Lana 14-10-2013

Op 14 oktober 2013 om 00.08 is onze dochter met een keizersnee op de wereld gekomen Haar naam is Lana, en zij maakt het heel goed. Ze is 47 centimeter lang en woog bij geboorte 2515 gram. We zijn ontzettend blij en trots op haar. Door medische complicaties is het noodzakelijk geweest in belang van moeder en kind om deze keizersnede in te zetten. Moeder en kind maken het naar omstandigheden goed. Ik ga me nu richten op mijn eigen medische herstel vanuit het ziekenhuis, en op het moederschap van deze prachtige meid. Mijn blog zal dan ook een tijdje niet up-to-date zijn. Via deze weg wil ik gelijk even al mijn lieve vrienden, vriendinnen, familie, kennissen en jullie heel erg bedanken voor de lieve berichtjes, felicitaties, enzovoorts die me hartstikke goed hebben gedaan en nog steeds doen.

I’ll keep u posted,

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

65 gedachten over “Babynieuws geboorte Lana”

 1. Lieve Kelly!
  Wat een schitterend kindje!
  Ga genieten van het moederschap en inderdaad let op jullie rust!

  liefs,

 2. Gefeliciteerd met jullie mooie dochter! En wat een prachtige naam. Een voorspoedig herstel gewenst en natuurlijk veel geluk met jullie 3tjes!

 3. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter, ga lekker genieten van dit wondertje en hopelijk ben je snel weer de oude!
  Liefs

 4. Gefeliciteerd met jullie dochter, prachtige naam! Geniet er lekker van, knap goed op en denk aan jezelf en aan je dochtertje! Fijne tijd met elkaar!

 5. Gefeliciteerd voor saampjes, ons yannick papa hihi, Oma zei al dat ze de donkere haartjes van papa had, tis een dotje. Geniet er van meis samen met je mannetje xx

 6. Marjoleinin | A Spoonful of Dork

  Gefeliciteerd lieverd!! Prachtige naam! Rust uit, knap goed op meissie. Doe het rustig aan!

  DIkke kus! <3

 7. Van harte! En fijn dat het goed is gekomen ondanks de problemen. Prachtige naam en spoedig herstel!!

 8. Wauw lief, ik kreeg helemaal traantjes in mijn ogen van deze mooie foto. Wat een beauty! Van harte gefeliciteerd en geniet van je mooie gezin <3 Gauw beter worden lieverd, ik denk aan je Xx

 9. Kelly, wat een prachtig meisje heb je! Gefeliciteerd en geniet ervan! Heel veel succes met je herstel, ben benieuwd naar je volgende updates 🙂

 10. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Lana. Heel veel beterschap en sterkte toegewenst met het herstellen. Hopelijk ben je snel weer de oude!

 11. Gefeliciteerd met jullie dochter. Geniet de komende tijd rustig van jullie gezinnetje en richt je op je herstel en dan komt bloggen vanzelf wel weer.

 12. Ohh pff… ik ziet hier door mijn eigen zwangerschapshormoon tranen heen dit berichtje te typen. Meid, wat een toestand allemaal, maar wat heb je er een prachtmeid voor teruggekregen. Ik wil niet weten hoe dit jou leven momenteel op de kop moet hebben gezet, lichamelijk maar ook psychisch. Geniet van je gezinnetje en herstel in alle rust.

 13. Gefeliciteerd met jullie dochter! Neem maar genoeg tijd om rustig te herstellen en te genieten van jullie wondertje 🙂

 14. Wat een prachtig meisje Kelly! En neem vooral alle tijd en rust om te herstellen, het is niet niks wat er zo plotseling gebeurd is, geniet van jullie mooie dochter!!!!

 15. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Ik ben een nogal stille lezer, maar hier moest ik natuurlijk wel even op reageren. Rust maar goed uit de komende tijd en geniet van jullie kindje. Prachtige naam trouwens!

 16. Nu al, dacht ik bij mezelf even. Van harte gefeliciteerd met jullie prinsesje!! 🙂 Goed dat je je blog even op een laag pitje zet. Zo kan je in alle rust herstellen en genieten van de kleine meid!

 17. Welkom mooie Lana! Wat fijn dat ze tegenwoordig zulke mogelijkheden hebben he – dat als he medisch noodzakelijk is, ze je kindje al kunnen halen 🙂 Echt een droppie~! Idd – lekker herstellen jij, een keizersnede (zeker zo ongepland) hakt er even flink in – ik kan het weten. Genietse, roze-wolkse en we lezen je blog over een maandje ofzo wel weer 😉 Gefeliciteerd!

 18. Wauw, wat een prachtig klein meisje!! Geniet ervan en maak mooie herinneringen met je kersverse gezinnetje

 19. Wauw! Van harte met dit grote (maar ook klein tegelijk) wonder! Heel begrijpelijk dat al je aandacht en energie deze periode naar jullie meisje gaat. Vergeet niet te genieten 😉

 20. Ik schrok een beetje toen ik het op IG zag, maar wat een schatje is het! En wat een schattige naam, Lana. Iets eerder dan gepland, maar jullie kunnen nu al heerlijk genieten van het ouderschap. Geniet, met alle geluk en gezondheid, van jullie kleine meid! (en ik kijk nu al uit naar een -foto- update)

 21. Gefeliciteerd met jullie dochtertje Lana. Rust maar lekker uit en wij zien vanzelf wel weer een blogje verschijnen als jij er aan toe bent!

 22. Wat een schatje en wat een mooie naam! Gefeliciteerd!
  Hou je nu maar bezig met beter worden en met je kleine meid! Veel beterschap!

 23. Van harte gefeliciteerd! Neem nu lekker je rust om bij te komen na deze ingreep, geniet van jullie meisje en laat je maar lekker in de watten leggen!

 24. Een dikke proficiat, Kelly! Wat een snoes is jullie meisje 🙂

  Geniet er 100% van met z’n drietjes. En neem jullie tijd om een nieuw ritme te vinden. 🙂

 25. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Geniet er lekker van en neem vooral de tijd, ook om te herstellen van de bevalling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.