Testmama’s gezocht: Pampers Active Fit

Pamperstestmama

Vandaag doe ik een oproepje aan twee testmama’s om samen met mij de Pampers Premium Protection Active Fit luiers te testen. Ik gebruik ze momenteel zelf voor Lana, maar ik ben van mening dat juist de ervaringen van meerdere moeders een betere review kan opleveren. En daarom roep ik mama’s met kinderen in luiermaat 3-6 op om zich aan te melden voor het testpanel!

Gesponsord door Pampers

pampers1

Pampers Premium Protection Active Fit luiers zijn vernieuwd!
De Pampers Active Fit luiers zijn helemaal ontworpen om baby’s en kindjes in hun activiteit te stimuleren zonder dat dit zorgt voor een lekkende luier, een hangende luier of andere ongemakken. Laat kinderen lekker kind zijn en laat ze actief hun ding doen om zich zo fijn te ontwikkelen. De Pampers Active Fit is de eerste en enige luier met zogenaamde ‘Magical pods’. Dit zijn absorberende kanalen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen. Zo gaat de luier minder snel hangen en blijft hij droog. Je kindje kan zo in alle vrijheid bewegen zonder dat gekke cowboy loopje! Daarnaast is het voordeel van deze luier dat het een unieke 3-way fit sluiting heeft, daardoor sluit hij heel comfortabel rondom het buikje en de billetjes van je kindje wat het vrij kunnen bewegen heel makkelijk maakt. De microparels in deze luier absorberen 30 keer het eigen gewicht, waardoor ze dus enorm veel vocht kunnen tegenhouden. Dat belooft een heleboel!

Zelf gebruik ik deze luiers al een tijdje voor Lana en ik ben er erg over te spreken. Toch wil ik graag een review schrijven op basis van meerdere meningen.

pampers2

Pampers testmama’s gezocht!
Om uit te proberen of deze luiers écht zo fijn werken heb ik ervoor gekozen om samen met twee testmama’s deze luiers te gaan testen. Als testmama krijg je twee pakken Pampers Premium Protection Active Fit luiers thuisgestuurd die je bij je kindje mag gaan proberen. Vervolgens vraag ik je om door middel van vijf vragen de luiers kritisch te beoordelen. Is je kindje echt niet doorgelekt? Kon je kindje vrijer bewegen (zonder een hangende luier)? En sloot de luier mooi aan bij de billetjes en het buikje van je kindje? Kortom, door middel van een aantal vragen ben ik benieuwd hoe jij deze Pampers Active Fit luiers ervaart! In een volgend artikel laat ik dan natuurlijk weten wat ons eindoordeel is!

Hoe geef je je op als Pampers testmama?

 1. Meld je aan bij de comments hieronder en vertel waarom jij deze luiers wil testen. Loop je bijvoorbeeld ergens tegenaan bij de luiers die je nu gebruikt of ben je gewoon nieuwsgierig? Is je kindje ook zo lekker actief en hoop je vooral dat je kindje niet zal doorlekken? Ik ben benieuwd naar jullie aanmeldingen!
 2. Geef ook aan om welke luiermaat het gaat, je kan meedoen als je kindje(s) maat 3 tot en met 6 heeft/hebben.
 3. Op korte termijn vraag ik je om een paar vragen te beantwoorden, zodat ik de testmama-review kan gaan schrijven voor Pampers.
 4. Ik kies op 5 april twee mama’s uit die mij gaan helpen met testen, zij krijgen twee pakken Pampers Active fit in de maat naar keuze thuisgestuurd in ruil voor het beantwoorden van wat kritische vragen over het gebruiksgemak van de luiers.

Ik ben benieuwd naar jullie aanmeldingen en de resultaten die  En ben je zelf geen mama of heeft je kind een andere maat? Geef het dan door aan een andere mama, zodat zij zich aan kan melden!

Kennen jullie de Pampers Active fit luiers al?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

137 reacties

 • MamaOnderneemt
  28 maart 2016

  Wat leuk Kelly, maar ik weet niet of ik wel mag meedoen. Mijn zoontje deaagt namelijk alleen ‘s nachts nog luiers (maat 6). Als het kan lijkt het me wel leuk.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Mijn leven als moeder met een eigen bedrijf #3My Profile

 • Carlijn
  28 maart 2016

  Wat leuk dit! Ik zou heel graag meedoen. Ik heb twee meiden van 9 maanden die heel actief zijn in de loopstoel en de hele kamer door kruipen en rollen. Voor hun leeftijd behoorlijk ‘active’ dus 😉 Gebruik momenteel een ander merk, vooral uit kostenoverweging. Ben benieuwd of Pampers dan echt beter zijn! Ze dragen maat 4.
  Carlijn onlangs geplaatst…Latest obsession: alleen basismake-upMy Profile

 • doortjesblog
  28 maart 2016

  Leuk! Ik zou graag willen testen. Ik gebruik nu verschillende merken luiers en een aantal bevallen prima. Mijn meisjes zitten nu in maat 4 en zetten langzaamaan hun eerste stapjes, dus worden een stuk actiever 😉

 • Carolien
  28 maart 2016

  Goedemorgen!! Ik zou heel graag mee willen doen puur uit nieuwsgierigheid,heb nog nooit echte pampers gebruikt dus ben wel nieuwsgierig! mijn dochter gebruikt luiermaat 3, maar hangt tegen 4 aan ..

  Liefs ?

 • Josan
  28 maart 2016

  Ik wil wel meedoen. Na ervaringen met andere luiers ben ik helemaal into Pampers. Tot nu toe gebruik ik de baby Dry versie maar omdat baby steeds mobieler wordt, ben ik ook wel geïnteresseerd in de Active Fit versie.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG Avonturenpark Hellendoorn 80 jaarMy Profile

 • Viola
  28 maart 2016

  Hallo, hier gebruiken we altijd de active fit, maat 4. En de 4+ voor snachts.
  Groetjes van Viola

 • Channa
  28 maart 2016

  Hier in het begin altijd papers gebruikt, ineens bevielen ze niet meer. Nu zit Fenna al in maat 5 en is het wel weer het proberen waard! Dus zou best willen testen!
  Channa onlangs geplaatst…Waarom ik persé in het ziekenhuis wilde bevallen!My Profile

 • Manon
  28 maart 2016

  Oooooh ik wil me graag aanmelden! Dat kind van mij kan letterlijk geen seconde stil zitten/staan/liggen. Klimmen, rennen, rollen, buiten, binnen, alles komt op een dag voorbij (arme mama). Ik ben dus super benieuwd of deze luiers zijn activiteit aankunnen :’-) Nilo zit nu in maat 4+/5 trouwens!
  Manon onlangs geplaatst…Hoe het nu gaat – Persoonlijk, kids, werkMy Profile

 • Nicole
  28 maart 2016

  Ik doe graag mee, Fay is echt een actief kind en ze lekte eigenlijk nooit door ofzo tot haar anderhalf.. Nu hebben we best vaak dat opeens aan de zijkant gelekt is of inderdaad de luier opeens op haar enkels hangt! Ze heeft maat 5.
  Nicole onlangs geplaatst…Plog: eerste PaasdagMy Profile

 • Alexandra
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,
  Ik wil ook wel testmama voor je zijn. Mijn zoontje van 13 maanden kan niet stilzitten. Kruipen, klimmen, lopen, hij doet het heel de dag, dus is hij de aangewezen persoon om deze luiers te testen. Hij draagt maat 4.

 • demallemolenmoeder
  28 maart 2016

  Wat leuk zeg. Ik wil wel meedoen. Julia zit nu in maat 6. De laatste tijd is ze vooral ‘s nachts aan het doorlekken dus ik ben benieuwd.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Onder de loep; Het verloskundig centrumMy Profile

 • Jessica
  28 maart 2016

  Leuk! Ryan rent, springt, draait liggend op de grond en gaat als krokodil van de bank af. Zit nu in maatje 5!
  Jessica onlangs geplaatst…urbanbaby2016 week 23 en 24My Profile

 • amanda
  28 maart 2016

  Ik doe ook graag mee.Kian die zit geen seconde stil en klimmen word ook steeds meer een feest..verder plast hij veel etc en regelmatig moet er een andere outfit aan vinden mama en kian niet zo leuk…hij zit nu in de maat4+/5…leuk dat je weer testmamas zoekt zo krijg je inderdaad een beter beeld…word ik niet gekozen kijk ik uit naar de review..xxx amanda
  amanda onlangs geplaatst…Ziek zijn als moeder…My Profile

 • Nicole
  28 maart 2016

  Ik meld me hierbij graag aan! Ik heb Eem zoontje en hij heeft maat 4+. Leuk zeg dit!!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: Win een hangmat of hangstoel naar keuze!My Profile

 • Nicole
  28 maart 2016

  Ik meld me hierbij graag aan! Ik heb een zoontje en hij heeft maat 4+. Leuk zeg dit!!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik de dreumes-fase lastig vindMy Profile

 • Irena
  28 maart 2016

  Ik wil me graag aanmelden als test mama samen met èvi. Mijn dochter kent de woorden stilstaan en rustig aan nog niet. De hele dag rennen, vliegen, duiken, vallen en weer doorgaan!!
  Wij gebruikte tot maat 3 pampers maar toen leken ze niet genoeg urine meer op te vangen, Mega plas luiers. Zou ze nu graag in maat 4+ testen.

 • Ellen
  28 maart 2016

  Leuk, ik Doe graag mee met mijn dochter van 18 mnd. Die stuift altijd even vrolijk het huis rond. We gebruiken nu pampers dry (4) en ik merk dat deze soms snel erg vol worden terwijl ze nog niet toe is aan een volgende maat. Nu wel 4+ voor de zekerheid gekocht. Ik wil natuurlijk wel dat ze vrolijk blijft rond stuiven 😉

 • Kim
  28 maart 2016

  Ik doe natuurlijk ook graag mee 🙂
  Mijn zoontje zit nu in maat 4.

  Wij hebben zelf luiers van de jumbo, deze bevallen prima. Hij lekt niet door, geen irritaties aan zijn huidje en de luiers zitten heel nauwsluitend bij hem wat ik heel belangrijk vind.

  Ik wil graag de pampers testen omdat ik toch heel benieuwd naar het verschil ben.

 • Kim
  28 maart 2016

  Sorry maat 5*

 • Marieke
  28 maart 2016

  Ik meld me graag aan! Mijn zoontje heeft maat 5+. Mijn zoontje is een ondernemertje en áltijd lekker aan het ravotten!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #9 babyblueMy Profile

 • MetMirjam
  28 maart 2016

  Wat leuk! Mijn dochter Fiene draagt maatje 5 luiers. Ik doe mee uit nieuwsgierigheid 🙂 We gebruiken eigenlijk altijd de Etos luiers – ik wil wel eens zien of er verschil in zit met deze luiers van Pampers.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Knutselen met PasenMy Profile

 • Lineke
  28 maart 2016

  Ik doe graag mee!
  Ik ken ze voor mijn oudste zoon die in maat 5 zit, en vind het een fijne pasvorm hebben die geen andere luier heeft! Voor mijn jongste zoon zou ik maat 4 willen uittesten (ja.. 7 maanden en ‘al’ maat 4, iets met Hollands welvaren ;))
  Nu hij begint te tijgeren ben ik benieuwd of de pasvorm en het op z’n plaats blijven van de luier beter werkt dan huidige luiers.

 • Leonie
  28 maart 2016

  Wat een leuke oproep… Tof dat je een uitgebreide review wil schrijven en dan meer testmama’s zoekt.
  Ik ben benieuwd naar het artikel:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De eerste babykleertjes – Video!My Profile

 • Femke
  28 maart 2016

  Jaaa ik zou heel graag mee willen doen! Mijn kleine meisje is nu 10 maanden en draagt nu luier maat 4. Ze is op dit moment druk bezig met lopen, naja oefenen dus veel staan en vallen:) Ik zou daarom graag willen testen of deze luiers beter blijven zitten en haar droog houden tijdens het vallen en opstaan! 🙂

 • Mèlanie
  28 maart 2016

  Leuk, ik zou me graag aan willen melden. Mijn kleine mannetje van 9 maanden begint sinds van de week het tijgeren/kruipen een klein beetje onder de knie te krijgen. Ik ben benieuwd hoe dat met de Pampers Active Fit zal zijn. Liam zit nu in maat 4…
  Mèlanie onlangs geplaatst…Donor zijn ja of nee…My Profile

 • marie-louise
  28 maart 2016

  Wat fijn dat andere mama’s op deze manier de luiers kunnen testen om te bekijken hoe dit gaat bij hun kindjes.
  Zelf hebben wij eigenlijk nooit problemen gehad met de luiers die wij gebruiken. Nooit lekkende luiers of rode billetjes. Never change a winning team.. Daarom gun ik het graag andere mama’s met kindjes. Succes!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 30My Profile

 • Gerdi
  28 maart 2016

  Wij zijn momenteel behoorlijk aan t wisselen steeds van luiers. M’n zoontje heeft nogal eens een doorgelekte luier terwijl wij hem regelmatig verschonen. Ze sluiten vaak niet mooi bij m’n zeer bewegelijke klimmende dreumesje van net 1!
  Lijkt me leuk om de nieuwe Pampers activit te testen!

 • Dorien Schuil-Wirtz
  28 maart 2016

  Graag voor mijn dochtertje van 8 maanden. Ze draagt maat 4.

 • Gerdi
  28 maart 2016

  Oja hij draagt maat 4
  Gerdi onlangs geplaatst…Noud: 1 maand!My Profile

 • Tammie
  28 maart 2016

  Leuk ik zou graag mee testen met mijn dochter van 6 maanden. We hebben nu maat 3 van Pampers baby dry, maar zitten tegen maat 4 aan dus twijfel of we bij een maat groter over gaan naar activ fit of dat we blijven bij het oude.

 • Lotte
  28 maart 2016

  Graag voor mijn dochter van 2. Minstens 1 x per dag schone kleren nu. Ik gebruik de pampers broekjes. Vind ze makkelijk maar al die vieze kleren steeds.. Benieuwd of deze pampers dat allemaal voorkomen!! Dus test graag 🙂

 • Joanne Schutte
  28 maart 2016

  Ik zou dit graag willen testen. Vooral omdat ik nu voor de nacht baby dry gebruik omdat de gewone doorlekken ‘s nachts.! En met 2 kinderen in de luiers (bijna 2 en 12 weken) gaan er heel wat luiers doorheen;) me oudste dochter draag 4+ en me jongste is ner over naar 3!

 • Cheryl Richter
  28 maart 2016

  Hallo Kelly,

  Ik zou heel graag een kansje wagen. Ik zit namelijk nu met een dilemma. Mijn jongste van 2 is iedere ochtend kletsnat en doorgelekt. Ik heb pampers baby dry,kruidvat eigen merk, lidl en aldi luiers geprobeerd maar iedere morgen hetzelfde liedje. Ik laat haar iedere avond op het potje gaan zodat ze misschien minder volle luiers heeft. Maar het mag niet baten. Misschien dat deze luiers wel helpen. Het zou me heel wat wasjes schelen iedere week… Dus ik geef me graag op en zou graag de uitdaging aan willen gaan!

  Groetjes, Cheryl

 • Cheryl Richter
  28 maart 2016

  Vergeten de maat te vermelden. Ze wankelt tussen 4 en 5. Heeft overdag 4 aan een in de nacht 4,5 omdat 5 net wat te groot is.

  Groetjes, Cheryl
  Cheryl Richter onlangs geplaatst…Taart voor Jasmijn!My Profile

 • Ineke
  28 maart 2016

  Graag zou ik de pampers willen testen voor mijn zoontje van bijna 1 jaar, hij begint nu bijna met lopen en beweegt door middel van kruipen erg veel.
  Ook slaapt hij de nacht goed door en ben ik op zoek naar een luier die minimaal 12uur zonder verdrogen kan en in de hoop dat m’n zoontje s ochtends niet nat is.
  Dus graag zou ik deze luiers willen testen of ze aan mijn eisen voldoen.
  Mijn zoontje is 11 kg en 57 cm en ik zou als ik het goed heb dan maatje 4 willen testen?
  Gebruik nu namelijk Kruidvat luiers maatje 4.

  Groetjes Ineke!

 • Vera
  28 maart 2016

  Ik zou graag meedoen voor onze dochter in maat 4 of zoontje in maat 3. Dochter is 22 maanden oud en ontzettend actief en altijd druk. Voor haar ben ik dus erg benieuwd of ze droog blijft, ook ‘s nachts. Zoontje is 4 maanden oud.

 • Minke
  28 maart 2016

  Wat leuk! Ik zou graag testen in maat 6. We gebruiken nu kruidvat maar heb daar wat problemen mee als ze vol zijn. Veel gel achtig spul wat los laat. Super vies. Dus dit zou goed van pas komen.
  Minke onlangs geplaatst…Nadenkertje #7My Profile

 • Alexandra Veldman
  28 maart 2016

  Ik zou ook graag mee willen testen! Ik gebruik inmiddels al 3 jaar pampers, eerst newbaby en daarna baby dry, ik ben daar erg tevreden over maar ik ben ook erg benieuwd of die hangende luiers echt verleden tijd zijn! Misschien is de overstap naar deze luier zoiezo wel handig omdat ik een hele actieve peuter heb die overal op klimt en klautert 🙂 Hij draagt maat 5.

 • Willemijn
  28 maart 2016

  Ik doe graag mee! Ik heb een erg actief kindje met de bijnaam klim geit, je kunt het al raden ze klimt overal op of in. Ik heb dan de maat 4 luier nodig. Ik ben erg benieuwd naar de luier of die echt doet wat pamper aanbied. Ik heb er mijn twijfels wel over en zou het daarom graag testen!

 • Nicoline
  28 maart 2016

  Leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor Elisa, 15 maanden. Ze is heel eeg actief en zit geen 5 minuten stil! Ze heeft maatje 4 van pampers. Tof dit!
  Nicoline onlangs geplaatst…Toffe winactie van Telefoonhoesjestore.nl!My Profile

 • Monique Ponse
  28 maart 2016

  Al vaak met de active fit in mijn handen gestaan en altijd teruggelegd. Ben erg tevreden over de baby dry. Nu onze zoon loopt, nog steeds. Alleen begint zich langzaam een patroon te ontwikkelen…de (dunne) poepluiers lekken vaak. Is hij de actief? Luiers niet meer goed? Of gewoon pech? Ik zou graag willen zien of de a.f. ook zo fijn is als de bd. Of wellicht beter in deze levensfase. Maat 4 zou perfect zijn.

 • Lonneke
  28 maart 2016

  Ik doe ook graag mee voor onze kleine grote James. Hij is net 9 maanden en kan al lopen, zit dus geen moment stil. Het ‘actieve’ stukje kan ik dus perfect testen! Zijn maatje is 4. Ik ben erg benieuwd of er verschil zit tussen de normale pampers en de actriv..
  Lonneke onlangs geplaatst…Kinderbijslag, wat doe jij ermee?My Profile

 • Hanane
  28 maart 2016

  Hoi!

  Ik zou graag mee testen voor m’n zoontje die in maat 6 zit.

  Ik kan hem vaak s nachts extra verschonen of het hele beddengoed in de ochtend 🙁

  Hij is super actief maar drinkt ook veel. Ben dus reuze benieuwd of pampers helpt.

  Ben normaal nooit zo van dit merk, vind het prijzig, maar zou het graag proberen!

 • Sam
  28 maart 2016

  Ja dat lijkt me wel wat om te testen. Ik gebruik vaak Kruidvat luiers . Mijn dochter heeft heel weg vaak last van luier uitslag! Ik probeer heel vaak wat anders maar kom eigenlijk altijd weer op Kruidvat terug. Activit heb ik goeie verhalen over gehoord. Maar vind ze behoorlijk duur.

 • andrea
  28 maart 2016

  Ik zou graag de pampers testen. Heb lang Duitse luiers getest die goed bevielen. Sinds kort kruidvat luiers gehaald en nu lekt ons zoontje om de dag wel een keer door. Hij is een echt ondernemertje van 2 en zit in maatje 5. Groetjes andrea

 • Evelien
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,
  Mijn zoontje van 5 maanden gaat al rollen bollend door de kamer, de box is hem te klein en zelfs slapen gaat met veel drukte. Een erg actief jongetje die ook flink wat drinkt! Daardoor ben ik weleens bang dat zijn luiers doorlekken of niet meer goed vast zitten. Ik verschoon hem dan maar een keertje extra om dat te voorkomen, maar dan zijn de “goedkopere” luiers toch weer duurder. Ik wil graag de Pampers active fit in maat 3 proberen. Liefs Evelien

 • Romy
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,

  Ik doe graag mee met de testpanel.
  Ik gebruik inprincipe altijd pampers voor mijn zoon, alleen mijn dochter gebruik ik ze van de etos zij heeft maat 4. Zij lekte steeds Door wat vreselijk irritant is. Ze krijgt vaak een schone kont en zelfs snachts kreeg ze nog een x een schone kont het maakte niet uit. Toen ben ik over gestapt op etos. Ik hoop dat ik mee mag testen om te kijken hoe ze nu bevallen! Maat 4 dus!

 • Anne-Marie van Oostenrijk
  28 maart 2016

  Oeh deze test komt als geroepen. Ik ben gek op pampers maar manlief gaat voor de Kruidvat luiers. Mijn zoontje gebruikt maat 6. Als we mee mogen doen kan ik mijn man overtuigen dat pampers toch de nr 1 is en kan ik deze vast gaan kopen voor ons kleintje dat in augustus komt. Ik zeg win win hihi..

 • Melanie
  28 maart 2016

  Ik wil graag meedoen! Mijn zoontje is nu bijna 10 maanden oud en zit in maat 4. Hij kan nu tijgeren en rollen, en probeert zich op te trekken aan de tafel. Heb nu een andere soort van pampers, maar de laatste tijd lekt de luier af en toe aan de zijkant. Lijkt me heel leuk om deze te gaan testen! Wie weet stappen we dan daarna wel over 🙂

 • Simone
  28 maart 2016

  Hoi kelly! Mijn dochter is nu 8 maanden en begint heel actief te worden (zichzelf optrekken, de hele tijd willen staan,rollebollen,kruipen etc). Ik denk dus zeker dat ze in de perfecte doelgroep zit om mee te mogen testen. Ze krijgt sinds kort uitslag van de luiers van het Kruidvat, dus dat is geen optie meer!
  Grtjes
  Simone

 • Pham
  28 maart 2016

  Ik wil heel graag met je mee testen. Heb 2 dochters 1 van 7 mnd en 1 van bijna 2,5 jaar. We gebruiken op dit moment zelf kruidvat luiers waar we wel tevreden over zijn. Maar doorlekken of een hangende luier daar ontkom je niet aan. Ben erg benieuwd of pampers waar maakt waarmee ze adverteren. Mijn meiden dragen maat 4 en 4plus.

 • Marianne
  28 maart 2016

  Hoi Kelly!
  Ik zou heel graag de luiers willen testen. Mijn dochtertje Malin is nu 14 maanden en loopt al een paar maanden. Ze is erg beweeglijk. Ik zou dus graag willen testen hoe de Pampers hier bevallen. Wij gebruiken nu Kruitvat luiers, maar ik zit er over te denken om over te stappen op Pampers. Dit zou voor ons het ideale moment zijn om te testen of de Pampers echt beter zijn dan die we nu gebruiken. Ik wil je dus heel graag helpen een goede review te schrijven. Groetjes, Marianne

 • Vera
  28 maart 2016

  Hoi Kelly! Wat leuk dat je ook andere moeders wil laten testen. Bij onze dochter zijn vooral de nachten een probleem. Ze is erg beweeglijk in haar slaap en we hebben vaak last van natte kleding s morgens. Nog geen luier gevonden die dit aankan. Wie weet deze pampers wel! Ze draagt maatje 4 of 4+.
  Wij zouden graag meedoen met de test! Groetjes

 • Marianne
  28 maart 2016

  En we gebruiken luier maat 4 voor Malin.

 • Anna
  28 maart 2016

  Hi!

  Ik heb een jongetje in maatje 5 en een meisje in maatje 3. Beide van het type ACTTEF met een grote dosis gezelligheid en met gevoelige huidjes. Dus kruitvat luiers ed kunnen ze slecht verdragen.

  Succes met kiezen!

 • Melissa
  28 maart 2016

  Bij deze wil ik me ook wel graag aanmelden om te testen, ons zoontje zit letterlijk geen minuut van de dag stil, zelfs in zijn slaap vinden we hem in de meest rare posities in zijn bed terug!
  Hij draagt op het moment maat 5.

  Groetjes Melissa

 • Marina
  28 maart 2016

  Ik zou graag meedoen met ons zoontje van 7 maanden. Hij begint nu steeds Meer te rollen en te bewegen. Dus ben heel benieuwd hoe deze pampers zich houden. Hij draagt momenteel maatje 3

 • Maud
  28 maart 2016

  Mijn dochtertje van 11 maanden krijgt eindelijk tandje 3 en meer, de luiers zijn niet aan te slepen en de wasmachine maakt overuren. Ik heb al verschillende luiers geprobeerd, maar ze zit steeds tot haar nek onder….bah! En een kindje van 11 maanden ligt niet graag stil en is beweeglijk. Ik wil de Active fit graag eens proberen om te kijken of deze luier wel bestand is.

 • Chelsea
  28 maart 2016

  Wat een leuke actie!! Ik zou je graag willen helpen met het testen en je vragen beantwoorden ? Mijn kleintje heeft nu maat 3 en is erg beweeglijk, zit geen moment stil dus de deze pampers zouden misschien wel een oplossing zijn voor de af en toe lekkages ?

 • Maud
  28 maart 2016

  Oja, ze draagt maat 4

 • Patty
  28 maart 2016

  Voor mijn zoontje van 3 maanden zou ik graag maat 3 testen. Hij groeit uit maat 2 Kruidvat overdag en baby dry 2 pampers snachts.

 • Susanne
  28 maart 2016

  Ons zoontje is enorm actief, rent de hele dag rond door het huis! Het lijkt me leuk de pampers luiers eens te proberen. Wij gebruiken nu andere luiers maat 4+. Ik ben vooral benieuwd of de pampers luiers wat meer rek hebben in de bandjes bij de buik. Dat vind ik namelijk bij de huidige luiers die wij gebruiken wat tegenvallen.
  Susanne onlangs geplaatst…Pray for the worldMy Profile

 • Sjess
  28 maart 2016

  Ik wil graag meedoen! Heb 2 kindjes, eentje van 15 weken (maat 3) en een van 4,5 jaar (maat 6). De jongste draagt de hele dag luiers en de oudste alleen in de nacht. Twee compleet verschillende fases dus bij uitstek geschikt voor een goede test ;).

 • Jacquelin
  28 maart 2016

  Ik zou graag de papers voor mijn actieve zoon van 16 maand willen meetesten.
  Hij heeft nu maat 5.

 • Nicole
  28 maart 2016

  Ik zou ze graag willen testen met mijn zoontje. Hij draagt maat 5
  Ik ben benieuwd of ze de kruidvat luiers kunnen overtreffen.

 • ashley
  28 maart 2016

  Ben wel benieuwd naar deze luiers mijn zoontje is onwijs druk en ik heb tot nu toe 1 soort luier gevonden die niet snel doorlekt maar deze zijn bijna nergens te krijgen. Ik zou graag maat 5 testen.

 • Natasja markx
  28 maart 2016

  Ik wil het graag proberen voor mijn zoontje ik gebruik nu verschillende merken en heb nog niet de beste gevonden en wil deze graag proberen in maat 3

 • Chantal van der Schuit
  28 maart 2016

  Ik wil me graag op geven voor mijn poepmonstertje. Ze draagt maat 4 van luiers en is super actief om ze goed te kunnen testen!:)

 • Lisette Kerstens
  28 maart 2016

  Wat een leuke actie! Mijn dochtertje Sam van negen maanden draagt de baby dry van pampers. Daar ben ik altijd goed te spreken over maar ik ben wel benieuwd naar deze nieuwe pampers active fit. Sam is de laatste tijd steeds beweeglijker en op ontdekkingstocht. Vandaar dat ik benieuwd ben naar deze luiers en ook omdat deze luiers vaker in de aanbieding zijn dan de baby dry. Dus dat zou financieel ook fijn zijn als Sam goed blijkt de reageren op deze luiers 🙂 twee vliegen in een klap 😉 ze draag nu maat 4 van de baby dry.

 • Irma
  28 maart 2016

  Lijkt me erg leuk om mee te doen! Mijn dochtertje draag nu 4+, en begint nu echt met klauteren, dus deze luier wil ik wel testen! 😀

 • Lepetitfavorite Sarra
  28 maart 2016

  Ik doe graag mee voor mijn jongste meid. De luiers die ik nu gebruik zitten niet lekker meer en ze lijkt er te groot voor geworden nu ze loopt rent en speelt waardoor ze doorlekt. Ik ben benieuwd wat active fit doet.

 • Manon
  28 maart 2016

  Lieve Kelly, wat ga je het enorm druk krijgen met een zoeken, maar goed ik ga het ook proberen. Ruben mijn zoontje is 10 maanden en de wereld nu zelf goed aan het ontdekken, kruipen,tijgeren maar voor de eerste stapjes is wat ons nu bezig houd. Wij zijn nog zoekende naar een goede luier. We hebben al eens eerder pampers gehad maar hiervan afgestapt omdat ik ze niet lekker vond ruiken. Maar nu met alle nieuwe bewegingen lijkt met me toch beter eens wat anders te proberen. Dus wij houden ons aanbevolen. Wellicht zijn we zo overtuigd dat we doorgaan met pampers (want eerlijk ze zijn in verhouding best prijzig). GROETJES Manon

 • Atika
  28 maart 2016

  ik zou graag mee willen doen omdat ik een ontzettend actieve en drukke jongetje heb, ik ben inderdaad opzoek naar luiers die niet doorlekken! Daar heb ik soms wel last van met die ik nu gebruik. Dus ik zou dit graag willen testen ? Mijn zoontje draagt maat 5, en hoe ik het zo hoor beloofd het veel dus ik zou het graag willen testen als ala ik tevreden ben zou ik het zeker blijven gebruiken. Het beloof precies wat ik zoek!

  Groetjes Atika

 • Lisanne
  28 maart 2016

  Ik geef me graag op! Jippe is met z’n 9 maanden aardig actief en rolt de hele kamer door. We gebruiken ‘s nachts Pampers Baby Dry omdat de Kruidvat luiers doorlekken. Overdag doen we het wel met Kruidvat, maar ook dat gaat wel eens mis. Pampers is gewoon het beste. Omdat meneer lekker actief is en steeds actiever wordt, ben ik wel heel benieuwd naar deze Pampers! Jippe zit in maat 4. 🙂
  Lisanne onlangs geplaatst…H&M | Crème-oogschaduw ‘Sirocco’My Profile

 • Nienke
  28 maart 2016

  Als moeder van een mega drukke dreumes die door de hele kamer rent ben ik wel een geschikte testmoeder (zeg ik zelf). Wout draagt maatje 4 en we hebben vaak last van hangende luiers, en ja dat loopt niet lekker. We testen ze graag voor pampers uit!
  Nienke onlangs geplaatst…Cursus social-media nieuws & felicitatiesMy Profile

 • Janine
  28 maart 2016

  Ik wil meedoen voor m’n zoontje van 20 maanden, ben heel benieuwd naar de luiers van pampers als ze echt zo goed zijn als dat de reclames aangeven. Gebruik zelf vooral van kruitvat eigen merk. Zou graag meedoen om mijn oordeel te geven over de luiers van pampers.

 • Janine
  28 maart 2016

  Maat vijf zit m’n zoontje in trouwens.

 • Yvonne
  28 maart 2016

  Ik zou graag mee willen doen Kelly! Mijn zoontje is zeer actief en plast regelmatig naast de luier/ lekt er langs. Ik gebruik nu de luiers van de Etos. Toen Quinten nog baby was gebruikte ik wel pampers en was ik er zeer over te spreken. Deze luiers van pampers ken ik echter nog niet. Quinten heeft maat 5. Meer de tweede op komst zou het fantastisch zijn om luiers te hebben die niet door lekken wat mij een bult werk minder bezorgd.

  Natuurlijk help ik je graag mee met een review!

  Succes! Fijne Pasen nog…

 • Myrthe Kamphuis
  28 maart 2016

  Hi Kelly!

  Wat leuk dat je testmamas inschakelt voor deze review! Mijn kleine man van 14 maanden denkt ineens dat hij superman en batman tegelijk is. Lucky Luke is sneller dat zijn schaduw, Milan is sneller dan zijn luier. Of de plakkers laten los, of hij lekt door… ik wil heel graag active fit proberen in maat 4/4+.

  Liefs!
  Myrthe Kamphuis onlangs geplaatst…Baby 12 maanden updateMy Profile

 • Manon
  28 maart 2016

  Hi! Ik wil mij wel opgeven als testmama. Luca is 5,5 maand en draagt nu pampers New Baby maat 3. We moeten hierna overstappen op een andere variant luiers, dus als wij deze mogen testen is dat niet alleen voor jou en Pampers handig, maar ook nog eens voor onszelf!
  Hopelijk hoor ik van je?
  Manon onlangs geplaatst…Naar het kinderdagverblijfMy Profile

 • Shannen Klister
  28 maart 2016

  Ik wil heel graag meedoen voor ons meisje van 4,5maand die steeds meer actiever wordt en zou ze heel graag willen testen met haar. Graag in maatje 5!

 • Jannet
  28 maart 2016

  Ik zou dol graaf deze luiers willen testen. Wij hebben totaal geen ervaring met pempers. Maar jou blogpost maakt mij nieuwsgierig. Ik zou dan ook graag test mama willen zijn voor mijn dochtertje Janna 8maanden. Ze zit momenteel in maat 4. En kruipt al lekker rond. Ze is een lekker actief ondernemend meisje. Daarom denk ik dat ze echt geschikt is om de luiers is flink uit te proberen.

 • Manouk
  28 maart 2016

  Leuk! Ik doe erg graag mee. Mijn zoontje is nu 18 maanden en zit ik luiermaatje 5. Wij gebruiken voornamelijk de luiers van de Kruidvat en ik merk dat de plasluiers gewoon goed opgenomen worden door de luier, maar de poepluier vaker niet dan wel. Erg vervelend.. Ben benieuwd hoe dit zou gaan met de pampers active fit.

 • Kimberley
  28 maart 2016

  Goedendag moeders ,
  Ik ben Kimberley 23 jaar oud en ben een alleenstaande moeder van Jayden nu 15 maanden oud.
  In 15 maanden tijd ben ik de hele tijd aan het struggelen geweest met luiers .ik heb alle merken geprobeerd die je maar kunt bedenken . Kruidvat jumbo etos van de lokale supermarkt van alles . Bij pampers luiers blijf ik altijd tevreden . Ze lekken niet vaak door . Mijn zoontje drinkt heel veel water waardoor hij snachts met enorme plasluiers zit . ik heb meerdere ochtenden met mij handen in het haar gezeten waar ging het nu weer mis.
  Mijn zoon draagt nu maat 5 . Ik zou graag de active fit willen testen. Me zoon loopt nu en door het vele drinken plast hij meer . Ook door zijn doorkomende kiezen heeft hij diaree en je kunt misschien raden wat voor een ravage dat aanricht .

 • Francis Streijl
  28 maart 2016

  Ik zou graag deelnemen aan dit testpannel! Onze dochter van 1,5 jaar is een echte natnek zoals wij haar noemen. Ze drinkt in een ochtend rustig 3 bekers thee. Waardoor de luiers door al het gehobbel en gebobbel snel vol zitten. Met als gevolg natte randjes van de rompers en soms ook natte kleding. We hebben al verschillende merken gebruiken maar nog niet de juiste luier gevonden voor onze super actieve dame! Ik hoop dat wij mogen helpen met testen!

 • Aranka
  28 maart 2016

  Ik doe graag mee aan deze test! Ik gebruik de jumbo luiers. Na kruitvat, albertheijn,aldi te hebben geprobeerd kom ik toch op deze uit. Maar deze van jumbo gaan hangen…krullen om aan de bovenkant….en ook de zo genoemde spuitluiers houden niet altijd… Dus JA ik doe graag mee aan deze test! Mijn dochter draagt maat 4.

 • Frank
  28 maart 2016

  Hallo Kelly,

  Is een test papa ook goed? Wij zijn nog steeds op zoek naar de juist pamper voor onze zoon. We hebben al veel verschillende merken geprobeerd maar dure of goedkopen het loopt er naar onze mening nog te vaak langs. Hij heeft nu net maat 3 en daarbij hebben we alleen nog het jumbo merk geprobeerd. Ik meld me graag aan als test papa!
  Frank onlangs geplaatst…Coming SoonMy Profile

 • Diana
  28 maart 2016

  Ja! Ik doe heel graag mee. Onze zoon zit in maat 5+. Wij lopen tegen het probleem aan dat Sven snachts niet droog kan blijven en dat overdag de luiers gaan ‘hangen’. De juiste en perfecte luier vinden is zo makkelijk nog niet!
  Diana onlangs geplaatst…De kraamweek: onze ervaringMy Profile

 • Inez
  28 maart 2016

  Ik zou ze graag testen!
  Mijn zoontje heeft maat 4.

  Waar ik tegen aan loop: ik gebruikte eigenlijk altijd de luiers van de Etos en de Kruidvat omdat die prijs erg meevalt als je ze tijdens de acties koopt.
  Alleen de luiers van de Etos lijken wel van karton vanaf maat 3..
  De luiers van de Kruidvat voelen verder prima alleen zijn ze kleiner dan andere merken maat 4 en op een of andere manier lekt hij er vaker in door.
  Voor de nacht gebruik ik altijd Pampers baby-dry en die bevallen enorm goed!
  Ik zou daarom graag testen of Active-fit ook zo goed bevalt.

 • Dominique
  28 maart 2016

  Wat leuk! Ik zou graag mee willen doen.
  Mijn zoontje is 8 maanden en lekker actief aan het kruipen, optrekken en lopen rondom de box. Momenteel gebruiken we baby dry van pampers (maat 4), maar deze raken snel vol en lekker soms door.
  Ik ben dus benieuwd of de active fit beter past bij mijn actieve zoontje.
  Hopelijk mogen we meehelpen testen!

 • Jamie
  28 maart 2016

  Ik heb 2 jongens, 1 in maatje 3 die nog moet leren omrollen en 1 in maatje 6 met energie voor 25..
  Om het beste de luiers te kunnen testen kan ik denk ik beter voor de maat 6 gaan dus.
  Loop nu met de babydry variant regelmatig tegen dingetjes aan, wie weet kan de active fit variant me hierbij helpen.
  We hopen dat we mee mogen testen!

 • Claudia
  28 maart 2016

  Hoi Kelly, ik doe graag mee voor mijn zoontje Aiden. Hij is bijna 8 maanden oud en draagt maatje 4. Aiden is al van klein zeer beweeglijk. De hele dag ligt hij te rollen en slaat hij met zijn armen en benen. Met 4 maanden ontdekte meneer al het rollen naar de buik en sindsdien is het hem van de dam. Regelmatig lekt hij door met plassen omdat zijn luier verschuift door het hele bewegen. Ik test dan ook graag mee of deze pampers geschikt zijn voor onze kleine wildebras en vooral of ze goed op hun plek blijven zitten. Liefs Claudia

 • Yvette
  28 maart 2016

  Wat leuk! Ik heb een tijdje de simply dry luiers van pampers gebruikt voor mijn dochter maar ben daar niet zo erg over te spreken! Daarom ben ik heeel erg benieuwd of de active fit van pampers ons wel bevallen en ons mischien over kunnen halen om toch voor pampers te kiezen! Ik heb hier een heel actief dametje in luiers maat 5 rond lopen dus ben erg benieuwd!

 • Esmeralda
  28 maart 2016

  Ik zou graag willen testen om te kijken of ik overstappen kan naar pamper. Mijn zoontje heeft maatje 5

 • Anouska
  28 maart 2016

  Ik heb 2 kleintjes in de luiers! Mijn zoontje van 1 1/2 heeft maat 5 en is superactief! Wilt het liefst de hele dag buiten spelen. Mijn dochtertje is 6 maanden en heeft maat 3 luiers. Is echt nog druk bezig leren omrollen. Heeft een flinke valse start gehad met spruw/ datmkrampjes / reflux etc. Begint nu eindelijk een beetje op te knappen maar heeft nu weer oorontsteking. Het zit het meisje ook niet mee!
  Ik ben heel benieuwd naar de pampers luiers. Mijn zoontje wil nog al eens doorlekken. Je kent het wel… Tot aan z’n romper aan toe. Kan je alles weer verschonen. Hoop dat dat met deze luiers anders is!

 • Ilona
  28 maart 2016

  Ja Boaz en ik wagen ook graag een kansje om de pampers te testen! Met zijn bijna 14 weken zitten mijn wiebelkontje alweer in maat 4 ? grote babyjongen! Hij begint langzaam een poging tot rollen te doen en dan zijn luiers die op hun plek blijven zitten wel heel handig en vooral fijn voor m’n kereltje ?! Wij gaan duimen draaien ???

 • Eline
  28 maart 2016

  Wij gebruiken momenteel de luiers van Kruidvat. Op zich tevreden mee, maar mijn zoontje is toch regelmatig nog doorgelekt. Ben wel benieuwd naar de ‘dure’ Pampers! Denk vaak dat het niet zoveel uitmaakt, maar door de naam ‘Active Fit’ wordt ik toch wel nieuwsgierig. Mijn zoontje is een lekkere klimgeit 😉 Hij draagt luiermaat 5.

 • HB
  28 maart 2016

  Ik zou ze ook wel graag willen testen bij mijn dochter van 16 maanden. We hebben een paar maanden geleden ook eens een pak Active Fit gehaald, maar het is bij één pak gebleven. Ze lekte meermaals door, terwijl ze dat met andere luiers (nu Etos of DM) nooit heeft. Ik ben benieuwd of dat nu anders is! Ze heeft luiermaat 4.

 • Stephanie
  28 maart 2016

  Ik zou graag mee willen testen.
  Wij gebruiken op dit moment de ‘oude’ versie van active fit van de pampers. Vooral na een lange nacht is de luier echt volledig verzadigd en soms het rompertje vochtig (Luier niet echt doorgelekt, maar wel voelbaar nattig aan de buitenkant).
  Ben heel erg benieuwd of deze active fit met de magical pods het verschil zullen maken.
  Wij zitten op dit moment in luiermaat 4

 • Margrieth
  28 maart 2016

  Ik zou de pampers uit nieuwsgierigheid willen gebruiken. Ik gebruik nu de pampers van de Kruidvat en deze bevallen op zich prima maar ik ben benieuwd naar andere soorten pampers. Mijn dochter draagt maat 3. Ze kan zich nu omdraaien dus ik ben benieuwd of deze pampers goed op hun plaats blijven zitten.

 • lisette
  28 maart 2016

  Wij hadden de naam van onze zoon al halverwege na de 20 weken echo gekozen maar op de dag van de geboorte stormde het en was er donder en bliksem. Toepasselijk vonden we want hij zou Thor (Noorse God van de donder) gaan heten. Als we toen geweten hadden hoe toepasselijk zijn naam zou worden want wat is het een dondersteen. Bijnaam is inmiddels Thornado geworden want hij rent en vliegt de hele dag. Klimmen en klauteren en door al het bewegen, lekt hij regelmatig door. Dan is de luier nog helemaal niet vol maar zit toch alles weer onder. Meneer draagt maat 4 van luiers en is 1,5 jaar. Zou heel graag de active fit willen proberen om te kijken of deze zijn opgewassen tegen onze Thornado.

 • Marit
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,

  Ik test graag mee met maatje 4 of 4+

  Dochterlief doet de naam active fit eer aan ? Zit niet stil. ?
  Gebruik zelf Kruidvat luiers en simpel dru Pampers als die in de aanbieding zijn. De Kruidvat luiers bevallen prima! En de Pampers lekt ze soms door. Dus ik ben heel benieuwd hoe de active fit bevalt!

 • Elise
  28 maart 2016

  Mijn zoontje is ‘s ochtends de laatste weken elle keer nat. Hij is een buik slaper waardoor steeds zijn plas aan de voorkant van de pamper baby dry blijft zitten. Ik ben al overgestapt op maat 6 en verschillende merken aan het proberen,waardoor hij iets minder vaak nat is. Wie weet is deze pamper wel de oplossing.

 • Bettine
  28 maart 2016

  Hoi hoi! Ook ik zou graag willen testen! Dochterlief draagt nu kruidvat 4+ maar lekt wel eens door en heeft als snel een hangende luier, ook als er niet heel veel plas in zit. Ben erg benieuwd hoe dat met Active Fit zou zijn. Succes met kiezen 😉

 • Tamara
  28 maart 2016

  Ik gebruik alleen maar deze luiers voor mijn zoontje. Hij heeft maatje 4 hiervan en ben er enorm over te spreken!!

 • Sabine Mara Collin
  28 maart 2016

  Leuk!! Ik meld me graag aan als testmoeder.. 🙂
  Mijn kleine man is bijna 7 maanden en draagt nog net maat 3. Ik denk dat ik eerdaags over wil stappen naar maat 4. Ik gebruik eigenlijk altijd Pampers Baby Dry maar ben heel erg benieuwd naar het verschil tussen Baby Dry en Active Fit.
  Hij is nu natuurlijk aardig bewegelijk en ook de plasjes worden steeds groter nu hij meer (bij) drinkt.
  Lijkt me erg leuk om mijn bevindingen te mogen delen!!

 • Marieke
  28 maart 2016

  Hoi! Wat leuk zeg. Ik zou graag de luiers willen testen. Mijn dochter van bijna vier maanden heeft maat 3 🙂

 • Danielle
  28 maart 2016

  Hoi! Ik meld me ook aan om mee te doen als testmama. Mijn zoontje is nu 4 maanden en zit in maat 3. Hij lijkt me wel een goed testpersoon aangezien hij flink beweeglijk begint te worden. Erg gezellig maar ik ben dus ook wel benieuwd hoe de pampers luiers het bij hem doen! Daarbij houd ik van testen en schrijven dus ideale combinatie als je het mij vraagt. Groetjes!

 • Ingrid N
  28 maart 2016

  Ik zou graag samen met dochter van net 1 jaar de luiers willen testen. We gebruiken nu de luiers van de Aldi. Op zich prima luiers alleen merk ik dat ze vaak last heeft van roodheid, de potten sudocreme vliegen er door. Ik zou heel graag willen kijken of het met de pampers over gaat. Florien is vorige week 1 jaar geworden en al een hele actieve dreumes, ze begint met stappen en klimt en klautert graag haar grote broer en zus achterna.

 • José
  28 maart 2016

  Graag 🙂

  Mijn dochtertje heeft inmiddels maat 5, maar bij de huidige luiers lekt ze regelmatig door. Ik merk dat ze de laatste weken steeds meer geïnteresseerd raakt in het zindelijk worden. Daar bedoel ik mee dat ze langer haar behoefte ophoudt, waardoor de plasjes die ze doet steeds groter worden. In combinatie met rennen en springen houden kunnen de luiers de plas niet meer voldoende opnemen. Hopelijk kunnen deze dat wel, dus ik zou ze graag uitproberen en mijn mening daarover delen.

 • Marit v. L.
  28 maart 2016

  Luierstest ideaaaal!! 2 kids eentje van 3 in maat 6.. lekt regelmatig ? de andere is 6 maandjes (maat 4) en aardig druk bezig in de box. Bij haar gaat het vooral op de poep die ik vaker op plekken vind dat niet prettig is ? ik gebruik nu een andere versie van de pampers of de luiers van de kruidvat.. beiden zelfde probleem.

 • Rizana
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,
  Doe graag mee voor met mn peutertje Twan (mei 2014). Hij is rond de 11 kilo, dus ik denk dat maat 5 prima is.
  Hij is erg actief: spelen met de bal, met auto’s maar ook chillen houdt hij van. Heb de pampers nog niet geprobeerd dus ben erg benieuwd!!
  Groetjes!

 • Charlotte
  28 maart 2016

  Super leuk om Pampers te testen! Mijn zoontje van bijna 10 maanden kruipt snel rond en stapt ook met houvast hele einden heen en weer, dus active fit is nogal op hem van toepassing. Ook is hij niet de dikste baby dus zijn de goedkopere luiers vaak nét niet sluitend genoeg. Benieuwd of Pampers dat wel goed voor elkaar hebben!

 • Charlotte
  28 maart 2016

  Oeps, hij heeft maat 4!

 • MamaYen
  28 maart 2016

  Ik zou graag deze Pampers willen proberen voor mn dochter van 2,5. We gebruiken nu eigen merk luiers uit Duitsland. maar het ligt niet naast de deur. 1.5u rijden.
  Die van Kruidvat en Etos lekt ze doorheen dus dan blijft er alleen Pampers over.
  Mijn dochter is lekker actief dus zou mooi zijn deze te kunnen testen in maat 5.

  We zijn bezig met ze zindelijk te krijgen maar ze wil nog niet. dus kunnen we mooi 2 pakken Pampers proberen.

 • Melissa Polfliet-deJonge
  28 maart 2016

  Ik meld mijzelf ook graag als testmama aan. Ons zoontje die vandaag 1 is geworden draagt wel pampers maar dan de baby dry variant. Ik ben hier wel tevreden over maar nu hij activer word met kruipen en aan de tafel stappen en zich overal aan op trekken hebben we soms toch wel eens dat de luiers hebben gelekt. In die zin aan de randen is het eruit gekomen. Ik ben wel benieuwd of deze luiers beter aansluiten en mee bewegen met ons boefje. Hij heeft nu maat 4 van pampers. We hebben in het verleden ook wel eens andere merken gebruikt. Maar ons mannetje is heel gevoelig op zn huidje. We hadden zelfs een keer een alergische reactie met de luiers van de da zelf. Daarom durf ik ook niet gauw een ander merk aan. Duimen dat we deze mochten testen en dat ze goed bevallen. Ik zou graag mijn mening hierover willen geven.

 • Guusje
  28 maart 2016

  Hoi Kelly,

  Ik doe graag mee! Mijn zoontje is nu 18 weken en zit in maatje 3. Momenteel gebruiken we Pampers Baby Dry, maar lees/hoor van verschillende moeders dat ze overdag de Active Fit gebruiken en ‘s nachts de Baby Dry. Ik zou graag willen testen of de Active Fit voor onze actieve baby ook goed werkt. Hij begint nu steeds meer te rollen en spartelt als een malle 😀
  Groetjes, Guusje

 • Dion
  28 maart 2016

  Wat een leuke actie!

  Ik doe graag mee omdat mijn mannetje Daan, vandaag 15 maanden, sinds 3 dagen volop loopt!

 • mathilde
  28 maart 2016

  Hi Kelly,
  Wow, wat een aanmeldingen!! Over het algemeen gebruik ik de ‘gewone’ Kruidvat luiers. Ben eigenlijk wel benieuwd of ik inderdaad verschil merk in gebruik?! Lijkt me leuk je te kunnen helpen met deze review.
  Ik heb een ontzettende klauterkabouter van 2.5 jr met maat 5?.

  Groetjes Mathilde

 • Maaike
  28 maart 2016

  Hoi Kelly! Wow wat een aanmeldingen! ? Ik moet natuurlijk zelf ook even reageren met 2 kindjes in de luiers! Ik gebruik nu baby-dry tegen ‘t doorlekken ‘s nachts dus wil de test graag doen met active fit! M’n dochtertje loopt sindskort en draagt 4+ en m’n zoontje is nu 3 maanden en net over op maat 3 en gaat ook al lekker bewegen, vooral als hij lacht, dan trapt hij met z’n beentjes alle kanten op, zoooo leuk! Ik help je graag met je review. Liefs!
  Maaike onlangs geplaatst…Pannenkoeken basis receptMy Profile

 • Kaylee
  28 maart 2016

  Ik zou graag deze luiers willen testen in maat 5! Wij gebruiken nu voor ons zoontje kruidvat eigenmerk luiers maar soms gebeuren daar ongelukjes mee..
  Groetjes Kaylee!

 • Corrinne
  29 maart 2016

  Hoi Kelly! Wat gaaf dat je twee moeders de mogelijkheid geeft om te testen. Ik zou ook graag mee willen doen. Met andere producten wissel ik makkelijk en vind ik het leuk om eens wat anders uit te proberen. Met luiers doe ik dat eigenlijk niet, omdat ik bang ben dat het verkeerd uitpakt. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar deze luier. Juist nu Sarah begint te stappen en heel actief is. Met onze huidige luiers is dat twee keer niet goed gegaan. Ik hoop dus dat ik mag testen! Uiteraard zal ik mijn eerlijke mening voor je review geven!
  Corrinne onlangs geplaatst…Opvoeding: wat als mijn kind alleen maar bij mij wil zijn?My Profile

 • Corrinne
  29 maart 2016

  Sarah heeft maat 4!

 • Steffie
  29 maart 2016

  Hoi Kelly
  Ik zou graag mee willen doen coor mijn zusje en haar zoontje. Hij draagt nu luiers nummer 4 en mijn zusje is er nog niet aan iit welke luiers nu her fijnst zijn voor haar kleine uk!
  Liefs Steffie

 • Laura
  29 maart 2016

  Hi! Ik doe graag mee met mijn súpersnelle dame van 10 maanden in maat 4. inmiddels loopt ze overal heen maar kruipt en klimt ook nog veel. Zeker een actief dametje met een smal kontje waardoor lang niet elke luier even prettig zit. En ik al kritische moeder ben dus nog steeds op zoek naar de fijnste luier!

 • Corina
  29 maart 2016

  Wat een leuke actie!

  Ik ben nu bijna 5 maanden mama van een hele actieve zoon. Meneertje rolt al overal heen en ligt geen seconde stil. Ik heb deze Pampers nog niet geprobeerd. Ik ben er erg nieuwsgierig naar. Hij krijgt ook nog borstvoeding en daardoor is het minimaal 4x per dag “hallo spuitluier”, dus ben benieuwd of deze dat goed opvangen.

 • Corina
  29 maart 2016

  Hij heeft nu maat 3

 • laurahenrard
  29 maart 2016

  Mijn kleine poepmachine Abeltje draagt vanaf begin pampers net zoals zijn 2 grote broers hebben gedaan.. Met abel toch eens de stap gemaakt voor kruidvat luiers te proberen maar na 1 pak gelijk weer terug naar pampers! Ik vind andere merk luiers ook zo chemisch ruiken.. Ik denk dat je genoeg aanmeldingen heb maar als je nog hulp nodig hebt help ik graag.. ben namelijk wel erg benieuwd hoe die active zijn heb nu altijd baby dry gehad namelijk! Abel zit in maat 4 met 6 maanden oud! Lieve groetjes laura

 • Anne de Koning
  29 maart 2016

  Super leuk!

  Ik zou heel graag willen testen in maat 5 voor mijn dochtertje!
  Ze is super actief en beweeglijk, waardoor ik graag niet al te dikke luiers gebruik.
  Daarnaast heeft mijn meisje snel last van uitslag op haar billetjes, waardoor ik vooral op zoek ben naar een luier die niet irriteert, maar wel flexibel genoeg is om in te klimmen, rennen, springen en spelen 🙂

 • karlien
  29 maart 2016

  Hoe gaaf! Mijn zoontje heeft maat 5!
  karlien onlangs geplaatst…Winactie: Tropilex hangmat of hangstoelMy Profile

 • Karlijn
  29 maart 2016

  Mijn dochtertje lekt sinds een paar weken ‘s nachts vaak door. De luier is dan ontzettend dik en de urine is vooral aan de bovenkant door/langs de luier gelopen, waardoor haar buikje helemaal nat is. Wij zijn dus nog op zoek naar luiers die niet doorlekken, daarom willen wij de active fit luiers (maat 4) graag testen!!

 • Nadine
  30 maart 2016

  Lana en ik willen graag helpen testen ze wordt 5 april 1 jaar. Ze draagt maat 4. Gebruiken op het moment de kruidvat luiers.

 • Petra Bleijleven
  30 maart 2016

  Hey Kelly!
  Leuk zeg! Ik gebruik de pampers active fit al heel lang voor m’n zoontje van 2 jaar. Inmiddels draagt jij maat 6. Toch lekt hij af en toe nog door snachts. Ik zou daarom de vernieuwde luiers enorm graag testen, want ik vindt het wel hele fijne luiers!
  Ik kan hem eventueel ook revieuwen op mijn blog, http://www.petrableijleven.nl
  Liefs petra(25) en milan(2)

 • Lisette
  30 maart 2016

  Hallo Kelly,

  Ik zou erg graag deze luiers willen proberen. Ik ben namelijk klakkeloos gegaan voor de luiers van Kruidvat. Ik heb alleen echt geen vergelijkend waren onderzoek gedaan. Nu mijn zoontje van 6 maanden veel gaat bewegen wil ik natuurlijk luiers hebben die goed blijven zitten. Vooral wil ik comfort voor mijn zoontje.

  Lisette

 • Lisette
  30 maart 2016

  Hij zit nu in maat 4

 • Shalina
  30 maart 2016

  Hoi kelly,
  Wat leuk dat je zo iets samen doet met paper. heb nu een dochtertje van 1jaar & 2 maanden ze draagt op dit moment maat 4 in luiers. Zou zo graag een dit willen het vernieuwde producten willen testen. Een betere (fijnere ) luier voor je kindje wie wil dat nu niet. Ik probeer af en toe graag eens een nieuwe luier uit, heb ze al gehad van de goedkoopste tot de duurste en kom toch altijd uit bij het merk pampers. Mijn dochtertje voelt zich er duidelijk ook beter in het hangt ook minder en zou het graag testen of dit bij de vernieuwde versie ook zo is
  Groetjes shalina 😉

 • Annelies
  18 februari 2019

  Mijn meisje draagt eigenlijk alleen pampers van premium protection, 0mdat die het meest bevallen. Nu ben ik toch ook wel benieuwd naar de active fit versie of die kwalitatief net zo goed zijn. Ze draagt maatje 5

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.