zo trots op jou <3 Heerlijk artikel en fijn om te lezen!

 • Fabiënne
  14 oktober 2013

  Leuke tag! Ik hou van thee <3

 • Mama van Eva
  14 oktober 2013

  Zo herkenbaar…

 • Jess
  15 oktober 2013

  Ik heb niet zoveel met de herfst maar als ik er dan toch niet aan ontkom, kom dan maar op met die kaarsen, potten thee en warme dekentjes op de bank.

 • Ashleey
  16 oktober 2013

  Wat een super leuke tag 😀 Ik ga hem overnemen 😀

 • Whitney
  31 oktober 2013

  Super leuk om te lezen. Volgens mij was dit een geplande post aan de tijd te zien 🙂 Ik ben ook dol op de herfst zolang het maar niet regent, dat verpest me haar. Net wat je beschrijft, thee, lekker knus op de bank en inderdaad extra insmeren. Die wind kan afentoe je huid zo droog maken.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.