testmama spaceboxxIk ben weer op zoek naar een enthousiaste testmama die voor een review op Kellycaresse.nl iets voor me wil testen. Ik ontvang regelmatig leuke producten of diensten om te testen voor de site maar sommige daarvan kan ik zelf helemaal niet gebruiken. Ik vind het dan overbodig om het product of de dienst aan te nemen als ik er iemand anders wel blij mee kan maken. Zo heb ik dat ook met de dienst die ik vandaag aan een testmama wil overdragen. De dienst waar ik het over heb is echt super handig. Het heet ‘Spaceboxx’ en het is ideaal voor mensen met heel veel spullen en ruimtegebrek in huis. Als mama heb je natuurlijk heel veel producten die je op een gegeven moment wil opslaan. Oude babykleertjes, meubeltjes, andere toebehoren die misschien in de toekomst voor gezinsuitbreiding weer van pas kunnen komen. Of kerstspullen, wintersportvakantie spullen, kampeerartikelen, noem het maar op. Ik zoek een testmama met ruimtegebrek!

Over welke dienst heb ik het dan? Dat gaat over Spaceboxx, een soort virtuele kastruimte die je kunt raadplegen om allerlei producten in op te slaan. In Amerika is het al een grote hit om hier je spullen op te bergen, in Nederland is dit nog een vrij nieuw concept.
Je download een app waarmee je opslagruimte in de vorm van boxen kunt huren voor de spullen die je wilt opbergen. Van ski-spullen tot een hele lading babykleding, baby artikelen, je zomerkleding, kerstartikelen enzovoorts. Als je de boxen gekozen hebt staat er binnen 4 uur een chauffeur op de stoep om de dozen te brengen, voor je in te laden en mee te nemen naar de opslag. Je spullen worden dan veilig in een opslagplaats opgeslagen en zodra je iets nodig hebt uit de opslag kun je de spullen met een paar klikken met je muis weer terughalen. Binnen 4 uur staat de chauffeur dan weer voor de deur met je gewenste spullen, hoe handig is dat!
Meer informatie over Spaceboxx vind je via deze link.

Zelf hebben we een ruime schuur en opbergzolder dus voor mij heeft het daarom geen meerwaarde om dit uit te proberen maar ik ben wel super benieuwd hoe dit werkt en of dit echt zo ideaal is! Daarom doe ik bij deze een oproepje voor een testmama die dit voor me wil uittesten. Een mama die echt nood heeft aan opbergruimte en benieuwd is hoe deze service werkt. De testmama mag deze dienst voor 1 jaar gratis uitproberen!

Ben ik op zoek naar jou? Ben jij die mama met veel te weinig opbergruimte en ben jij ook super benieuwd hoe dit werkt? Meld je dan aan bij de comments:
– Vertel kort wie je bent, hoe je huidige gezinssituatie eruit ziet (hoeveel kinderen) en waarom jij echt in nood bent naar opslagruimte.
– Laat bij de reactie een mailadres achter zodat ik je kan bereiken.
– Vertel ook even kort hoe je de review zou vormgeven, het is belangrijk dat je binnen 2 weken (12 april) een review kan leveren. Daarna mag je gewoon de resterende tijd van een jaar gebruiken. Foto’s bij de review zouden bijvoorbeeld heel tof zijn!

Ik hoop dat ik een testmama vind die enthousiast is om deze hippe service te  testen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Testmama gezocht : Met ruimtegebrek!”

 1. Wat grappig!
  goed concept denk ik voor mensen die geen zolder of kelder hebben.
  of een huis met weinig opbergruimte.

 2. Hoi kelly! Wat een leuk cocept ik kende dit nog niet. Zelf ben ik mama van twee kinderen en kom zeker ruimte tekort. Ik ben op het moment bezig met de kinderkamer veranderen, hierbij word een inbouwkast een kleding kast door ruimte gebrek. Wij wonen dus in een niet zo groot huisje, of ik heb gewoon teveel spullen haha. Mij lijkt het zeker leuk deze box uit te testen. Vraag me wel af hoe zit het na een jaar? Wat zijn de kosten? En zit je er meteen aan vast? Mijn email is sarah.theorangegarden@gmail.com
  sarah onlangs geplaatst…Review BitesWeLove boxMy Profile

 3. Ik zou dit nooit denk denk ik. Bij een gewone opslagbox heb ik zelf de sleutel en dus de controle over mijn spullen. Bij dit concept is het maar de vraag waar het eindigt en of er voorzichtig mee omgegaan wordt. Niet mijn ding dus!
  Eline onlangs geplaatst…Banaan ei pannenkoekjesMy Profile

 4. wat een leuk concept ! Als moeder van een stel kleine verzamelaars kan ik in onze doodgewone tussenwoning wel wat extra ruimte gebruiken, of wat minder spullen. Daarom zou dit systeem als geroepen komen !

  die riview zou met de lente opruiming in de planning geen probleem mogen zijn.

  hopelijk tot snel 😉
  desiree

 5. Wat een ontzettend handig idee! Hier zeker ruimte gebrek thuis.

  Ik ben Charlotte en woon samen met mijn man en zoon van 3 in een bovenwoning in Haarlem. Ons huis is zeker niet klein maar missen (doordat het een bovenwoning is, zonder tuin en schuur) zeker opslagruimte. We hebben wel een kleine vliering maar daar past helaas niet alles op. Ook heb ik een man die maar moeilijk afstand van dingen kan doen 😉

  Ik zou de review vormgeven door foto’s te maken van de huidige situatie en de situatie als het is opgeruimd! Ook zou ik foto’s maken van de procedure. Hierdoor wordt het idee achter Spaceboxx visueel duidelijk weergegeven. Ik heb zelf ook een blog dus ik zou daar ook zeker een review met foto’s plaatsten. Zo wordt Spaceboxx op twee verschillende plaatsen onder de aandacht gebracht.

  Het lijkt me heerlijk om alle babykleding en dergelijke, die nu in onze slaapkamer staan, ergens anders veilig op te bergen. Eindelijk wat meer ruimte en minder rommeligheid in onze slaapkamer!

  – Liefs, Charlotte –

 6. Mijn naam is Lilian. Ik ben een jonge mama van 20 jaar. Woon samen met mijn vriend en ons zoontje van 8 maanden. We wonen in een instelling. Hier hebben wij heel weinig ruimte. Onder ons woont nog iemand. Dus we moeten de ruimte wie we hebben goed verdelen! Ik ben ook iemand wie niet goed tegen rotzooi kan.. En vooral in een kleine ruimte zou die spacebox goed van pas komen!
  Ik zou de spullen waar ik me het meeste aan erger in de box stoppen en zou dan in het review vertellen hoe ik me er bij voel dat het nu een stuk netter is, of misschien ook niet! Ik zou heel blij zijn als ik meer ruimte zou hebben en dat mij meer rust zou geven. En als er minder rommel ligt heeft mijn klein ook meer ruimte om in te spelen!

 7. Een stukje vergeten, Ook zou ik natuurlijk hele mooie foto’s erbij plaatsen die goed laten zie hoe het verandert is. En hoe mijn zoontje weer lekker kan spelen!

 8. Wat leuk Kelly dat je zoiets weggeeft! Ik denk dat je een moeder er heel blij meemaakt!

 9. Hoi Kelly,

  Ik had er inderdaad al wel eens van gehoord en ben best nieuwsgierig inderdaad of het werkelijk zo werkt in de praktijk.

  Ik ben een alleenstaande moeder van 3 meiden en allevier kunnen we wel wat meer overzicht (lees: ruimte in huis) gebruiken oa door adhd etc. Helaas missen we die opbergruimte in huis, waardoor er her en der bakken en boodschappentassen staan met spullen (terwijl ik dit zo typ, schaam ik me daar ineens dood voor..)

  Wanneer er meer ruimte is, kan ik hopelijk de kast een keer (af)maken/pimpen waardoor die in gebruik genomen kan worden en er weer wat opgeborgen kan worden.

  Verder mogen de babyspullen, zoals het wiegje waarin zowel ik als allerdrie mijn meiden in gelegen hebben, nog wel een jaar of tien opgeborgen worden. Wie weet wil de oudste ze dan wel.

  En zo kan ik nog wel meer bedenken…
  Zoals gezegd: het meeste staat al klaar om “meegenomen” te worden.

  Groetjes Sabina

  S.vk_73@yahoo.com

 10. Kayleigh Scholten

  Hoi,
  Ik zou echt wat meer ruimte kunnen gebruiken! Ik heb twee dochters, J is 5 jaar oud en A is 3 jaar oud. En wat hebben die toch veel speelgoed…ik weet niet meer wat ik moet doen met al hun speelgoed. Ik wil dingen niet we gooien omdat het nog allemaal goed is en ze houden van hun speelgoed. Maar natuurlijk kunnen ze niet met alles tegelijk spelen. Het zou fantastische zijn om een plaats te kunnen hebben waar ik wat van hun speelgoed kan bewaren en dan om de paar maanded kan ruilen. Thuis hebben we daar absulte geen plaats voor. Het is mijn grootste frustratie met dit huis 🙁 Ik ben nu zwanger van onze derde kindje en heb echt plaats nodig voor al zijn spullen. En hoe sneller het opgelost is hoe better 🙂 Wat ik belangrijk vindt in een review is dat je goed idee krijg over het product en service en of het dan echt handige is. Foto’s erbij is ook altijd heel leuk. Je eigen verhaal erbij een beetje zodat andere ook kunnen zien hoe zij het kunnen gebruiken. Ik zou HEEL GRAAG je test mama zijn for dit service 🙂 Groetjes, Kayleigh (kayleighscholten@gmail.com)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.