Strijken weer hip en happening + Win een strijkworkshop van Fred van Leer!

Braun1

Advertorial Laat ik beginnen met de mededeling dat ik helemaal geen ‘strijker’ ben. Ik heb er een hekel aan, het is een tijdrovend klusje en om eerlijk te zijn doe ik het ook bijna nooit. Al is het natuurlijk niet helemaal te omzeilen. Toen ik door Braun benaderd werd voor deze samenwerking met hun nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgeneratoren werd ik dan ook nieuwsgierig. Het zou makkelijker en sneller gaan en ook veiliger zijn (dus geen bruine schroeivlekken op je kleding meer, oops!). Voor deze leuke campagne mag ik ook een hele toffe strijkworkshop met topstylist Fred van Leer bijwonen om met eigen ogen te leren hoe dit product werkt en het leuke is, ook jij maakt kans mee te gaan naar deze workshop! Dan wordt strijken misschien wel heel leuk en makkelijk. Benieuwd wat en hoe? Klik dan op lees meer.

Braun2

Wat informatie over de Braun CareStyle 5 stoomgenerator: Deze stoomgenerator zorgt voor krachtige strijkprestaties en is eenvoudig in gebruik. Het design is stijlvol en door een iCare-technologie en krasbestendig Eloxal afgeronde 3D strijkzool kun je er ieder kledingstuk moeiteloos mee strijken. Ieder hoekje of groefje is voor dit apparaat geen probleem. Of je nu last minute nog even een blouse wil strijken of een strijkmarathon houdt, dit apparaat zal je beste vriend zijn.

Dit apparaat werkt snel want door middel van 1 instelling voor alle stoffen verspil je geen tijd met het tussentijds opwarmen of afkoelen van je apparaat. Je was wordt zo sneller en gladder weggestreken. Op deze manier kun je tot 2x zo snel strijken ten opzichte van andere stoomstrijkijzers. Daarbij is het een hele veilige manier van strijken, je apparaat kan door de ‘safe rest’ functie gewoon op je strijkplank dus op je kleding rusten zonder schroeiplekken tot gevolg.

fredje
 Op 16 oktober zal topstylist Fred van Leer in Amsterdam een strijkworkshop gaan geven! Gelijk een leuke gelegenheid om de kneepjes van het strijken onder de knie te krijgen en dat van Fred van Leer! Je kunt je voor deze winactie aanmelden op deze pagina en wie weet ontmoet ik dan jou op 16 oktober in Amsterdam bij deze leuke strijkworkshop! Of je nu al een hele ervaren ‘strijker’ bent of net als ik een newbie, het lijkt me een leerzame sessie en zo kun je gelijk zelf ervaren hoe deze Braun CareStyle 5 stoomgenerator werkt. Deze strijkworkshop wil je niet missen! En dat is nog niet alles, als deelnemer van de strijkworkshop krijg je ook gratis een Braun Carestyle 5 mee naar huis!

Klik hier om je aan te melden voor de workshop van Fred van Leer. 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op dit nieuwe innovatieve strijkproduct van Braun en of jullie deelnemen aan de winactie! Ik ben in ieder geval heel enthousiast en ik kan niet wachten op die sessie met Fred van Leer!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Dionne
  14 september 2015

  Hahaha! Super grappig en ook echt iets voor Fred om dit te doen! Haha!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Fuschl am seeMy Profile

 • Lifesabout
  14 september 2015

  Lijkt mij hilarisch om met Fred te strijken….roekoeroekoe! Haha. Helaas is het doordeweeks en moet ik werken 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Waarom ik nooit een beautyblogger zou kunnen zijn.My Profile

 • Cindy
  14 september 2015

  Alleen vanwege Fred zou ik me al op willen geven, maar de dag valt voor mij niet fijn. Strijken vind ik niet erg: Ik sluit me op met mijn favoriete radiozender en ik ga aan de gang. Let it goooooooo!!
  Cindy onlangs geplaatst…9x de tofste enkellaarzenMy Profile

 • Celine
  14 september 2015

  Strijken vind ik echt nieeeeeet leuk!! Maar met Fred van Leer heel grappig en volgens mij hartstikke gezellig! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: Max Factor kortingMy Profile

 • Lisanneleeft
  14 september 2015

  Hihihihi, een strijkworkshop, hoe bedenken ze het!

  Ik zorg zelf dat ik geen kleding koop die gestreken moet worden én laat Tim zijn overhemden enzo lekker zelf strijken… goed geregeld :p Ik ben dus ook niet zo’n fan van strijken haha!
  Lisanneleeft onlangs geplaatst…Wibra creatieve winter/herfst shoplog!My Profile

 • Fenna
  14 september 2015

  Haha een workshop van Fred lijkt me echt grappig! Ik doe mee, wie weet ga ik strijken zo ooit nog leuk vinden 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Essence; Happy girls are prettyMy Profile

 • Kelly - Pluiskonijn.nl
  14 september 2015

  Heel gaaf en vooral leerzaam inderdaad! Ik heb meegedaan met de actie dus wie weet tot 16 oktober!
  Kelly – Pluiskonijn.nl onlangs geplaatst…Hippe moccasins voor FayMy Profile

 • Jessica
  14 september 2015

  Ik heb meegedaan. Niet voor het strijken want ik haat het. Maar ik zou Fred heel graag willen ontmoeten hahahaha :’)
  Jessica onlangs geplaatst…Win 4 kaarten voor DISNEY ON ICE presents SILVER ANNIVERSARY CELEBRATIONMy Profile

 • Kelly
  14 september 2015

  Haha, ik ben zelf ook absoluut geen strijker! Ik heb er een hekel aan, zeker als ik mijn moeder help met de overhemden van mijn vader. Overhemden zijn de vervelendste dingen om te strijken en zitten hier het meeste in de was. Dus ik heb hem niet gauw in handen 🙂 Lijkt me wel grappig zo’n strijkworkshop !
  Kelly onlangs geplaatst…Kelly’s instagram #week37My Profile

 • Larissa
  14 september 2015

  Wat een leuke actie !
  Ik heb zelfs zo’n hekel aan strijken dat toen ik een shirtje van mijn dochtertje wilde gaan strijken, ik gewoon nergens meer het strijkijzer kon vinden.
  nu blijkt achteraf dat we er 2 hadden. M’n vriend er 1 heeft weg gegeven en ik er 1 heb weggegooid. Beide met het idee dat we er toch 2 hadden !
  Dus sinds dien zitten we zonder strijkijzer.

 • denise
  14 september 2015

  oooooh dit is geweldig!
  haha ik heb een hekel aan strijken,
  en fred lijkt me zo’n geweldige vent!
  roekoe roekoeeee ik doe mee!
  liefs,
  denise
  denise onlangs geplaatst…life; terug van vakantie!My Profile

 • Dorien
  14 september 2015

  Ik haat strijken en koop het liefst alleen maar kleding die niet gestreken hoeft te worden. Voor het strijken moet ik ook altijd even m’n moeder bellen hoe het allemaal ook alweer werkt.. (confession)
  Dorien onlangs geplaatst…DO IT YOURSELF: BUDGET VAZENMy Profile

 • rachel
  14 september 2015

  oooh ben gek op Fred en gek op strijken 😀 kom maar op!!
  rachel onlangs geplaatst…KnoflookstokbroodMy Profile

 • Larissa
  14 september 2015

  Ik heb mij ook opgegeven.
  Normaal HAAT ik strijken, maar door de nesteldrang doe ik het nu wel af en toe.
  Alleen al flink wat staan schelden op mijn oude strijkijzer. Dus de workshop met nieuw strijkijzer zou ik zeer op prijs stellen!

 • Sandra
  14 september 2015

  Strijken…. Ook echt niet aan mij besteed. ik heb er zo’n HEKEL AAN!! toen mijn moeder nog een vaste dag bij ons thuis kwam oppassen deed zij altijd de strijk.. Maar nu doet ze dat niet meer, dus doe ik het heeeeel af en toe zelf of mag het toch nog gelukkig naar mijn lieve moedertje brengen die met plezier de boel weer strijkt!!
  Sandra onlangs geplaatst…“Blue Stone”My Profile

 • manouk
  14 september 2015

  Ik heb meegedaan! Ik hou van strijken en van Fred van Leer. Zou zo leuk zijn om mee te doen aan de workshop.

 • Ashley Rosa Sobral
  14 september 2015

  Zeker meegedaan met de winactie! Ik ga binnenkort voor het eerst op mezelf wonen, dus ik kan zeker wat Tips & Tricks gebruiken wat betreft strijken! Orginele en leuke workshop!

 • Whitney
  15 september 2015

  Ohh ik heb echt een hekel aan strijken vooral omdat mijn strijkbout gewoon bout is haha.. Ik heb meegedaan, leuk verjaardagscadeu voor mezelf =D
  Whitney onlangs geplaatst…September GoalsMy Profile

 • Amina
  15 september 2015

  Geweldig deze prijsvraag! Ik ben gek op Fred, maar niet zo gek op strijken…misschien kan Fred mij weer inspireren! “Vrouw, ga strijken!!!”…hahaha, zoiets…? Tot 16 oktober!!!

 • Margreet
  15 september 2015

  Ik heb een enorme hekel aan strijken,bleh. Alles gaat hier ongestreken de kast in en als ik of de jongens iets aan willen wat gestreken moet worden, doe ik het onder luid protest.
  Fred is dan ook een knappe jongen als hij voor mij het strijken leuk kan maken, maar ik ga de uitdaging graag aan. 😉

  Liefs Margreet
  Margreet onlangs geplaatst…Change is in the air!My Profile

 • milou w
  9 oktober 2015

  OMG Dat lijkt me zo leuk. Ik heb me aangemeld.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.