Afgelopen vrijdag ben ik even met een vriendinnetje de stad in geweest om wat te shoppen, en al kon ik dit maar een paar uurtjes volhouden, wat heb ik er van genoten! Ik merk dat mijn passie voor beauty en make-up, die ik een lange tijd heel actief had, weer terug aan het komen is. Ik heb weer zin om mezelf uitgebreider op te maken en me weer meer te verdiepen in beauty producten en make-up. Doordat ik rust moet houden is mijn werk als visagist op een heel laag pitje komen te staan, maar ik merk dat ik nu ik er weer meer met make-upjes en beauty producten bezig ben, ik deze passie toch kan uitoefenen. Ik heb mijn hele stash opgeruimd, en enkel de high end en kwalitatieve budget producten heb gehouden, en mijn stash heb ik geminimaliseerd. Ik had daardoor ook een beter overzicht van wat ik nog mis etc. Het is belangrijk om regelmatig je make-up producten na te kijken en op tijd weg te doen wat je al te lang hebt want ook op make-up en beauty zit een houdbaarheidsdatum. Kijken jullie mee met mijn nieuwe geshopte goodies?

Allereerst het Catrice absolute nude eyeshadow palette. Een dupe van het bekende Urban Decay naked palette. Het Naked palette staat echt op mijn wishlist, maar urban decay is in mijn omgeving niet meer verkrijgbaar. Deze budgetproof dupe vind ik daarom extra interessant. Ik heb er al een fijne ooglook mee uitgeprobeerd en ik ben heel enthousiast. Zouden jullie het leuk vinden als ik ook looks met jullie zou delen?

Ook shopte ik dit mooie oogschaduw palette van Catrice. Dit is een kitje waarmee je prachtige paarse smokey eyes kunt maken. Het zijn 3 poeder oogschaduws, en de donkerste vierde kleur die je ziet is een creme oogschaduw waarmee je de smokey look wat intenser kunt maken.

Mijn Urban decay primer potion oogschaduw basis is bijna op, omdat ik niet zonder oogschaduw basis wil komen te zitten was ik benieuwd naar de oogschaduwbasis van Catrice, een budget variant.

Mijn mascara was bijna op dus was ik toe aan een nieuwe. Deze is van Nyc en heeft een grotere borstel wat ik meestal heel fijn vind. Momenteel ben ik deze aan het uitproberen maar ik ben er nog niet zo over te spreken, mascara’s van Hema en Catrice bevallen me tot nu toe nog beter. Wat zijn jullie ervaringen met deze mascara?

Bij de Anastasia browbar in de Douglas liet ik een wenkbrauw behandeling/advies doen waarbij mijn wenkbrauwen in shape zijn gebracht en ik de geschikte wenkbrauw poeder liet opbrengen. Aangezien ik zo lichtblond ben en hele dunne wenkbrauwen heb wilde ik wel wat meer definitie aanbrengen in mijn wenkbrauwen om zo wat meer vorm in mijn gezicht te brengen zodat mijn ogen wat meer spreken. Ik kocht deze brow powder duo, in de kleur ‘Golden blonde’. Ik ben er heel erg blij mee!

Deze nieuwe goodies hebben inmiddels een plekje gekregen in mijn make-up collectie en ik verwacht deze veel te gaan gebruiken. Wat vonden jullie van deze beauty shoplog? Hebben jullie een aantal van deze items ook, zo ja wat vinden jullie ervan? Laat jullie reacties weten via de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Shoplog : into beauty again”

  1. Die Anastasia behandeling wil ik ook laten doen over 2 weekjes tijdens mijn vakantie in Nederland. Heb al zoveel mooie resultaten gezien. Leuke spulletjes geshopt, ben benieuwd naar een evt. look die je met dat paarse smokey eye pallette gaat maken. Catrice heeft kwalitatief mooie spulletjes voor een fijne prijs.. zo jammer dat ze die hier in Frankrijk niet hebben 🙁

  2. Mooie spulletjes heb je gekocht! Ik ga eens kijken naar Anastasia voor mijn wenkbrauwen, ik heb namelijk ook hele lichte wenkbrauwen en het is daarom heel moeilijk om daar een goed product voor te vinden.

  3. Wat een fijne spulletjes heb je gekocht! Ben erg benieuwd naar de pallettes van Catrice, want het ziet er ontzettend handig uit. Je kunt er elke ooglook mee maken die bij je outfit past 🙂 Mooie aankopen mop <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.