Wat doe jij van 9 tot 5? Sanne is student en raakte ongepland zwanger

watdoejijvan9tot5colla

studentenzwanger still

Sanne is student en raakte ongepland zwanger  : ‘Wat doe jij van 9 tot 5?’  is een rubriek waarin ik jullie ga vragen wat jullie zo al doen voor de kost of als bezigheid. Of je nu stewardess bent of huisvrouw, fulltime blogger of webshop eigenaar, fotograaf of verpleegkundige, het maakt niet uit, ik ben benieuwd naar het verhaal. Vandaag deel ik het verhaal van Sanne. Zij mailde mij aan interessante verhaal en ik vroeg haar of ze het leuk zou vinden om het interview in video vorm te houden. Sanne studeert aan de Universiteit van Leiden, zag een toekomst voor zich met een goede baan waarin ze fulltime een functie zou vervullen, ze hoefde nog maar een half jaar te studeren maar ineens raakte ze zwanger. Dit bewijst wel dat het leven niet altijd loopt zoals je het zelf plant en dat je soms moet leren roeien met de riemen die je hebt. Benieuwd naar het verhaal van Sanne? Klik dan op lees meer.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Sanne is student en raakte ongepland zwanger

Sanne is inmiddels 34 weken zwanger van een jongetje en staat optimistisch in het leven. Ik vind het bewonderenswaardig hoe ze de ongeplande zwangerschap haar studie niet in de weg laat zitten en er voor kiest om haar studie af te maken en na de studie een baan te zoeken in combinatie met de zorg voor haar zoontje. Wat vonden jullie van het verhaal van Sanne? Ik vond het heel indrukwekkend. Neem ook zeker een kijkje op de leuke blog van Sanne waar ze schrijft over beauty, lifestyle, gezond leven, haar zwangerschap en meer.

Ik ben benieuwd of er meer bezoekers van kellycaresse.nl zijn die ongepland zwanger raakte op een moment in hun leven waarin dit niet verwacht werd. Hoe ging je hiermee om en wat voor vooroordelen liep je tegenaan? Ik ben benieuwd naar je reactie, laat het me weten in de comments van dit bericht.

Liefs Kelly en Sanne

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “Wat doe jij van 9 tot 5? Sanne is student en raakte ongepland zwanger”

 1. Super interview. Ik heb heel veel respect voor een jonge vrouw als zij in zo een situatie. Daar word ik blij van, want veel jonge(re) moeders gooien dan met de pet naar hun studie. Zo kan het dus ook! Ik zit nu nog maar in het 2e jaar van mijn deeltijd hbo studie, maar als het me gegeven is, zouden mijn vriend en ik heel graag een gezinnetje willen. Voor mezelf vind ik het niet verstandig dus wachten we er daarom ook gewoon mee. Je hebt er in elk geval een nieuwe lezer op je blog bij Sanne.
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…DIY: Gel maken van lijnzaad voor natural hair.My Profile

 2. Sanne en ik hebben elkaar al op het Internet gevonden. Ik ben ook nog student en toevallig ook iets met taal (taalwetenschap) in Groningen en ik word ook bedolven onder de vragen. Hoe ik het ga doen met een kindje en wat mijn planning is, dat het vast niet gepland was, dat mijn leven nu vast voorbij is en ik mijn vrijheid kwijt ben. Ik zie mijn nabije toekomst ook nog als onzeker, want inderdaad: hoe verloopt mijn zwangerschap verder en wat voor een kindje krijgen we? Ik heb wel een idee hoe ik het wil aanpakken en alsnog in maart met mijn diploma kan wapperen, maar dan moet het wel allemaal volgens plan kunnen verlopen, en zoals jullie nu wel snappen zit het leven vol verrassingen en moet ik het allemaal maar op me af laten komen. Ik ben nu bijna 20 weken zwanger en ons kindje komt rond 19 januari en daarna moet ik ook mijn scriptie nog afronden en nog 1 vak van 5 ects volgen, dan ben ik klaar met mijn bachelor. Maar ik blijf wel ambitieus en wil daarna nog wel een masteropleiding gaan doen. Dus ik ben nog iets verder weg dan Sanne van het echte werkende leven, maar ik ben dus ook nog wat jonger dan haar.
  Jennifer onlangs geplaatst…Shoplog Augustus 2014My Profile

 3. Wat een leuk interview! En wat goed van je dat je alles zo positief kan bekijken! Kan me voorstellen dat het een grote schok was en dat je leven even helemaal op z’n kop staat. Ondanks dat dit niet volgens planning is gegaan, hoop ik dat het behalen van je studie wel volgens plan verloopt, de kleine nog even blijft zitten, tot jij het een mooi moment vindt!
  Geertje onlangs geplaatst…Weight Watchers | Update #1My Profile

 4. Wat een leuk interview! Wat knap dat je het allemaal zo positief in kan zien! Kan me best voorstellen dat het even schrikken was en dat je leven even helemaal op z’n kop staat. Dit was dan misschien even niet volgens planning, maar hoop dat het behalen van je studie wel volgens planning verloopt en je kleintje nog even blijft zitten, totdat jij het een mooi moment vindt! En dan heerlijk kan genieten!
  Geertje onlangs geplaatst…Weight Watchers | Update #1My Profile

 5. Super van je dat je zo ambitieus blijft en gewoon je diploma wil halen, dat is zeker iets wat prima kan in combinatie met zwanger zijn. Het vergt misschien even iets meer puzzelwerk, maar je zal er achteraf trots zijn!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 6. Super om te horen.
  Zelf was ik ook student (medisch secretaresse) toen ik zwanger raakte en ook nog wel van een tweeling. Gelukkig deden ze op college nooit moeilijk maar door veel complicaties had ik veel lessen gemist en ben ik met 25 weken zwangerschap opgenomen in het ziekenhuis en we zijn op 02 mei 2014 ouders geworden van twee mooie heren.
  Voor nu heb ik even een studie pauze ingelast! Maar ik ga zeker mijn studie afmaken. Maar voor nu ga ik errst genieten van onze heren

 7. Ik volg Sanne ook al een tijdje op haar blog/YouTube kanaal en ik kan alleen maar zeggen dat ik respect voor haar heb! Ik weet hoe het is om een studie te volgen, hoe het is om zwanger te zijn en ik kan me niet voorstellen dat ik de energie zou hebben om die twee te combineren! Ik vind het zo knap, echt (voor alle meiden die trouwens in dat schuitje zitten!).
  Manon onlangs geplaatst…ZWANGER: Filmpje – Week 27My Profile

 8. In het verhaal van Sanne herken ik heel erg mezelf, al zat ik in het eerste jaar van mijn studie Sociologie toen ik ongepland zwanger raakte. Knap van je dat je door bent blijven gaan en ik duim voor je je zwangerschap en de bevalling verder zonder complicaties kan doorlopen zodat je binnen een aantal maanden je diploma hebt
  Ik ga je gelijk even volgen!
  Odile onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 9. Leuke video! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op je blog, Sanne. Ik vind het erg mooi hoe je vertelt dat je gelooft in de kracht van de vrouw. En je hebt groot gelijk, wees trots op je buik en op jezelf. Liefs!

 10. Wauw wat een goed artikel zeg! Een combinatie die je je niet snel voorstelt maar des te interessanter! Wel ben ik erg benieuwd hoe de woonsituatie is, heeft de zwangerschap ook een verhuizing met zich meegebracht?

 11. Leuk interview en ook heel knap dat Sanne gewoon verder gaat met haar studie. Lijkt me toch best zwaar.

 12. Knap hoe je met je zwangerschap omgaat in combinatie met je afstuderen! Ik ben zelf net afgestudeerd en ik wil graag kinderen (ben net getrouwd), maar ik ben toch wel blij dat ik eerst rustig kon afstuderen. Ik wens je veel succes nog met de laatste loodjes van je zwangerschap én je afstuderen, je bent volgens mij een hele sterke vrouw dus dat komt allemaal goed!
  Linda onlangs geplaatst…Een lijstje met dingen die ik (bijna) altijd meeneem…My Profile

 13. Leuke video! Ik zit in hetzelfde schuitje, ik hoop over 3 weken af te studeren met 29 weken zwangerschap. Ik ben heel blij dat ik mijn studie heb kunnen afmaken en ik heb inderdaad mijn plannen moeten bijstellen, gelukkig wordt het er alleen maar nog fantastisch er op!

 14. Wat een leuk verhaal! Ik zie dit nu pas n.a.v. de link die je in vlog27 had gezet vandaar mijn late reactie 😉

  Ik was zelf 19 toen ik ongepland zwanger raakte en net klaar met mijn mbo-opleiding. Geen eigen huis, geen vaste baan, en nog een aantal dingen die niet ideaal waren. Mijn dochter is inmiddels 13 en ik heb nog geen minuut spijt gehad. Toen ze 4 werd ben ik begonnen met een hbo-studie en ik vond het juist perfect te combineren, ik zou het (bijna) iedereen aan willen raden haha! Je bent nog jong, genoeg energie etc.

  Leuk om te zien dat ze inmiddels een lief zoontje heeft, ik wens haar het allerbeste maar daar twijfel ik niet aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.