4 favoriete gadgets in huis van mij en Yannick

Gadgets, apparaten die het leven wat leuker en ook makkelijker maken. Heel veel apparatuur kan me gestolen worden, televisie kijk ik al bijna niet meer en het maakt mij niet heel veel uit wat voor specificaties bepaald apparatuur heeft. Als het gebruiksgemak maar goed is en ik gebruik kan maken van de gemakken ervan. Toch zijn er een paar apparaten die het leven wat makkelijker maken waar ik toch wel heel erg blij mee ben. Vandaag deel ik 4 favoriete gadgets die ons huisje telt. Twee favorieten van mij en twee favorieten van Yannick. Daarbij tel ik even niet de standaard apparatuur zoals mijn laptop, de koelkast, vaatwasser enzovoorts mee.  Ik ben ook benieuwd naar jullie favorieten!

Kelly’s favoriete gadgets

Jup, mijn koffiemachine! Deze kreeg ik van Yannick en Lana voor moederdag en dit apparaat is mijn held in de ochtend. Verse bonen koffie drink ik in een handomdraai voor een instant wakker en happy gevoel. De dag begint voor mij met een goed bakje koffie. Het is zelfs zo erg dat ik door dit apparaat sommige koffies buiten de deur niet meer lekker vind. Oops!

De magic bullet! Geniaal met een hoofdletter G. In een paar seconde maak ik de lekkerste fruithapjes en groentehapjes voor Lana, maar ook heerlijke smoothies, zelfgemaakte pesto, pastasauzen, soepen en wat kun je niet heerlijk bereiden met dit apparaat? Het scheelt zoveel afwas ten opzichte van een blender doordat je er heel veel maatbekers en hulpstukken bij krijgt waardoor je heel snel kunt switchen en veel producten in korte tijd kunt mixen.

Yannick’s favoriete gadgets

Zoals ik verzot ben op mijn ipad mini, zo is Yannick helemaal weg van zijn nieuwe Acer tablet. Hij kreeg deze om te testen voor mijn site en zei hier zeker geen nee tegen.  Soms zitten we samen als een oud stel met onze tablets op bed te surfen. De leukste spelletjes speelt hij erop en sommige handige apps zijn wel op Android beschikbaar maar niet via iTunes. Hij kijkt er via de Ziggo app televisie op en hij kan er een micro SD kaartje in doen om foto’s op te plaatsen, iets wat mijn Ipad bijvoorbeeld niet kan. Meer over deze acer tablet vindt je via deze link.

Dit is onze router. Zag ik eerst het nut niet in van zo’n apparaatje, zijn we er nu allebei verzot op. Dit apparaatje maakt het mogelijk dat ons Wifi bereik 5x zo groot is maar ook dat ons internet overal in huis (zelfs in de tuin) snel is. Yannick heeft dit apparaat in ons huis geïnstalleerd op eenvoudige wijze en we zouden het iedereen wel aanraden om zo’n apparaat in huis te halen om altijd goed internet te hebben.

Wat zijn jullie favoriete gadgets? Zonder welke apparaat zou jij liever niet kunnen? Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.
sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Eilish
  25 juli 2014

  Ik wil ook graag een tablet! Maar ja, dat zijn weer behoorlijk wat centjes! (Voor een wajonger & student!) Misschien nog maar eens met mn ouders over hebben, want vanwege mn handicap lijkt het me toch wel handig! Mn laptop is zo zwaar en die meeslepen wordt steeds lastiger!
  Eilish onlangs geplaatst…Fashion ♥ Outfit of the day | SkaterskirtMy Profile

 • Jess
  25 juli 2014

  Leuk om daar eens bij stil te staan en over na te denken. Ik kijk weinig televisie maar ben wel gehecht aan mijn iphone, laptop en keukenmachine. Ik wil nog dolgraag een tablet, lijkt me echt zo handig!
  Jess onlangs geplaatst…Instagram diary #36My Profile

 • Laura
  25 juli 2014

  Leuke gadgets! Ik zou ook heel graag een tablet willen maar daar moet ik wel eventjes voor sparen haha. Een magic bullet lijkt me ook wel heel fijn.
  Laura onlangs geplaatst…Friday favorites #11, vacation editionMy Profile

 • De Zuinige Student
  25 juli 2014

  Afgelopen week ging mijn oude computer kapot. Ik kon op geen enkele manier op het internet komen. Dat vond ik verschrikkelijk.
  Ik ben nu aan het overwegen om een tablet aan te schaffen. Dan ben ik niet meer alleen afhankelijk van mijn computer.

  Die koffiemachine lijkt me ook heerlijk 🙂
  De Zuinige Student onlangs geplaatst…Vandaag nationale rouwMy Profile

 • Miranda
  25 juli 2014

  Oh zeker ook onze koffiemachine! Zo heerlijk he! Lekkere koffie ‘s ochtends.
  Maar mijn nieuwe keukenmachine is ook direct 1 van mijn favorieten geworden!:)

  Leuk artikel:)
  Miranda onlangs geplaatst…Favorite Friday; ZomerreceptenMy Profile

 • Joyce
  25 juli 2014

  Ik wil zo graag die magic bullet eens uitproberen!
  Joyce onlangs geplaatst…Shop Inspiration: Summer EssentialsMy Profile

 • Marion
  25 juli 2014

  Is een laptop ook een gadget? 🙂
  Marion onlangs geplaatst…Het is niet mijn eigen schuldMy Profile

 • Susanne
  25 juli 2014

  Mijn grootste gadget is mijn laptop. Redelijk normaal maar ik heb verder niet veel met apparatuur haha. Ik kan niet zonder! En wifi is inderdaad ook onmisbaar, pas als je een tijdje geen wifi hebt en het met een kabeltje moet doen merk je pas hoe fijn het is om draadloos internet te hebben!

 • Andrea
  25 juli 2014

  oh, ik heb dat ook met de koffieapparaat! Ik lus alléén mijn eigen koffie! Echt een oplossing voor wanneer de kleine me niet heeft laten uitslapen, ik heb hem ook voor moederdag gehad! haha!
  Andrea onlangs geplaatst…Recept – Zomerse aardbei limonade!My Profile

 • melissacallaert
  25 juli 2014

  Ik had een tablet en vond die best irritant, ik kon daar niet op typen en was altijd fouten aan het maken, hij deelde ook mijn locatie en dat vond ik irritant! 🙂
  melissacallaert onlangs geplaatst…August PHCMy Profile

 • Petra
  25 juli 2014

  Ik ben zelf niet zo van de gadgets. Wij hebben een tablet maar die wordt vooral door zoonlief gebruik. Zelf wil ik wel heel graag een koffiemachine. Eindelijk dan weer heerlijk cappuccino.
  Petra onlangs geplaatst…Rust zachtMy Profile

 • Nicole
  25 juli 2014

  Sinds kort mn tupperware dingetje en de blender! Verder niet echt gadgets.. ja laptop telefoon camera dat soort dingen haha!

 • Reny
  25 juli 2014

  Leuk om te zien dat je die Magic Bullet zoveel gebruikt! Ik heb er nog wel eens naar staan kijken, maar eigenlijk gebruik ik óveral mijn blender voor. Ik heb er zelfs inmiddels twee, die allebei op mijn aanrecht staan en ook beide dagelijks gebruikt worden, haha!
  Reny onlangs geplaatst…Stoats oat bars + winactie!My Profile

 • Jana
  25 juli 2014

  Hoe toevallig, wij hebben gisteren een Saeco koffiemachine gekocht! Leuke gadgets!
  Jana onlangs geplaatst…Shoplog Lissabon (Kiko, Zara & Mango)My Profile

 • Janneke | Beautyroad
  25 juli 2014

  Leuk om te zien. 🙂
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Fashion Friday #1: Tassen met franjesMy Profile

 • Dita
  25 juli 2014

  zo’n fijn koffieapparaat lijkt mij ook wel wat
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #2My Profile

 • Vanessa
  25 juli 2014

  Leuk om te zien. Ik ben helemaal verslaafd aan onze tablet!
  Vanessa onlangs geplaatst…Win een strandtas naar keuze t.w.v. € 39,95 | My New BagMy Profile

 • Jhemyla
  25 juli 2014

  Je koffiemachine ziet er heeel goed uit.
  Jhemyla onlangs geplaatst…Unboxing beautybox juli 2014My Profile

 • beautydiarynl
  25 juli 2014

  Haha, wat leuk om te zien! Ik denk dat m’n laptop dan m’n favoriet is haha 😉
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Catrice infinite shine lip gloss – 080 love, pink & happinessMy Profile

 • Miranda
  25 juli 2014

  Ik ben jaloers op jullie koffiezet apparaat. Die staat nog op mijn wensenlijst. Verder ben ik verslaafd aan mijn telefoon, ereader en laptop en natuurlijk mijn spiegelreflex.
  Miranda onlangs geplaatst…Kinderboeken: Wat je maar wilt.. Robert Ingpen & Kate Westerlund.My Profile

 • Monique
  25 juli 2014

  Wij hebben ook een bonenmachine. Ik kreeg hem twee jaar geleden met Kerst van Michiel. Ik ben gek op dat apparaat, nou ja vooral op de koffie die eruit komt. Verse bonenkoffie is echt de lekkerste koffie!
  Monique onlangs geplaatst…Primark Shoplog – Zomer 2014My Profile

 • Raounak
  26 juli 2014

  koffie en internet, die twee zijn essentieel voor mij
  Raounak onlangs geplaatst…COUNTDOWN!My Profile

 • Sheela
  26 juli 2014

  Die mixer lijkt me erg handig, wij hebben ook iets dergelijks, maar die werkt niet echt goed x
  Sheela onlangs geplaatst…Wishlist Primark en H&MMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.