Q+A Persoonlijk: De jongensnaam van Lana verklapt!

Dia1

Een hele tijd geleden vroeg ik jullie op Instagram om vragen voor een persoonlijke Q+A. Dus een persoonlijke vraag en antwoord video met vragen die betrekking hebben op mijzelf, Yannick, Lana, lifestyle enzovoorts en dus niet op het gebied van zwangerschap of bevallen. Daar kwamen enorm veel reacties op, dankjewel! En in deze video ga ik deze vragen beantwoorden voor jullie. Ik ga onder andere verklappen welke jongensnaam we hadden als Lana een jongen was (omdat deze naam helemaal van de baan is haha), ik vertel hoe ik omga met negatieve reacties, ik vertel wat over mijn studie SPH enzovoorts. Kijk je mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

Bedankt voor het kijken naar deze video.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden en van de antwoorden die ik gegeven had. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

 • demallemolenmoeder
  27 maart 2016

  Wat leuk om weer wat meer van jou te weten te komen. En die onthulling, erg leuk. Vooral ook dat jij zo lief begint te blozen. Mooie betekenis!
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan.. #7My Profile

 • MamaOnderneemt
  27 maart 2016

  Leuke Q&A en ik vond de video niet te lang hoor ☺ Mijn vriend is ook vaak van huis en ondanks dat ik het net als jij wel red, vind ik het ook wel pittig. Honden zijn zeker leuk, maar kosten inderdaad veel tijd. Toen ik nog een hond had, liet ik hem 4 keer per dag uit en dan ook nog een wandeling van een uur door een natuurgebied waarbij hij los mocht. Met kleine kinderen en een eigen bedrijf geb ik daar net als jij geen tijd meer voor helaas. Jouw blog is toch vernoemd naar jouw hond Caresse?
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ik voel me soms eenzaamMy Profile

 • MamaOnderneemt
  27 maart 2016

  Leuke Q&A en ik vond de video niet te lang hoor ☺ Mijn vriend is ook vaak van huis en ondanks dat ik het net als jij wel red, vind ik het ook wel pittig. Honden zijn zeker leuk, maar kosten inderdaad veel tijd. Toen ik nog een hond had, liet ik hem 4 keer per dag uit en dan ook nog een wandeling van een uur door een natuurgebied waarbij hij los mocht. Met kleine kinderen en een eigen bedrijf geb ik daar net als jij geen tijd meer voor helaas. Jouw blog is toch vernoemd naar jouw hond Caresse?
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ik voel me soms eenzaamMy Profile

 • MamaOnderneemt
  27 maart 2016

  Leuke jongensnaam trouwens! En vooral de gedachte erachter is bijzonder. Mijn beide kinderen zijn ook naar ons vernoemd.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ik voel me soms eenzaamMy Profile

 • Sophie
  27 maart 2016

  Ah, zo goed hoe jij daar mee om gaat met de job van je man. Ik zit daar nog echt mee dat mijn vriend zo graag uitgezonden wil worden. Dat lijkt me namelijk vreselijk!
  Sophie onlangs geplaatst…UitstelkoninginMy Profile

 • Nicole
  27 maart 2016

  Leuk om.weer meer te weten te komen van je/jullie!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Opheffingsuitverkoop bij V&DMy Profile

 • Marieke
  27 maart 2016

  Wat een leuk filmpje!!! Mijn vriend werkt ook veel, omdat hij een eigen bedrijf heeft en is dus vrij veel van huis, ook op zaterdag werkt hij nog! Ik vind het soms ook best pittig met 2 kleine kindjes hoor!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #9 babyblueMy Profile

 • Marieke
  27 maart 2016

  Wat een leuk filmpje!!! Mijn vriend werkt ook veel, omdat hij een eigen bedrijf heeft en is dus vrij veel van huis, ook op zaterdag werkt hij nog! Ik vind het soms ook best pittig met 2 kleine kindjes hoor!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #9 babyblueMy Profile

 • Dita
  27 maart 2016

  Super leuk om zo meer over je te weten te komen.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2016 #2My Profile

 • Audrey
  27 maart 2016

  Leuk filmpje! Misschien een wat persoonlijke vraag, maar je zei dat er geen zoontje meer zal komen? Is een 3e uitgesloten, of heb je gewoon heel erg het gevoel dat het bij meiden blijft?

  Ik vind Noah ook een mooie naam, en met die betekenis erachter was het helemaal leuk geweest. En weer de 4 letters, haha.

 • Channa
  27 maart 2016

  Leuk fit soort filmpjes. Altijd leuk om iets meer te weten over de persoon achter een blog 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Het huishouden: zo doen wij dat!My Profile

 • Kelly Caresse
  27 maart 2016

  Hihi leuke vraag! Mocht het ons gegund zijn om ooit een derde te krijgen (en mochten wij dit nog willen) dan denk ik dat het weer een meisje wordt, is statistisch een grotere kans denk ik haha 😛 Dankjewel! 🙂

 • Kelly Caresse
  27 maart 2016

  Ah dankjewel! 🙂 Ja dat klopt! Caresse is en was de mooiste en meest bijzondere hond in mijn leven die er helaas niet meer is.

 • Dorien
  27 maart 2016

  Ben heel benieuwd! Ik kan het filmpje niet zien, probeer het straks nog een keer!
  Dorien onlangs geplaatst…TO LOVE: 10X BOYFRIEND JEANS INSPIRATIEMy Profile

 • Lifesabout
  27 maart 2016

  Bijzonder en mooi dat jullie elkaar zo steunen in het werk! Heel belangrijk. Ik vond de uitzendingen van mijn man ook nooit fijn, maar het ging wel altijd goed en je went er ook een beetje aan.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #13. Griekse KoftaMy Profile

 • Nophar
  27 maart 2016

  Hoi Kelly, wat een leuke Q&A!
  Grappig vooral omdat ik een vraag had achter gelaten over Yannick die bij defensie werkt en hoe dat te combineren is. Mijn vriend werkt zelf bij defensie, dus ik weer enigszins hoe je je voelt. Soms is het lastig, zeker met kinderen (die wij nog niet hebben), maar soms ook wel fijn. Lekker veel tijd voor jezelf, en vriendinnen en als hij terug komt ben je weer helemaal verliefd! Fijn om te horen dat dat voor jullie ook zo is!

 • MetMirjam
  27 maart 2016

  Dat was een bijzondere naam / naamcombinatie geweest zeg! Het lijkt me toch gek om het zo te vertellen, als een soort afsluiting van de naam. Mooi hoe je verteld over toen jullie elkaar voor het eerst zagen 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Caravan aanpassen voor een dreumesMy Profile

 • Michelle
  27 maart 2016

  Zo leuk om je zo een beetje beter te leren kennen!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#30: WERK, BOODSCHAPJES & EEN HAPJE ETENMy Profile

 • Maike
  27 maart 2016

  Leuk dat je al deze vragen zo eerlijk beantwoordt! Knap hoor hoe je met je werk en het werk van Yannick omgaat.
  Maike onlangs geplaatst…De tafel decoreren voor het huwelijksdinerMy Profile

 • Femke
  27 maart 2016

  Fijn dat je man en jij elkaar zo steunen in het werk. Ik snap goed dat je het moeilijk vind als hij weg is. Noah voor een jongen, I love it. Toevallig heeft mijn nicht gisteren een dochter gekregen die ze Noa heeft genoemd.. dat zou voor mij de kans echt heel klein maken dat ik (mocht ik ooit een zoon krijgen) mijn zoon Noah zal gaan noemen.
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 12 2016: vakantie – date night – musical Belle en het beestMy Profile

 • Linda
  27 maart 2016

  Wat een leuke video! Ik ben wel benieuwd hoe jij en Yannick elkaar ontmoet hebben, is het (zoals ik een beetje uit de video opmaak) dat jullie elkaar via internet hebben ontmoet? Hier zou ik graag meer over horen! 🙂

 • Kelly Caresse
  27 maart 2016

  Leuk dat je dat vraagt! Toevallig staat daar komende week een artikel met interview over in Tijdschrift Vriendin 😀

 • Kelly Caresse
  27 maart 2016

  Dankjewel, dat snap ik heel goed 🙂

 • Kelly Caresse
  27 maart 2016

  Hihi voelde ook een beetje vreemd inderdaad, soort van afsluiten inderdaad 🙂

 • karlien
  27 maart 2016

  Wat een leuke persoonlijke antwoorden 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Jan Kok: landhuis en gallerie Nena SanchezMy Profile

 • Vanessa
  27 maart 2016

  Leuk, zo’n persoonlijke Q&A! Mooi om te horen hoe je over Yannick praat, je ziet echt dat hij je gelukkig maakt 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Orly Melrose lentecollectie 2016My Profile

 • Lisanne
  27 maart 2016

  Leuke video! Dat het bij jou en Yannick goed zit wist ik wel al, jullie praten altijd zo liefdevol over elkaar. Jullie meiden hebben het getroffen met jullie als ouders! Gezellig paasdagen. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…FilosofieMy Profile

 • Yvonne
  27 maart 2016

  Leuke video! Het is aan je te zoen hoe gelukkig je bent met Yannick, wat fijn!
  Yvonne onlangs geplaatst…Shoppen: Mijn musthaves voor het voorjaar van H&MMy Profile

 • Rosanne
  27 maart 2016

  Wat een leuke video weer! Prachtig hoe je begint te stralen als je over Yannick vertelt! Ik zag in de vriendin dat jullie daar volgende week in komen met dit verhaal, leuk!
  En ik ben ook gek op honden. Maar juist die ‘verplichting’ van het lang uitlaten en niet te lang alleen thuis kunnen laten zou mij tegen houden. Maar ik vind onze hond verder heel lief hoor 😉
  Rosanne onlangs geplaatst…Haat en liefde, zo dicht bij elkaar.My Profile

 • Kelly
  27 maart 2016

  Leuk om je zo nog wat beter te leren kennen! Goed bedachte vragen ook !
  Kelly onlangs geplaatst…TDN goes GermanyMy Profile

 • Alicia
  27 maart 2016

  Mooie naam Noah, stond ook op mijm lijstje – alleen man was het er niet mee eens :-). Ook hier een man die veel werkt en er niet altijd is. hoewel het net nu met nieuwe baby erbij soms pittig is, ken ik het niet anders en zie ik ook veeel voordelen aan wat onafhankelijkheid van elkaar.
  Alicia onlangs geplaatst…A babymoonMy Profile

 • Ingrid
  27 maart 2016

  Dit ga je niet geloven maar om dezelfde persoon (Yannick Noah, Franse tennisspeler die later ook een zangcarriere heeft opgebouwd) wilde mijn vriend ons zoontje absoluut NIET Noah noemen! Bummer voor mij want ik vond het wel een hele mooie naam…. Heel leuk om zo meer te weten te komen over je. Lijkt me toch een apart gevoel om de naam zo definitief af te sluiten.

 • Jodi - liefthuis
  28 maart 2016

  Met een kopje koffie op de bank even lekker naar je luisteren haha.
  Leuke vragen en antwoorden. Eigenlijk hou ik niet zo van vernoemen maar in dit geval had ik de vernoeming en ook het omdraaien van de namen wel heel mooi gevonden.

  Eventueel volgend kindje??? Gek he dat mensen daar nu al weer nieuwsgierig naar zijn. Eerst maar eens lekker met je kleine meisjes genietne
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn lief beantwoordt…de kerels met een kleintje Tag…My Profile

 • rachel
  28 maart 2016

  hij is weer leuk!! en ja herkenbaar, hubby’s die veel werken 🙁 hier dito, eigen bedrijf is druk en voor roon af en toe tot laat werken omdat iets af moet, hij werkte ook wel eens in het weekend maar dat hebben we echt verbannen, weekend is voor ons en de voetbal. en leuke naam hihi
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog geen vlog 27 maart 2016My Profile

 • Anouk
  29 maart 2016

  Hoi Kelly! Leuk zo’n persoonlijke Q&A. Ik heb een klein verzoekje voor je, zou je een keer een artikel willen schrijven over samenwonen? Mijn vriend en ik denken hier veel over na en we kunnen wel wat tips gebruiken. 😉

 • Anneleen
  30 maart 2016

  Hihi grappig om te weten dat Lana Noah geheten zou hebben 🙂 vind ik een mooie jongensnaam!
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.