Bye bye buikje

Bye bye buikje voor een slank en fit lichaam! 

Een healthy lifestyle project om zichzelf maar vooral ook jullie te inspireren om samen een gezonde leefstijl aan te gaan met gezonde, maar ook lekkere voeding, voldoende beweging etc. Het uitgangspunt is dat het vooral geen marteling moet zijn, maar dat er een gezonde leefstijl ontstaat waar je zelf achterstaat, maar af en toe ook lekker een snoepmoment bij mag pakken. Marieke had mij benadert of ik een gastartikel voor haar wilde schrijven, deze zal gaan over voeding en mijn zwangerschap omdat een healthy lifestyle ook dan heel belangrijk is, en dit artikel verschijnt binnenkort op haar blog. Ook heeft zij andere bloggers en fanatiekelingen benadert om mee te werken om jullie te inspireren gezond te leven! Zo hebben bijvoorbeeld ook de groene meisjes hun bijdrage geleverd met tips voor een vegan leefstijl, en zijn er ook fitness bloggers die jullie motiveren!

Bye bye buikje

Marieke heeft een speciaal eetschema voor jullie opgesteld waarin je je eigen variatie kunt aanbrengen om zo gezond, verantwoord en lekker te eten. Ook deelt zij haar eetdagboek en haar vorderingen met jullie om jullie zo te motiveren.

Bye bye buikje

Daarnaast deelt ze de lekkerste gezonde recepten voor  gezonde snacks, heerlijke avondmaaltijden enzovoorts voor nog meer inspiratie en motivatie. Ik wordt er in ieder geval helemaal blij en gemotiveerd van! Wat dacht je van een pasta, met spinazi en gegrilde kip?

Ik wilde deze inspiratie tip voor het BBB project van Marieke graag met jullie delen om ook jullie te motiveren en te inspireren om met haar mee te doen! Na mijn zwangerschap kan ik ook weer lekker langzamerhand gaan sporten en wil ik ook weer verder met gezonder eten en minder snoepen dus dan zal dit ook voor mij van pas komen. Neem dus een kijkje op de website van Marieke voor meer informatie, inspiratie en motivatie!.

Kenden jullie het bye-bye buikje project van Marieke al? Spreekt dit jullie ook al zo aan? Laat het me weten via de reacties op dit artikel.

Follow this blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Bye bye buikje voor een slank en fit lichaam!”

  1. Ik heb even een kijkje genomen bij Marieke en inderdaad zitten wel goede dingen tussen! Het motiveert ook, alleen wil ik niet focussen op mijn gewicht in kilo’s maar me meer richten op het feit dat je weet wat je eet en dat je, je lichaam met name een plezier doet door gezond te eten. Kleine beetjes verdeeld over de dag en daarnaast natuurlijk lekker sporten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.