Look of the day: Colour your way Roze (+ Winactie)

bootslook3

Deze winactie is gesponsord door Boots No7.  Zoals velen van jullie wel weten, heb ik een grote voorliefde voor make-up en beautyproducten. Op Fabmama.nl verzorg ik een wekelijkse beautyblog, en op mijn eigen blog zie je het onderwerp beauty heel af en toe voorbij komen. Deze collectie van Boots No7. kan ik niet aan jullie voorbij laten gaan. Boots kennen jullie misschien wel, dit apothekersketen is overgekomen vanuit Engeland naar Nederland. Zelf bezoek ik regelmatig de apotheek voor mijn medicatie en laat in mijn dorp toevallig een Boots apotheek zitten. Ik kom er dus regelmatig en snuffel dan ook altijd even bij de make-up producten. Ik laat jullie een paar items uit hun nieuwe collectie zien en ik experimenteer met kleur in een look of the day. Aan het einde van dit artikel deel ik een winactie die je echt niet mag missen.

Met hun campagne ‘Colour your way’ daagt Boots ons uit om te experimenteren met kleur. In 6 weken tijd zal er wekelijks een andere kleur centraal staan die door een blogger vervuld wordt en die ook op de Facebookpagina van Boots centraal staat. Iedere week koppelt Boots hier een winactie aan waarbij je zelf ook een setje No7 make-up kunt winnen als je je eigen look instuurt of laat zien hoe de desbetreffende kleur jou inspireert. Dit mag zijn in een look, maar ook een outfit, of een andere accessoire.

bootsnagellak Een heel mooi roze kleurtje vind ik dit. Dit is ‘Hotting up’ van Boots No7.

Deze week ben ik aan de beurt en ik kreeg de kleur roze toegewezen. Daarvoor kreeg ik deze mooie roze nagellak opgestuurd. Wat roze voor mij betekent? Voor mij staat roze voor vrouwelijkheid, ik vind het een lieve maar ook krachtige kleur en het is jullie misschien ook al opgevallen dat ik veel roze draag. Ik draag roze graag op mijn lippen dan wel op mijn nagels of bijvoorbeeld in mijn blush. Roze is een kleur die bij mij past, en dan is het stiekem extra leuk om meisjesmama te zijn want de kleur roze komt veelvuldig terug in ons huishouden.

bootd4

De producten van No 7 make-up zien er alleen al prachtig uit in de mooie verpakkingen waarin ze zitten. Ik besloot er een look mee te maken, super leuk om met dit soort mooie producten te experimenteren.

boots7

Dit zijn de producten die ik in deze look gebruikt hebt. Ik begon met een Lift en Luminate Day serum. Dit serum verzorgt mijn huid en zorgt voor een mooie basis voor onder de make-up. Dan breng ik foundation, poeder en wenkbrauwpoeder aan. Als blush de Natural Blush tint in Honey (onderaan op de foto) en dan ga ik mijn oogschaduwlook aanbrengen met het Chocolate fondant stay perfect eyeshadow palette en ik maak de look af met wat oogpotlood, vloeibare eyeliner en dan No7 lash impact intense volume control mascara in Black.

bootslipstick

Als finishing touch draag ik deze lipstick in de kleur ‘Chic’.

bootsff

Zoals je ziet draag ik met name warme tinten die ik combineer met de koelere paarse oogschaduw. Dit matcht ook leuk bij mijn roze nagellak, al past dit gelukkig bij veel looks wel.

bootslook

bootslook3

Wil je zelf ook zo’n mooie make-up setje bestellen?  Ga dan naar de website van Boots.
Winactie!
Zelf kun je ook zo’n mooi make-up setje van Boots No7. Winnen!

Hoe doe je mee aan de winactie?

 • Ga naar de Facebookpagina van Boots en stuur een foto in waarop jij laat zien hoe de kleur roze jou inspireert. Dit mag een make-up look zijn, maar mag ook een outfit of accessoire zijn. Waar staat de kleur roze voor jou voor? Verwerk dat in de look die je maakt.
 • In die post tag je @Kellycaresse zodat de winnares van Kellycaresse een berichtje kan ontvangen als zij gewonnen heeft. Gebruik ook de hashtags : #winactie #boots #colouryourway in je post. Wie weet win jij zo’n mooi Boots No7. Make-upsetje!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn look of the day vinden. Binnenkort ga ik de uitdaging aan met een andere kleur uit deze collectie. Ook dan zal ik wederom een winactie delen. Leuk voor de aankomende feestdagen dus! Ga jij je look insturen? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Look of the day: Colour your way Roze (+ Winactie)”

 1. Leuk zeg dat je hier een look mee maakt, ik ken Boots vooral als drugstoremerk dat ik meeneem als ik in Londen ben. Ik vind de nagellak erg mooi, de lipstick vind ik niet zo. Je look met al die roze tinten vind ik wel heel fris en mooi. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar meer van Boots, loop het gek genoeg in Nederland altijd voorbij.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een dag uit ons leven (plog)My Profile

 2. Ik ben zelf enorme Boots fan, leuk om jou de producten de zien gebruiken, die mascara gebruik ik zelf ook, voor mij werkt hij heel goed

 3. Wat een mooi lijn is het het staat je ook ontzettend goed! Die nagellak? is echt heel gaaf, leuk om weer een beautyartikel voorbij te zien komen.

 4. Wat een leuke look! Ik ben totaal niet thuis in de wereld van make-up (op de basics na) en wil me er wat meer in verdiepen. Aangezien roze mijn favoriete kleur is en dat me altijd wel goed staat moet ik ook maar eens een poging wagen.
  Drie onlangs geplaatst…1 week bloggen… Hoe bevalt het?My Profile

 5. Zelf kocht ik altijd mijn Boots make-up in het buitenland, vooral London omdat het daar heel groot is, nu het ook in Nederland verkocht wordt ben ik helemaal blij, heerlijk merk vind ik het. Ik doe dus zeker mee met de winactie, zo even een mooi fotootje maken

 6. Wat een mooie highlighter is dat zeg, ik ben dol op mooie highlighters, ik ga eens een kijkje nemen bij onze Boots vestiging

 7. De look staat je erg goed! Vooral de lippenstift vindt ik echt een mooie kleur, ik zou zelf ook zo een kleur dragen. De nagellak ik voor mij te knal, ik ben meer van de donkere diepe kleuren of neutrale tinten. Maar het past echt bij jou!
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

 8. De look staat je erg goed! Vooral de lippenstift vindt ik echt een mooie kleur, ik zou zelf ook zo een kleur dragen. De nagellak ik voor mij te knal, ik ben meer van de donkere diepe kleuren of neutrale tinten. Maar het past echt bij jou!
  Sheela onlangs geplaatst…My ultimate favoritesMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.