Een hele tijd geleden dronk ik dagelijks Optimel bij mijn ontbijt. Ik dronk het vooral toen ik nog wat meer met afvallen bezig was omdat het een vetarm alternatief is op volle yoghurt. Optimel is het bekende yoghurtdrankje waar geen suikers aan toegevoegd zijn en ook nog eens 0% vet bevat. Optimel heeft ook leuke spaaracties voor kaartjes voor de Sauna, dus door het dagelijks te drinken kon ik mooi deze kaartjes bij elkaar sparen. Ik vind Optimel ontzettend lekker, verfrissend en ideaal voor bij het ontbijt of de lunch. Toen ik een pakketje van Optimel ontving om deze te proberen werd ik dan ook heel enthousiast. Optimel heeft iets nieuws op de markt gebracht; Optimel Lang Lekker. Dat is Optimel maar dan met pakken die ongeopend veel langer houdbaar zijn. Ideaal want zo kun je een voorraad kopen en in je voorraadkast bewaren. Optimel heeft een hele leuke actie ontwikkeld waar je toffe prijzen mee kunt winnen, benieuwd? Lees dan verder.

Optimel Lang Lekker is verkrijgbaar in literpakken en in kleine pakjes om mee te nemen. Vroeger was het voor onderweg niet haalbaar om Optimel te drinken, omdat je niet altijd een koelkast tot je beschikking hebt. Deze pakjes zijn daarom ideaal, ook voor kindjes om mee naar school te nemen. Ze bevatten ook nog eens geen suiker, dus een bewust alternatief voor de pakjes die vaak meegegeven worden,  Lang Lekker is verkrijgbaar in de smaken Aardbei Framboos en Perzik Abrikoos. Altijd en overal genieten dus met deze nieuwe varianten van Optimel.

Optimel heeft tot 1 september een leuke winactie lopen, namelijk PakjeUitje.  Je maakt elke week kans op gratis kaartjes voor het hele gezin naar de leukste parken en dierentuinen. De hoofdprijs is zelfs een jaar lang ‘Lang Lekker’ Optimel drink bij jou in huis met uiteraard ook de gratis kaartjes.

Wat vind jij van de yoghurtdrinks van Optimel? Heb jij er ook goede herinneringen aan? Vind je het ook zo fijn dat ze nu een ‘lang lekker’ lijn verkopen? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Optimel lang lekker en goede herinneringen”

 1. Ik vind t wel lekker, maar niet echt heel verantwoord om aan je kinderen te geven. Als er 0% suiker of vet op staat kijk ik altijd heel kritisch naar de ingrediënten. Die zijn bij optimel dus echt niet ok in mijn ogen. Zo zit er bv maiszetmeel in of zoetstof, maar ook bv aroma’s en tsja dat kan van alles zijn. Als ik graag ‘fruitmelk’ wil dan doe ik versgeperst sap bij karnemelk. Maar ik ben ook echt niet heilig hoor en ik eet en drink echt wel dingen waarvan ik weet dat ze niet gezond zijn.

 2. Ik heb heel veel optimelproducten gedronken! Handig dat ze nu een lang lekker variant hebben! Ik drin tegenwoordig meer volle en halfvolle producten, dus geen optimel meer.
  Marion onlangs geplaatst…Leven na de doodMy Profile

 3. Dat ze daar nu pas mee komen, jammer haha. Toen ik het nog dronk vond ik het echt super jammer dat er nog niet van die meeneem pakjes waren. Nu drink ik het niet meer omdat ik liever gewoon naturel yoghurt prefereer, zonder toevoegingen en allerlei rare dingen 😉

 4. Optimel heeft een goede klant aan ons. Ik neem altijd een literpak mee naar mijn werk en daar kan ik precies mijn 4 werkdagen uit drinken. Daarnaast neemt mijn vriend ook altijd een literpak mee naar zijn werk. De houdbare pakjes drinken heb ik ook, ideaal om mee te nemen als je een dagje weg gaat. Zo kom ik aan mijn zuivel en hoef ik niet op te letten dat het echt koud moet blijven. Punten spaar ik ook, ik doe er alleen niet veel mee.
  Cindy onlangs geplaatst…Review: Andrélon Volume PowderMy Profile

 5. Ik ben echt niet dol op dit soort drankjes. Vind het naar yoghurt met een smaakje proeven in vloeibare vorm. Bah! Vriendlief vind het dan wel weer lekker en heeft vaak de limoen variant.
  Tamara onlangs geplaatst…Zoë 7 maandenMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.