Vlog #26 Kerstlunch bij Fisher-Price met Lana en mijn vader

Dia1Afgelopen woensdag was ik samen met mijn vader en Lana naar Amsterdam toe op uitnodiging van Fisher-Price voor een leuke kerstlunch waarbij we een perspresentatie kregen van de nieuwe producten van het speelgoedmerk Fisher-price. Ik mocht gezellig mijn vader meenemen en Lana dus met z’n drietjes gingen we op pad. Na het event wandelden we nog even door het centrum van Amsterdam, hebben we wat geshopt, outfit foto’s gemaakt en later keerden we weer richting Brabant. Vandaag deel ik met jullie de vlog van deze gezellige middag.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat vonden jullie van de vlog van deze middag? Ben jij als moeder ook dol op het speelgoed van Fisher-price of heb je er zelf ook goede herinneringen aan van vroeger? Ik weet bijvoorbeeld nog goed dat ik vroeger altijd met zo’n speelboerderij speelde en bij een vriendinnetje speelde ik graag met de schoolbus van Little people, jeugdsentiment! Leuk dat deze producten nog steeds verkocht worden voor onze kinderen en dat er ook steeds nieuwe soorten speelgoed ontwikkeld worden. Ik vond het een hele interessante middag, de lezing van de kinderpsychologe/speltherapeut over de spelontwikkeling van kinderen vond ik heel leerzaam. Je bent nooit te oud om te spelen vond ik een mooi motto. Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.