Diary donderdag: Nog maar 4 dagen!

collagediary rr

Het is weer donderdag dus dat wil zeggen dat jullie weer een kijkje in mijn leven te zien krijgen in foto’s van de afgelopen week. Nog maar 4 dagen is de titel van deze diary, waarom? Omdat het nog maar 4 dagen duurt tot het spannende project gelanceerd gaat worden aan jullie. Ik vind het zo onwijs spannend en ik heb er heel veel zin in. Ik hoop zo dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik. Achter de schermen ben ik al een hele tijd bezig met allerlei voorbereidingen en daar heeft veel energie in gezeten. Meetings, een fotoshoot, veel overlegwerk, voorbereidend werk en nog veel meer. Ik wou dat ik dit jullie al kon laten zien maar het resultaat is nog een verrassing. Ik hoop dat jullie zondag weer een kijkje komen nemen om te zien waar het om gaat. Anyways, afgelopen week was een leuke en drukke week. Ik had een gezellige lunch met een vriendin, werkte bij mijn horecabaan, had een leuke verjaardag, studeerde, werkte aan mijn blog en Youtube en was ook lekker druk in de weer met Lana. Kijken jullie mee naar het foto overzicht?

Donderdag sprak ik af met Sanne, dit konden jullie ook al in de vlog van dinsdag zien, dat was een hele gezellige meeting!

En ik kocht mijn nieuwe iMac, wat ben ik blij met deze investering. Wat werkt dit fijn zeg en als ik uren aan een bureau werk dan merk ik dat ik veel baat heb bij een groter scherm. Dit geeft mij een veel betere zithouding en meer werkcomfort. Ik ben echt verliefd op mijn werkplek zoals deze er nu uit ziet.

Jep, Kelly en koffie is een gouden match!

Vrijdag kwam mijn vriendin (en getuige) Thirza gezellig langs voor een lunch, we kletsten bij en hadden het natuurlijk ook over de bruiloft en allerlei plannen. Zo leuk!

Op vrijdag eten Yannick en ik als het kan friet. We vinden het heerlijk! In de avond had ik nog zin in iets lekker en maakte ik wat gezonde snacks. Hoe ironisch om deze gele paprika ‘frietjes’ in dit bakje te doen! Hoe #clean deze foto eruit ziet, zoals jullie weten eet ik 75% gezond en geniet ik juist ook van dat frietje op vrijdag of die bak chips op zaterdag! Het gaat natuurlijk allemaal om de balans.

Nice to meet you! Chaos, jep that’s me. Ik kan een heerlijke chaos in mijn hoofd ontwikkelen en door de bomen het bos niet meer zien maar wonder boven wonder komt het dan altijd weer goed, herkenbaar voor iemand van jullie?

Mijn heerlijke ontbijt voor dat ik zaterdag naar mijn werk ging. Dit is een kom met Turkse volle yoghurt, een banaan in plakjes, aardbeien, walnoten en een flinke scheut pindakaas, lekker!

Zondag gingen Yannick, ik en Lana op weg naar de verjaardag van Ayumi, het dochtertje van Sunseeree en deze crazy selfie maakten we in de auto haha!

En we werden heel goed verzorgd op de verjaardag met lekker eten.

Maandagochtend ging ik met Lana even naar de huisarts voor een zalfje voor huiduitslag die ze heeft.

Maandagmiddag  stond studeren op de planning terwijl Lana op bed lag, echter kwam het niet veel op studeren aan omdat Lana heel onrustig was en last had van allerlei dingen. Uiteindelijk heb ik vooral met Lana veel geknuffeld en rustig aan gedaan en haar lekker vertroeteld.

Inmiddels geef ik Lana nu al 10,5 maand vol trots borstvoeding en we genieten hier samen erg van. Als Lana onrustig is dan wil ze niets liever dan lekker tegen me aan liggen en bij me drinken, het biedt haar troost, warmte, huid op huid contact en natuurlijk lekker drinken. Alsof ik liefde zo warm en intens aan haar kan doorgeven op deze manier. Het is echt ons dingetje samen die niemand anders haar kan bieden, dat voelt zo speciaal!

Lana is momenteel in een fase dat ze veel wil staan en lopen aan de tafel of lopen met steun van een kast of karretje. Zo mooi om te zien hoe snel ze ontwikkeld en hoe ze ervan geniet als ze weer iets nieuws geleerd heeft.

Dinsdag ging ik nog even boodschappen doen met Lana en nu ze voortaan in het autostoeltje achterin zit (in plaats van met de maxi cosi voorin) heeft de luiertas voortaan een eigen plek voorin haha. Ik ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe luiertas.

Dinsdagavond ging ik sporten, ik koos voor een uurtje Spinning en na het sporten dronk ik lekker nog een kopje thee aan de bar bij de sportschool om bij te komen.

Dit was mijn kick start ontbijtje van gisteren. Turkse yoghurt met granola, een halve banaan in plakjes en rood fruit.

Ik verwende mezelf door deze heerlijke Yogi thee smaakjes te kopen, ik vind deze thee smaken erg lekker en rustgevend!

Gisteren gaf ik een beauty en visagieworkshop voor 9 meiden voor mijn andere bedrijf Beautydream. Ik kon een lange tijd geen workshops geven door mijn lichamelijke klachten. problemen met autorijden en dat soort dingen maar inmiddels heb ik het weer helemaal opgepakt en vind ik super leuk om dit weer te doen.  Voor hen die het nog niet kennen, ik werk als visagist voor mezelf en ik geef visagie workshops en daarbij ligt de focus op beauty kinderfeestjes en meiden feesten op locatie in omgeving Noord-Brabant. Ik stem de workshops af op de leeftijd van de meiden/dames en kan mijn SPH kennis hier ook in uiten omdat het veel met diverse groepen is. Beautydream is inmiddels al 4,5 jaar mijn bedrijf en ik geniet onwijs van het uitvoeren van dit werk! Mocht je nog iemand weten die een origineel kinderfeestje of meidenfeest zoekt? www.Beautydream.nl

Woensdagavond ging ik lekker sporten samen met Irma. We deden een bodypump uurtje.

Leuk dat je weer een kijkje genomen hebt in mijn week in foto’s! Komende week wordt ook hartstikke leuk. Zo heb ik vandaag een leuke meeting in Amsterdam (met tapas en cocktails mmm!) , zondagmiddag zal de lancering zijn van het nieuwe project en ik heb volgende week een leuk evenement in Amsterdam op de planning staan en nog wel meer leuks.

Wat vonden jullie van de diary van deze week? Tellen jullie ook  mee af voor het nieuwe project? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op mijn fotodagboek van deze week.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

39 reacties

 • Nicole
  28 augustus 2014

  Wat heb je toch leuke dingen gedaan en op de planning. Ben heel benieuwd naar het project ook! Zou zelf ook wel een cursus visagie willen haha…
  Nicole onlangs geplaatst…Op dit moment || Everything you can imagine is realMy Profile

 • Marion
  28 augustus 2014

  Quote van Bob Dylan. Gaaf! Ik hou zelf erg van zijn muziek. Ik ben erg benieuwd naar zondag hoor!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit #Dag 16My Profile

 • Petra
  28 augustus 2014

  Heerlijk overzicht. Wat leuk dat je visagie workshops geeft en de beauty kinderfeestjes klinkt helemaal gaaf.
  En ja chaos en drukte is ook hier in mijn hoofd aanwezig. Gelukkig helpt manlief vaak om alles weer om.een rijtje te krijgen.
  Petra onlangs geplaatst…Ik biecht opMy Profile

 • Yudeska
  28 augustus 2014

  Wat een fijn overzicht. Leuk dat je een computer hebt nu met een groot scherm, dat kan als blogger heel fijn werken! Lana word ook groot hoor, kan me nog herinneren dat me dochter met 5 maanden al stond en 6/7 maanden liep ze al aan de tafel en vanaf 8 maanden volledig los. Grappig hoe dat allemaal verschilt he! Dat is een heerlijke periode maar ook een “drukke” geniet ervan:)!
  Yudeska onlangs geplaatst…Make up Vip evening van The body shopMy Profile

 • Angela
  28 augustus 2014

  Heerlijk om aan zo’n mooie grote computer te werken! Ben benieuwd waar jullie allemaal zo hard aan gewerkt hebben 🙂
  Angela onlangs geplaatst…Waarom zwangerschapsyoga? Mijn redenen.My Profile

 • Sanne Marlijn
  28 augustus 2014

  Jaaa spannend hoor, je nieuwe project! En ik vind het super van je dat je ook nog druk aan je andere bedrijf, Beautydream werkt. Echt een vrouw met een passie. Fijn dat je daar zowel je visagie-kunsten als je SPH kennis in praktijk kan brengen.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 • Pauline
  28 augustus 2014

  Leuke foto’s allemaal! Wat een mooie nieuwe autostoel heeft Lana. Ik ben heel benieuwd naar het project 🙂
  Pauline onlangs geplaatst…Zwart loopwagentje Uli Piraat van Emob4KidsMy Profile

 • Benay Vaneese
  28 augustus 2014

  Fijn dat je je andere bedrijf weer lekker op hebt kunnen pakken. En wat heerlijk hè zo’n iMac. Heb er naast mijn MacBook ook één en is naast mijn camera de beste investering voor het bloggen.

 • Dagmar
  28 augustus 2014

  Wauw ongelooflijk spannend het nieuwe project, ik kijk er naar uit en duim met je mee dat de lancering een fijne en onvergetelijke tijd zal worden <3 Ben heel benieuwd! Wat een mooie diary en veel gedaan! Mooie foto's <3
  Dagmar onlangs geplaatst…Fashion – Outfit of the day @ GentMy Profile

 • saskia
  28 augustus 2014

  Wauw ik ben zo benieuwd naar het project! 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Review: Kiko Blotting PapersMy Profile

 • Kim
  28 augustus 2014

  Leuke week! Leuk dat je weer meer met beautydreal bezig kan zijn 🙂 ben benieuwd naar het project!
  Kim onlangs geplaatst…Werken en bloggen combineren: psychologe vs. blogsterMy Profile

 • Anneleen
  28 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s! Ik kijkt uit naar het nieuwe project, ik ben benieuwd. Liefs!

 • Dionne
  28 augustus 2014

  Ziet eruit als een leuke week

 • Manon
  28 augustus 2014

  Jaaaaaaaa bijnaaaaaa, spannend 😀 haha.Leuke week heb je achter de rug!
  Manon onlangs geplaatst…Mike vertelt – De papa tagMy Profile

 • Hanna
  28 augustus 2014

  Ik ben benieuwd naar het project!!
  Hanna onlangs geplaatst…Personal Update: Zij die gaan sterven, groeten uMy Profile

 • Koalabeautymama
  28 augustus 2014

  Hahaha die crazy selfie!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Hoera! Ayumi is 2 jaar geworden ! Foto’s + VlogMy Profile

 • Jennifer
  28 augustus 2014

  Ik ben echt super benieuwd naar het project dat jullie samen hebben opgezet, ik heb zo het vermoeden dat het mij ook heel erg gaat aanspreken. Gelukkig zit ik dan nog niet in de collegebanken, voor mij begint het hele circus woensdag pas, dus ik kan lekker de hele dag uitkijken naar het moment. 😉
  Jennifer onlangs geplaatst…Shoplog Augustus 2014My Profile

 • Cindy
  28 augustus 2014

  Ik ben ontzettend benieuwd naar het project, het is even langs mij heen gegaan denk ik. Wat leuk dat Lana nu alleen maar wilt staan en lopen, ik heb dat ook bij mijn neefje gezien, die wilt nu ook alleen maar lopen lopen lopen haha. Leuke foto’s weer, zo leuk om jouw week te zien! Ik raak gemotiveerd door jouw sportfoto’s om zelf ook aan de bak te gaan 😉
  Cindy onlangs geplaatst…Shoplog: Decathlon sportkledingMy Profile

 • Sophie
  28 augustus 2014

  Leuk, ik ben zo benieuwd naar het project! En superleuke foto’s, je iMac is prachtig 🙂
  Sophie onlangs geplaatst…PLOG : 10 hours of drivingMy Profile

 • Betty
  28 augustus 2014

  Weer zo’n fijn weekoverzicht! Wat doe je steeds toch leuke dingen! 🙂
  En ik ben zooooo benieuwd naar jullie project! Nog even meis! Wooohooo!
  Betty onlangs geplaatst…5 random facts over mijMy Profile

 • Elize
  28 augustus 2014

  Ik ben heel benieuwd naar zondag!
  Elize onlangs geplaatst…Pitabroodjes van LivwellMy Profile

 • Vanessa
  28 augustus 2014

  Leuk dat je weer een workshop hebt gegeven. En net als iedereen hierboven ben ik benieuwd naar het project!
  Vanessa onlangs geplaatst…Haartrends herfst en winter 2014My Profile

 • Maaike
  28 augustus 2014

  Ik ben heel erg benieuwd naar het project!
  Maaike onlangs geplaatst…Review: purely pampering douchecrème van DoveMy Profile

 • olga
  28 augustus 2014

  Oeoeoeoeoeoeo, wat zou dat nieuwe project zijn…? Ik ben heel benieuwd 🙂
  olga onlangs geplaatst…Review: Seepje + winactie!My Profile

 • Bente
  28 augustus 2014

  Wat een fijne week heb je achter de rug! En ik ben heel erg benieuwd naar je geheime project! Ik zal je blog zondag in de gaten houden 🙂
  Bente onlangs geplaatst…Waarom?My Profile

 • Jenny
  28 augustus 2014

  Heerlijk week! Ik ben inmiddels ook super benieuwd naar je project!
  Jenny onlangs geplaatst…♥ Things I love ThursdayMy Profile

 • Bianca
  28 augustus 2014

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar het nieuwe project!
  Bianca onlangs geplaatst…Decoratie | LoveMy Profile

 • Marloes
  28 augustus 2014

  Wat een fijne diary! Heel leuk weekje heb je achter de rug! En wat gaaf dat je die workshops doet, super leuk zeg!
  Marloes onlangs geplaatst…Create It Your Way TagMy Profile

 • Jorien
  28 augustus 2014

  Wat een heerlijke fotoblog. Leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd wat er over 4 dagen gaat komen 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Recept: Pittige LinzensoepMy Profile

 • Simone
  28 augustus 2014

  Wat een leuke diary! Ik ben heel erg benieuwd naar je projectje!
  Simone onlangs geplaatst…Ik ben er nog niet klaar voorMy Profile

 • saskia
  28 augustus 2014

  Ik ben benieuwd wat het project is!
  saskia onlangs geplaatst…Catrice Metallure Lippenstiften Alluring red en Alluring pink…My Profile

 • Joyce
  28 augustus 2014

  lekker bezig Kelly! Mooi om te zien hoe het steeds beter met je gaat!

 • Lisanne
  28 augustus 2014

  Ziet eruit als een leuke week :-)Spannend het nieuwe project, gelukkig nog maar een paar dagen wachten!

 • Eilish
  29 augustus 2014

  Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe project! Maar dat wordt vast super leuk!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ New inn | Sergio Todzi | Urban StilettoMy Profile

 • Martine
  29 augustus 2014

  Oh my….. Wat een lange stelten krijgt je dame!
  Martine onlangs geplaatst…Je bent echt niet de enige moeder die…My Profile

 • Amy
  29 augustus 2014

  Leuke foto’s! Die grote bak yoghurt met fruit en pindakaas ziet er wel heeel lekker uit
  Amy onlangs geplaatst…Mooiste sjaal ooit / OutfitMy Profile

 • Sheena
  29 augustus 2014

  Ik ben benieuwd naar wat er binnen vier dagen aankomt! 🙂
  Sheena onlangs geplaatst…Sheena geeft weg! Giveaway !My Profile

 • Milou
  29 augustus 2014

  Leuk zeg de opleiding die je doet. Waarom heb jij gekozen voor Civas (zag ‘t in een andere post een keer op een foto van je studiemateriaal) en niet voor een ander instituut?
  Ik ben trouwens ook aan het kijken naar een opleiding wat betreft voeding. Dat lijkt me zo leuk!

 • Manon
  29 augustus 2014

  Ik word letterlijk en figuurlijk wel een beetje misselijk van die borstvoedings foto’s van je.. Lana mag niet in beeld maar je halve tiet wel.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.