Testmama review Fisher-Price Jumperoo

Jumpmeroo

Testmama review Fisher-Price Jumperoo
Baby Roos:
“Vrijdagochtend, de bel gaat en ik zie mijn moeder zich enigszins enthousiast richting voordeur bewegen. Als ik haar terug hoor lopen zie ik enkel een enorme doos mijn kant op komen. Op de doos prijken de meest overweldigende kleuren en vormen en ik kan een vrolijke lach niet onderdrukken. Oh, wie ik ben? Ik ben Roos. Een heel vrolijk en actief babymeisje van zes maanden. Mijn moeder gaf ons als testmama op om voor mij dit heerlijke cadeau te “winnen” zodat ik met mijn trappelde beentjes deze coole Fisher-Price Jumperoo kan uitproberen voor jullie. Lees snel verder wat onze bevindingen zijn”.
Advertisement

 Jump3

Ervaringen Baby Roos met de Fisher-price Jumerpoo:
Roos is een klein popje qua postuur maar daarentegen waanzinnig sterk en actief. Het zou voor de lengte wat handiger zijn als haar beentjes wat langer zijn, dan kan ze beter trappelen en springen in de Jumperoo. Nu kan ze net bij de grond. Verder zit ze heel fijn in het zitje, ze kan wat voorover maar ook achterover is geen probleem.

De kleuren en speelgoedjes op de Jumperoo vallen erg in de smaak bij Roos. Zo zit er geluid op met verschillende standen. Hierin is, erg fijn, aan de ouders gedacht en kunnen de muziekjes op twee volume-standen functioneren. Wij geven de voorkeur aan de zachtste stand, die prima is. Er klinken vrolijke deuntjes en er is de mogelijkheid tot continu geluid of een stand waar steeds geluid gemaakt wordt als baby in de Jumperoo beweegt óf een van de speelgoedjes aanraakt. Wat vooral in deze fase voor Roos enorm interessant is, is de kikker in de vorm van een “bijtring” die uiteraard direct tegen de huig gedrukt wordt. Hij zit vast aan de Jumperoo dus dit gaat in ieder geval géén spelletje worden van laten vallen en oprapen! YES Goedgekeurd!

Jumo[2

Conclusie van mama: Een fijn, vrolijk en makkelijk op te bergen speelgoed dat de motoriek bevordert. Maar daarnaast ook gewoon erg leuk is voor kleintjes om van de grond te kunnen spelen. Een aanrader dus als je het ons vraagt.

Kelly: De Fisher-Price Jumperoo is onderdeel van de ‘Kleine Ontdekkingen’ collectie waarbij men vanuit het kind allerlei ontdekkingen wil laten doen. De huidige maatschappij is druk en er wordt al vrij vroeg veel druk gelegd op de ontwikkeling van kinderen. Om dat te reduceren heeft Fisher-Price speelgoed ontwikkeld waarbij het kind zelf bepaalt aan welke fase hij of zij toe is en zo het speelgoed  toepast. Spelenderwijs leren kinderen het leven ontdekken.

Hier een hele leuke video van de Fisher-Price Jumperoo waarbij baby James op een grappige manier laat zien hoe het werkt:

Voor meer informatie en ander leuk en leerzaam speelgoed verwijs ik je door naar de website van Fisher-Price.

Dankjewel Suzanne, mama van Roos, voor het testen van de Jumperoo! Andere mama’s die ook bekend zijn met dit speelgoed van Fisher-Price? Wat zijn jullie ervaringen? Laat het me weten bij de comments.

Bekijk ook de review van Fisher-price mega bloks en de Fisher-price meegroeipuppy!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Testmama review Fisher-Price Jumperoo”

  1. Mommy Angela

    Gaaf dat je een testmama hiervoor gevraagd had, klinkt als een leuk speelgoed

  2. Wij hebben ook een jumperoo, maar dan een ander model en mijn zoontje vindt het super leuk. Hij springt er op los en het heeft hem ook echt geholpen in zijn ontwikkeling. Hij heeft ‘m nog geen 2 weken en staat nu al los aan tafel!

  3. Best Suzanne, beste Kelly,

    Ik heb van een ervaren kinesiste vernomen dat zulk materiaal eigenlijk helemaal niet goed is voor de motoriek van baby’s… In plaats van hun evenwicht te zoeken en met hun gewicht op hun hele voet te steunen, zoals nodig voor normaal te leren stappen, leren baby’s foutief aan om op hun tippen te gaan staan. Dit is eerder niet goed voor het leerproces van stappen / evenwicht zoeken.
    Ik weet niet of alle kinesitherapeuten het hier mee eens zijn, maar ik wou het toch even meedelen dat het misschien helemaal niet zo bevorderlijk is voor de motoriek als het filmpje laat uitschijnen.

    Liefs,
    Inge

  4. Reageer eigenlijk nooit maar kan het nu toch niet laten. Als kinderfysio raad ik het af, dit soort bouncers en eigenlijk al het speelgoed waar het kind in staande positie wordt gezet en hangt (bv loopwagens ook). Veel belangrijker is het om het kind lekker op de grond op een groot kleed de wereld zelf te laten ontdekken door te rollen, tijgeren en later te tijgeren. Als het kindje klaar is om te staan/lopen dan doet het kind dit zelf.

  5. Hoi Kelly,
    Reageer ook nooit. Geniet vaak erg van je stukjes, maar vind t onvoorstelbaar dat een draagmama dit soort speelgoed aan een kindje geeft. Ik snap dat de schoorsteen moet roken, maar toch niet ten koste van alles?
    Groet!

  6. Hoi!

    Wij hadden hier ook de Jumperoo. Ideaal speelgoed, vooral omdat mijn dochtertje best gefrustreerd was omdat ze zoveel wilde maar het nog niet kon. Dit was dan een goede afleiding. Inmiddels staat hij bij mijn vriendin thuis en daar is de kleine er ook zo blij mee. En met alles geldt met mate. In de jaren ’60 zaten ze ook al massaal in dit soort springspeelgoed in de deurposten, een vreemd concept is het dus niet.

    Groetjes Daniëlle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.