Speciale aankondiging

Dia1Als jullie ‘speciale aankondiging’ zien staan weten jullie inmiddels al wel wat er gaat komen denk ik, net als de vorige twee vlogweken kondig ik nu weer een soortgelijke aankondiging aan, maar dan vloggend het jaar uit! Meer hierover vertel ik jullie in het volgende filmpje.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vloggend het jaar uit, dat is wat je de komende dagen tot aan 2015 hier op Kellycaresse.nl en op mijn youtubekanaal kunt zien. Iedere dag een nieuwe vlog uit ons leven. Ik vlog twee dagen vooruit dus ik heb weinig speling waardoor de video’s heel actueel zijn. Dat is anders als voorgaande vlogweken waar een tijdverschil van een week in zat. De komende vlogs zullen helemaal in het teken staan van de voorbereidingen op kerstmis, kerstavond, twee fijne kerstdagen, een dagje  naar de Efteling en de dagen richting oud en nieuw en natuurlijk de jaarwisseling zelf. Alledaagse vlogs maar ook feestelijke vlogs. Dagen waarop ik alleen met Lana vanuit huis werk maar ook gezellige gezinsvlogs. Op 2 januari zal de laatste vlog online komen van Oud en nieuw.

Iedere dag kun je een vlog verwachten, in principe om 12.00 als tweede artikel van de dag en soms al 0m 6.00. Ik weet dat sommigen juist voor geschreven artikelen komen en anderen helemaal dol zijn op vlogs dus voor allebei wat wils zal er online komen. Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! Het is een heleboel werk maar ik vind het hartstikke leuk om te doen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Alvast veel kijkplezier en leuk dat je met ons de feestdagen wil vieren!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

27 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.