Hoeveel make-up draag jij?

Hoeveel make-up draag jij? Make-up, van jongs af aan was ik er al dol op. Dat ik ooit iets in de make-up of beautybranche zou doen lag al vroeg vast. Ik denk dat ik 13 was toen ik voor het eerst make-up ging dragen en 15 jaar toen ik meer make-up ging dragen. Ik was rond de 17 jaar toen het beautyblog wereldje in opmars was en ik zelf daardoor helemaal hooked werd aan make-up en beauty. Ik volgde beautyblogs op de voet, kocht allemaal nieuwe collecties en ik ging al gillen als ik ergens een Mac winkel spotte. Ik volgde allerlei workshops en deed veel ervaring op in de visagie toen ik 18 was. Beauty en make-up was helemaal mijn ding, nu 6 jaar later nog steeds, maar wel op een andere manier. Ik draag nog steeds iedere dag wel make-up, maar echt niet meer zoveel als voorheen. Ook ga ik niet meer gillen van enthousiasme van een Mac winkel en vind ik het ook heerlijk om soms zonder make-up de deur uit te gaan.

Hoeveel make-up draag jij?
Op mijn 18e tot 21e levensjaar voelde ik de behoefte allerlei make-up looks te dragen en te experimenten. Toen ik 19 was startte ik Beautydream, mijn bedrijf waarmee ik beauty en make-up feestjes verzorg. Ik verzamelde allerlei soorten make-up en collecties en was op de hoogte van de nieuwste trends. Toch kwam het niet in me op om een beautyblog te beginnen. Al was mijn make-up stash zowat een drogisterij te noemen. Die verzamelwoede voor make-up is op een gegeven moment verdwenen. Die passie voor beauty zit er echt nog wel in, maar niet meer zoals voorheen. Ik hoef ook echt niet meer dagelijks fullface in de make-up de straat op. Ik geniet ervan om me uitgebreid op te tutten voor een feestje en door de vele ervaring die ik opdeed in visagie besloot ik ook om mijn eigen bruidsvisagie te gaan doen (hoezo controlfreak?) maar ik geniet ook gewoon van een likje mascara en that’s it.

Toch loop ik er op normale werkdagen heel normaal bij. Een beetje mascara, soms een eyeliner, mijn wenkbrauwen bijgekleurd en gevormd, een beetje concealer en poeder en wat blush. Voor mijn doen is dat weinig. Dat heb ik in 5 minuten allemaal aangebracht. Als ik ga sporten ga ik regelmatig gewoon zonder make-up de deur uit, daar heb ik geen moeite mee. Ik vind het zelfs heerlijk, gewoon in mijn ogen kunnen wrijven.
Op dagen dat ik wat dingen gepland heb zoals een lunch met een vriendin, een dagje met afspraken voor mijn website, een verjaardag, een dag dat ik youtube filmpjes opneem, of iets anders, dan maak ik me wat uitgebreider op. Ik vind het ook heel erg leuk om te doen en zie het als een leuke uitdaging om een look bij mezelf aan te brengen. Ook kan ik echt genieten van mooie make-up en het uitzoeken van een bepaalde look, dat zit er nog wel in bij mij. Het is leuk om wat meer aandacht aan je uiterlijk en make-up te besteden vind ik, dan voel ik me ook net wat vrouwelijker, maar dat hoeft niet meer iedere dag heel uitgebreid ;).

Ik ben benieuwd wat jullie normale ‘make-up look’ en verhaal is. Hoeveel make-up draag jij op alledaagse dagen? Is jouw passie voor beauty en make-up ook door beautyblogs gevormd? Vind jij het ook leuk om je uitgebreider op te maken voor een feestje? Wat is jouw make-up ritueel? Laat het me weten bij de comments. Ik vind het heel leuk om jullie ervaringen te lezen hiermee.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “Hoeveel make-up draag jij?”

 1. Er zijn dagen waarbij ik niks draag maar 9 van de 10 keer toch wel een beetje foundation, blush, wenkbrauwen en mascara. Regelmatig ook wel eyeliner en that’s it. Verder draag ik echt nooit lippenstift of oogschaduw, echt heeeeeeel af en toe bij een feestje (1x per jaar dus haha).
  Manon onlangs geplaatst…Zwanger – Week 15My Profile

 2. Make-up heb ik niet, heb t nooit gedragen, heb t niet in huis en waarschijnlijk zal ik t nooit gaan dragen ook.
  Zo af en toe een dot Vaseline op mn snuit tegen t uitdrogen en that’s it!
  En toch vind ik je blog erg leuk. Gek eigenlijk he?
  Groetjes van een 36-jarige Canadese moeder van 3.

 3. Ik draag bijna dagelijks mascara alleen op mijn bovenwimpers onderop doe ik tegenwoordig niks. Ook draag ik dagelijks oogschaduw meestal de zelfde bruin tinten maar af en toe wissel ik wel af. Als ik vrij ben en niet naar werk hoef doe ik me make up uitgebreid bb Cream poeder blush wenkbrauwen enzo…. En soms heel soms heb ik dagen dat ik nergens zin in heb en dan draag ik gewoon niks. Ook naar mijn werk. Ik hou best veel beauty blogs in de gaten maar dat is ook gewoon omdat ik het leuk vind om te lezen. Duurdere merken koop ik toch niet dat vind ik zonde van me geld een huismerk vind ik net zo goed.
  Lisanne onlangs geplaatst…Project XXLMy Profile

 4. Wat leuk om van iedereen te lezen. Ik draag make up sinds de brugklas. Dat was oogpotlood, mascara, liptstick. Later kwam daar oogschaduw en heel af en toe blush bij. Daarna was het in ene klaar. Rond mijn 18e droeg ik alleen nog maar mascara en oogpotlood. Meer had ik ook niet in huis. Pas sinds een paar jaar gebruik ik een foundation of BB cream, maar nog steeds is het enkel mascara en oogpotlood. Heel af en toe een lichte lipstick. Ik kocht een poos geleden een blush. Heb ‘m één keer gedragen geloof ik. Toch vind ik het leuk om met make up en uiterlijk bezig te zijn.
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #6My Profile

 5. Ik draag vaak in het weekend als we geen plannen hebben, geen make up. Alleen vaak een zwart lijntje op mijn waterlijn. Overdag vaak een klein beetje foundation, mascara en lijntje op de waterlijn. In de winter draag ik vaker oogschaduw en lipstick vaak in het weekend.
  Dita onlangs geplaatst…Home is where you can be youMy Profile

 6. Ik herken wel wat je schrijft, make-up is voor mij ook minder belangrijk geworden. Maar nog steeds geldt voor mij, hoe minder slaap hoe meer make-up. Ook draag ik zomers minder zware make-up, omdat mijn huid er dan van zichzelf al wat egaler uitziet. Ik probeer wel altijd in elk geval een beetje mascara te dragen, anders heb ik zo’n “blote billen” gezicht.

 7. Ik vind opmaken echt heel leuk. Toevallig staat er een artikel online over mijn dagelijkse make-up. Ik draag wel altijd make-up omdat ik dat bij mezelf representatiever vind dan zonder make up. Ik werk elke dag met mensen dus dan vind ik dat je er ook elke sag reperesentatieg uit moet zien. Oogschaduws en lipsticks zijn mijn nieuwe verslaving
  Anouk onlangs geplaatst…Face of the dayMy Profile

 8. Ik ben zeker meer make-up gaan gebruiken door het lezen van beautyblogs, maar ook tijdens mijn visagieopleiding :). Dan ga je inderdaad meer verzamelen, je passie wordt dan behoorlijk opgelaaid! Door de week draag ik niet veel make-up, soms helemaal niet, maar in het weekend pak ik graag uit en natuurlijk ook voor video’s en tutorials vind ik het leuk om te experimenteren!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Smashbox Be Legendary lipstick MulberryMy Profile

 9. Ik vind het soms echt heerlijk om geen make-up te dragen. Maar als ik inderdaad echt wat ga doen of werken zou ik nooit doen zonder make-up. Ik draag dan concealer, poeder, mascara en vaseline. Helemaal niet veel dus, met een feestje ofzo wil ik wel eens wat meer opdoen. Maar meestal vind ik het al snel te veel werk en nu zeker met de kleine gewoon minder tijd voor helaas!
  lieke onlangs geplaatst…Aankoop knappe Gans | Shopping & BabyMy Profile

 10. Ik teken altijd mijn wenkbrauwen bij, doe wat oogschaduw, eyeliner en mascara op en ik ben klaar om de dag te beginnen 🙂 Ook ik ben zeker door de jaren heen wat minder make-up gaan dragen, maar vind het nog steeds leuk om me voor feestjes op te doffen.
  Sandra – Beautybysandra onlangs geplaatst…Tips van de week #54My Profile

 11. Dit blijft een interessant onderwerp. Make-up en ik zijn geen winnende team want ik voel me toch vaak een clown als ik iets nieuws probeer en blijf daarom vaak toch veilig bij mijn basislook.

  Mijn basislook bestaat uit foundation en mascara en een shimmer bronzer. Ik ben nooit gek geweest op make-up, ik gaf meer om kleding en schoenen ;-). Ik leer veel van beautyblogs en het aanbrengen van make-up.
  Nesrin onlangs geplaatst…Nesrin’s Bananencakejes (zonder suiker – 5 ingrediënten)My Profile

 12. Mascara draag ik in ieder geval bijna altijd. Vaak vind ik het fijn om een bbcream en blush te gebruiken. Echt helemaal uitgebreid met alles erop en eraan doe ik alleen met uitjes e.d. Of als ik er gewoon zin in heb 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Dr. Hauschka Nacht SerumMy Profile

 13. Ik draag mascara elke dag en heel soms een lippenstift. Vroeger droeg ik ook oogpotlood, maar dat ben ik ook weer ontgroeid. Ik vind zo’n volledig gemake-upde look vaak niet zo mooi. Bij jou valt het me bijvoorbeeld op dat je altijd extreem rode wangetjes heb. Aan het eind van de dag, als het allemaal wat afgesleten is, vind ik het wel weer mooi staan. Ik lees wel veel beautyblogs, want een goede make-up kan ik echt wel waarderen.

 14. Ik draag vrijwel nooit make-up, af en toe mascara op mijn bovenwimpers maar verder niets, dat heb ik ook niet in huis. Ik draag niet iedere dag mascara omdat ik vaak geïrriteerde ogen of traanbuisjes heb. Ik zou voor feestjes en dergelijke wel graag wat meer willen dragen maar ik weet niet waar alle producten voor zijn en wat mooi is en ik vind als ik een keer iets probeer altijd dat ik er uit zie als een clown. Dus blijft het altijd weer bij beetje mascara of niets.

 15. Ik draag al sinds mijn 13de bijna dagelijks mascara, maar dat is dan ook alles! Heel af en toe (voor een feestje of als ik me lelijk voel, haha) draag ik wat foundation of eens wat oogschaduw, maar dat is eigenlijk echt zelden. Ik heb ook het gevoel dat mijn huid er best goed uit ziet zonder make-up, bij die beautymeisjes die dagelijks veel make-up dragen zie ik heel vaak dat hun huid zonder make-up er echt heel erg slecht uitziet, en volgens mij komt dat door al die make-up. Ik ben dus heel tevreden zo! Bovendien heb ik er ook niet zoveel geduld voor. Alleen misschien mijn ogen zou ik nog wat meer willen schminken zodat die nog wat meer uitkomen, maar vaak ben ik te lui haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Moederdag ‘vieren’ zonder mamaMy Profile

 16. Als ik de deur niet uit hoef geef ik mijn huid een dagje rust. Ik doe dan helemaal niets op. Op werkdagen maak ik mij wel wat op, concealer, foundation, mascara en wat oogschaduw. Ik houd het dan vrij basic. Voor een etentje, verjaardag of feestje ben ik wat langer aan het tutten. Vind ik heerlijk!
  Ik moet wel zeggen dat als ik mij opmaak, ik mij beter voel en meer energie lijk te hebben dan wanneer ik er niets aan doe.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn dochter is een clowntje.My Profile

 17. Leuk om te lezen! Ik ben ook dol op make-up tijdens mijn werk houd ik het basic beetje mascara, poeder en een glossje. Maar als ik een avondje uit ga vind ik het wel leuk om extra uit te pakken!

  Liefs,

  Celine
  Celine onlangs geplaatst…NEWS: CARTRICE Nomadic TracesMy Profile

 18. Op werkdagen draag ik eigenlijk alleen eyeliner en mascara. Als ik vrij ben en niets speciaals ga doen blijf ik lekker make up loos, en heb ik een feestje dan pak ik uit: foundation, blush, lipstick, eyeliner en mascara! That’s it 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Mijn dag in foto’s: 10 meiMy Profile

 19. Ik droeg voor mijn burnout elke dag make-up, wat oogschaduw, mascara en bb-creme of fondation, in het weekend ook blush en lipstick. Tijdens de beginfase van mijn herstel droeg ik helemaal niets, nu ben ik stilaan terug begonnen met wat mascara en bb-creme.
  Ellen onlangs geplaatst…Eindelijk nog eens iets af…My Profile

 20. Ik vind make up vaak mooi staan, maar ben zelf niet zo’n natuur talent in het opbrengen. het blijft dan vaak bij mascara, eyeliner. Soms een poeder….
  Dus tips zijn welkom 😉

 21. Bij mij is het zooooo afhankelijk waar ik die dag zin in heb. Ik gebruik graag mooie beauty producten, maar ik moet zeggen dat ik door blogs een youtube wel meer ben gaan verzamelen. Mijn basic look varieert van geen make up tot wat mascara, wenkbrauwpoeder, foundation en blush. Hele ooglooks bewaar ik voor momenten dat ik daar zelf zin in heb, net als contouren en een mooie lipstick.
  martina onlangs geplaatst…11 Mei 2014 – Outfit 32 weken zwangerMy Profile

 22. Minimaal 1 dag in de week draag ik helemaal geen make-up. Meestal in het weekend als ik niet weg hoef.
  Verder draag ik eigenlijk alleen maar mascara en soms een enkele keer oogschaduw of eyeliner.
  Simone onlangs geplaatst…Column: Geurtv?My Profile

 23. Leuk om te lezen! Ik ben laat begonnen met make-up. In de middelbare school waren alle meisjes er mee bezig en mij zei het weinig. Ik droeg enkel een beetje oogschaduw en mascara. Pas rond mijn 20ste is mijn interesse in make-up gegroeid. Vanaf dan droeg ik foundation, concealer enz. Ik ben ook veel beautyblogs gaan volgen en die hebben mijn passie voor make-up nog groter gemaakt. Nu ben ik 25 jaar en is make-up eigenlijk onmisbaar geworden. Het hoort gewoon bij mij. Ik vind het heerlijk om me op te maken, en ik voel me er ook mooier en vrouwelijker door.

  Ik zou het trouwens leuk vinden om je ochtendroutine te zien, waarin je o.a. je dagelijkse make-up doet. Het is maar een ideetje hè. Ik dacht eraan omdat dit artikel over make-up gaat 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Kneipp Douche Foam Morning KissMy Profile

 24. Ik draag eigenlijk altijd een full face, alleen als ik naar een feestje ga maak ik het wat heftiger met meer blush en een meer donkere ooglook + een winged liner. Ik draag iedere dag foundation, concealer, blush (vaak ook bronzer en highlighter), wenkbrauwpoeder, vaak een lichte ooglook, eyeliner zonder wing en mascara. Ook draag ik iedere dag lipstick of gloss.
  Simone onlangs geplaatst…Loavies – WishlistMy Profile

 25. Ik gebruik nu ik zwanger ben eigenlijk amper make-up. Af en toe als ik echt ergens naartoe ga en er leuk uit wil zien wel, maar mijn huid en ogen zijn zo verschrikkelijk gevoelig tijdens deze zwangerschap. Normaal draag ik eigenlijk altijd wel bb cream of foundation, eyeliner, iets op mijn wenkbrauwen en mascara.
  Tamara onlangs geplaatst…Ontmoeting tussen twee broertjes.My Profile

 26. Leuk om te lezen! Thuis draag ik eigenlijk bijna nooit make-up. Als ik naar school of mijn werk ga draag ik meestal mascara, blush, bronzer, oogschaduw en een lipgloss. Voor feestjes doe ik altijd iets extra’s 😉

 27. Meestal als ik vrij ben en ik ga nergens heen dan draag ik niks, als ik bijvoorbeeld alleen even boodschapjes ga doen dan alleen foundation en mascra. ls ik ga werken of uit ga om iets leuks te doen dan gebruik ik alle producten die je maar kan bedenken haha, behalve eyeliner!

 28. Ik heb nooit echt iets met make up gehad. Tenminste ik vind het leuk maar snap er niks van en heb het geduld volgens mij niet om te leren..
  Ik gebruik dan ook alleen maar een oogpotloodje en mascara als ik iets heb, maar vaak vergeet ik het zelfs!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijlpaal: de eerste stapjes..My Profile

 29. Ik denk dat ik rond mijn 12e make-up begon te gebruiken, maar dan was het niet meer dan wat mascara en/of oogschaduw. Pas zo rond mijn 15e werd ik wat uitgebreider in mijn make-up gebruik. Blush soms, eyeliner, oogpotlood. Nu is het vaak wat foundation, oogpotlood, wenkbrauwen en wat mascara. En als ik met een vriendin wat ga doen, mijn vriend of met familie wat uitgebreids dan doe ik ook wat meer make-up op. Ik moet alleen nog steeds de juiste foundation vinden. Ik let er erg op, maar merk dat ze snel net wat te donker zijn voor mijn huid. Maar heb (nou ja, meer wil) wel foundation op doen, omdat ik wat oneffenheden op mijn gezicht heb.

 30. Mijn normale make-up look is oogschaduw, eyeliner soms, mascara, poeder over mijn oogschaduw en that’s it. Soms een foundation, soms een blush. Al grijp ik tegenwoordig vaak naar een oogpotlood. Voor feestjes en uitjes pak ik graag meer uit.
  Cindy onlangs geplaatst…Wishlist: BirthdayMy Profile

 31. Super leuk om te lezen, mijn liefde voor beauty is ook vooral gevormd door beautyblogs. Ik kan wel zeggen dat ik veel make-up draag, bijna dagelijks foundation, mascara, blush, oogschaduw, highlighter en lipstick. Soms heb ik er gewoon geen zin in en doe ik wat minimaal.
  Elise onlangs geplaatst…Pressday | Eat Natural, Lacoste & Reese’s etenMy Profile

 32. Ik ga zelf eigenlijk altijd met make-up de deur uit (zal wel bij m’n 16-jarige leeftijd horen denk ik).
  Ik draag eigenlijk zowat elke dag mascara, eyeliner, wenkbrauwpoeder en -gel, bb cream, concealer, poeder, blush, bronzer’ highligter en lipstick/lipgloss.
  Als ik maar iets kleins ga doen is mascara en iets op m’n wenkbrauwen meestal voldoende!
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Dagelijkse basismake-up producten mei 2015My Profile

 33. Esther Marieke

  Grappig om te lezen dat het zo verandert in de loop van de jaren! Ik draag naar werk altijd mascara en oogpotlood en soms oogschaduw. Bij gelegenheden gebruik ik daarbij bb cream, blush en soms lipstick en/of oogschaduw. Wat stoer dat je op je 19de je eigen bedrijfje startte!

 34. Wow, ik smeer de hele boel vol. :’) Het ligt eraan, want op sommige dagen heb ik geen make-up op als ik aan het werk ben, maar als ik voor een eenvoudige look ga, ga ik voor foundation, concealer, poeder, oogschaduws, ook voor mijn wenkbrauwen, bronzer, blush, highlighter, nog meer highlighter, eyeliner, mascara en een lipstick. De ene keer draag ik nepwimpers, de laatste tijd wat minder. Het klinkt veel, dat is het ook, maar ik doe er zo’n 45 tot 60 minuten over om mijn make-up te doen. Nee, ik heb daar geen spijt van, because I looooove make-up! 🙂 Vijf jaar geleden droeg ik alleen foundation, oogschaduw, wenkbrauwpotloden en wat bronzer, haha. Damn, goede oude tijd, tien minuten werkje. :’) Als ik in de make-up zit voor mijn website, dan ben ik al gauw 2 uur bezig, maar dan draag ik hetzelfde qua hoeveelheid, alleen andere oogschaduws of lipstick kleuren. Het varieert! 🙂
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…NOG 10 DAGEN!My Profile

 35. ik draag pas een beetje mascara sinds mijn 19e ongeveer, maar heb wel al veel in de make-up gezeten sinds mijn 15e en mijn modellenwerk. nu zit ik zo’n 2 a 3 keer in de week vol in de make-up voor een paar uurtjes ivm mijn blog, maar in het dagelijks leven draag ik amper wat, hoogstens een beetje mascara :3
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 11/5; Flowers For Your Daughter. *Happy Bday Daddy*My Profile

 36. Wauw Kelly je make-up op die foto’s zit erg mooi! Vroeger weet ik nog dat ik helemaal happy was toen ik van mijn ouders donkere oogschaduw mocht gaan dragen haha.

  Tegenwoordig kan ik best zonder makeup de deur uit, maar ik heb als ik make-up draag meestal een basis look: wenkbrauwpoeder, mascara, eyeliner en lippenbalsem, meer niet. Als mijn huid er echt slecht aan toe is doe ik foundation op en wat poeder.

  En als ik eeecht helemaal op en top er uit wil zien dan shape ik mijn contouren nog, en doe ik wat blush op, haha.

 37. Ik draag geen make-up! Ik heb wel eens pogingen gedaan om dagelijks mascara te dragen en heb ook wel eens met oogschaduw geëxperimenteerd, maar that’s it. Ik heb sowieso een hekel aan iets op mijn lippen hebben, dus lipgloss is al helemaal niet aan mij besteed, haha 😉
  Audrey onlangs geplaatst…Limburgliefde #1: taalnerd aan het woordMy Profile

 38. Ik heb ook een tijd gehad dat ik echt elke dag met een complete look de deur uit ging, maar dat is in de tijd geweest dat ik om half 6 in de ochtend aan het werk ging. Dus ik moest wat om er enigszins wakker uit te zien. 😉 Nu vind ik het heerlijk om op sommige dagen geen make-up op te doen! Alleen mascara is voor mij wel een must, aangezien mijn wimpers van nature vrijwel kleurloos zijn.
  Evera onlangs geplaatst…DIY: SidetableMy Profile

 39. ik ben zelf nog best jong ( 17 jaar ) en ik vind het ook heerlijk om mijzelf op te tutten. Helaas is daar doordeweeks weinig tijd voor. Maar als ik een avondje uit ga dan kan ik zo uren me zelf optutten en geniet ik daar ook echt van.

 40. Hoeveel make-up ik draag ligt eraan of ik ergens heen moet. Voor school draag ik soms wel uitgebreid make-up maar dat ligt eraan of ik sochtends vroeg begin of niet. Mijn ‘standaard’ look is mascara en eye liner en rode lippen
  angelique onlangs geplaatst…Keano | De wereld door Keano’s ogenMy Profile

 41. Wat leuk om te lezen! Ik draag elke dag mascara, oogpotlood en soms blush of lipstick als ik daar zin in heb. Ik draag nooit iets van foundation of concealer aangezien ik daar ne mee om kan gaan en denk dat ik daar alleen maar onzuiverheden van krijg. Verder vind ik het ook net als jij zegt ontzettend leuk om me op te maken voor iets speciaals! In de zomer draag ik veel minder make-up dan in de winter. Als ik ‘s avonds een feestje heb doe ik de hele dag geen makeup op zodat ik ‘vers’ kan beginnen ‘s avonds. Als ik dan van te voren moet werken of zo draag ik alleen oogpotlood. Zonder vraagt iedereen direct of ik misselijk of ziek ben haha oeps! Handelsmerk?
  Sophie onlangs geplaatst…Alle ins en outs van mijn blog – Hoe het bloggen begonMy Profile

 42. mijn dagelijkse make-up look bestaat op het moment uit bb cream, mascara, wenkbrauw filler, libello, oogschaduw en een beetje oogpotlood. Hier ben ik binnen 5 minuten mee klaar. Toen ik nog geen mama was stond ik elke dag uren voor de spiegel om mijn make-up en haar te doen, maar zodra ik moeder werd moest ik deze tijd toch gaan beperken tot de 5 minuten. Je kan van een kind gewoon niet verwachten dat die zo lang wacht 😉

 43. maartjebertina03

  Ik draag dagelijks make up maar dat is aleen maar een beetje foundation, mascara,oogpotlood en heel soms lippenstift want ik ben nog maar 12

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.