Hemnes make-uptafel inspiratie homesweethome

Dit is toch wel een van mijn favoriete plekjes in ons appartement. Toen we hier zijn komen wonen en de meubels gingen aanschaffen had ik niet zo veel eisen, het enige waar ik al zo lang van droomde was deze make-up tafel. Aan deze make-up tafel voel ik me iedere ochtend en avond weer een meisje-meisje. Heerlijk tutten kan ik aan dit tafeltje, ik heb voldoende zicht in de spiegel en voldoende opbergruimte voor mijn make-up en beauty collectie. Ik heb mijn make-up tafel helemaal weer opgepoetst en opgeruimd en vond het leuk om jullie een kijkje te laten nemen!

De tafel staat vol met mijn fijne kwasten, haarproducten, beauty producten en in de la zitten mijn make-up producten. Had ik ooit een mega stash vol met allerlei merken maar ook veel budget items, probeer ik nu mijn stash minimalistisch te houden met een aantal high end producten (mac, chanel ) en natuurlijk een aantal budget toppers zoals Catrice, l’oreal en Rimmel. Binnenkort wil ik jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse make-up producten.

Het is lekker rommelig neergezet en door allerlei opberg bakjes te gebruiken kan ik er veel in kwijt.

Deze roze Chi tang is een van mijn beste Beauty investeringen die ik gedaan heb. Deze tang heb ik nu zo’n 2 jaar en gebruik ik een paar keer per week. Vooral omdat ik achterop mijn haren wat slag er tussen heb zitten. Met de chi tang blijft mijn haar mooi glanzend en een paar dagen (tot ik het was) stijl.

Mijn kwasten die ik regelmatig gebruik bewaar ik in deze Barok potjes. De kwasten die ik gebruik zijn met name kwasten van Sigma make up, inmiddels al zo’n 1,5 jaar oud en in goede kwaliteit. Note to self: vaker mijn kwasten wassen dan eens per maand, oops! Ik ben natuurlijk visagist, en mijn professionele visagie set daarvan was ik de kwasten na iedere opdracht, maar mijn eigen kwasten zouden wat vaker een beurtje mogen krijgen.

De foto hierboven maakte ik toen mijn make-up tafel er net stond toen we nog aan het verhuizen waren, het is een stuk drukker geworden met producten hi hi!

Ik merk dat ik weer meer interesse krijg in beauty en make-up. Zo was ik ooit de make-up en beauty addict die alle nieuwste collecties bezat en de beautyblogs nauwlettend in de gaten hield, en toen nog veel meer visagie werk deed. Heb ik de laatste tijd het wat laten versloffen, zelf minder make-up gedragen en wat minder aandacht ervoor gehad. Nu ik lekker in mijn make-up stash gerommeld heb, en ook wat nieuwe producten heb aangeschaft merk ik dat de interesse weer terug komt, heerlijk dat tutten!. Ik wil dan ook wat meer gaan schrijven over make-up en beauty, zonder een beautyblog te worden. Er zullen dus af en toe wat meer beauty gerelateerde artikelen online komen, wat vinden jullie hiervan?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments!.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Puce
  2 september 2013

  Mooie makeup tafel! Ik ben wel benieuwd naar jouw “stash”. Heb zelf mijn producten onlangs ook teruggebracht tot een bescheiden minimum. Beter een paar kwalitatief goede producten, dan een hele la vol grotendeels ongebruikte spulletjes. Af en toe een beautyartikel van jouw hand lijkt me heel leuk. Ik merk dat ik een beetje “all beauty” blog verzadigd ben en steeds meer de personal/lifestyle/healthy living blogs bezoek…. Ow en zwangerschapsblogjes/logjes uiteraard 😀

 • Britt
  2 september 2013

  He! Ik heb dezelfde make-up tafel!

 • Eline
  2 september 2013

  Heel erg mooi, ziet er netjes uit, dat van mij ziet er snel uit als een slagveld.

 • Desiree
  2 september 2013

  Mooi plekje! Ik ben wel benieuwd naar je stash.

 • Dina
  2 september 2013

  Leuk om te zien! En die tafel is natuurlijk gewoon te leuk 🙂

 • beamingbeauty
  2 september 2013

  Mooi plekje!

 • MamaGuppie
  2 september 2013

  Mooie tafel, vind de barok potjes met kwasten zooooo leuk !

 • SunshineCin
  2 september 2013

  Ik vind het altijd leuk om over beauty te lezen. Aangezien ik er verder zelf niet zoveel verstand er van heb (lees: ik smeer altijd maar wat op mijn gezicht) vind ik het reuze interessant om er weer iets over te leren! Leuke tafel trouwens, ideaal!

 • Monique
  2 september 2013

  Wat een heerlijk plekje heb je zo!
  Je moet gewoon schrijven wat jezelf leuk vind.. Ik merk zelf ook dat ik de ene keer heel veel beauty doe en de andere keer weer een andere kant op nijg..

 • Dionne (@Diolifestyle)
  2 september 2013

  Ziet er heel mooi uit!

 • Saskia
  2 september 2013

  Heel erg leuk om te zien! Ik wilde ook altijd graag een make up tafel, maar heb er nog geen een helaas.

 • Geanne
  2 september 2013

  Oeehh zo’n tafel wil ik ook nog eens hebben. Heerlijk!

 • Bianca
  2 september 2013

  Super leuk!

 • Keytothefuture
  2 september 2013

  Ahhh ik wil ook zo graag zo’n mooie make-up tafel! Helaas is mijn kamer ietsiepietsie te klein!

 • Nadia
  2 september 2013

  Heerlijk zo’n tafel met een grote spiegel en tut-dingetjes! Ik ben zelf niet echt van de beauty maar je moet natuurlijk lekker schrijven wat je zelf wilt.

 • Marieke
  7 september 2013

  Wat een leuke make-uptafel heb je! Ik zou er graag zelf ook eentje willen hebben, maar ik heb er geen plaats voor haha. Mij lijkt het heel erg leuk om een keer je stash te mogen zien! (:

 • Tess
  13 juli 2014

  Heeii,
  Ik heb een vraagje ik was al een tijdje opzoek naar zo’n kastje en deze lijkt me prima alleen ik heb best veel stuff dus ik wou even weten of er een la onder zit ? Plz reageer xx tess

 • kellycaresse
  13 juli 2014

  Ja er zit een smalle maar redelijk ruime lade in voor de makeup basics 🙂 dus geen XL stash haha

 • mzrgot
  10 augustus 2014

  waar heb je die gekocht?? 🙂 je make up tafel

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.