Random instagram snapshots #anders dan anders

De instagram snapshots zijn toch wel een beetje anders dan anders momenteel, dat komt omdat ik dit blogje vanuit het ziekenhuis maak. Voor de gene die het niet via Twitter of Instagram hadden vernomen, no worries, maar ik lig een paar dagen in het ziekenhuis. Zoals jullie wel weten heb ik diabetes, en ik ben momenteel 32,5 week zwanger en mijn bloedsuikerwaarden zijn zo ontregeld geraakt dat hier helaas wat meer professionele hulp bij nodig was om mijn medicatie instelling aan te passen zodat het voor mij en de baby een stuk gezonder wordt. Vanaf maandagochtend ben ik opgenomen dus de foto’s die ik maakte tot maandag zijn nog heerlijk vanuit huis, maar de laatste paar foto’s zijn in het ziekenhuis gemaakt. Vandaar dat de instagram snapshots anders zijn dan anders momenteel. De eerste foto zie je hier boven, dit is van de zelfgemaakte uiensoep waar jullie gisteren een receptje van online zagen, mmm heerlijk! Kijken jullie mee naar de andere foto’s van deze week?

Van Oogappel.nl ontving ik een heel leuk pakketje. Oogappel is een bedrijf dat producten op het gebied van zwangerschap, baby en kind verkoopt. Dit is de zwangerschapsautogordel, ideaal en heel veilig en deze heb ik al een paar keer uit getest, de review hier van komt binnenkort online, ik ben nu al bijzonder verrast!

Mijn favoriete ontbijt momenteel is havermout, aangemaakt met amandelmelk en aangevuld met superfoods zoals kaneel, goji bessen, zwarte bessen en rozijntjes, mmm! Een stuk lekkerder dan de ontbijtjes die ik in het ziekenhuis krijg haha.

Ik ging aan de slag om een verse pompoensoep te maken, ik ben namelijk helemaal dol op pompoensoep. De foto’s van hoe je dit maakt heb ik al gemaakt en zodra ik thuis kom maak ik het recept artikel voor jullie. Deze speciale meer Indiase pompoensoep was ontzettend lekker, heerlijk met deze temperaturen!

Deel 1 van het boek ‘Muren van glas’ van Marique Maas had ik al gelezen en ik wachtte met spanning tot deel 2 zou uitkomen, dit was afgelopen week het geval. Deel 2 ‘harde grenzen’ is uitgekomen en ik ben er al in begonnen, wat een spannende en leuke boekenserie is dit zeg!

Dit is een variatie op de havermout, dit noem ik de ‘apple pie oatmeal’ ook wel de appeltaart havermout genoemd. Waarom? Er zitten heerlijke stukjes appel, kaneel en rozijntjes doorheen gekookt wat het heerlijke appeltaart gevoel geeft, maar dan een stuk gezonder!

Bij de Action shopte ik wat leuke interieur sfeermakertjes voor in huis. Ik ben dol op heerlijke (geur)kaarsen en geur olie producten, heerlijk om zo wat extra sfeer in huis te halen. Ik haalde dit leuke dienblad, de windlichten (‘home’ en ‘love’) en een waxbrandertje waar we nog wat wax melts bij haalden, heerlijk!

Zondag hadden we nog pompoensoep over dus als lunch aten we een heerlijk kopje zelfgemaakte pompoensoep, met een tosti van speltbrood met geitenkaas, mmm!

Zondag middag maakten we een korte wandeling in de duinen met de honden van de ouders van vriendlief, dit is hun grootste hond, hij heet Jabo, echt een lieverd!

Ik moet mijn bloedsuikerwaarden heel goed bijhouden en noteren, dus dit was ik aan het bijwerken. Een hele administratie is het zo.

En toen werd ik na mijn controle bij de internist en diabetesverpleegkundige, opgenomen in het ziekenhuis, en at ik deze saaie boterhammen als lunch haha, thuis maak ik meer een feestje van mijn lunch haha. Thuis smaakt ook alles lekkerder natuurlijk. Was een flinke tegenvaller dat ik opgenomen moest worden maar alles voor mij en de kleine meid natuurlijk.

Ik wordt hier in het ziekenhuis erg verwend. Zo nam mijn lieve moeder een heleboel fruit voor mij mee en mijn favoriete groene thee, zo kan ik die heerlijk hier ook gewoon nemen. Dat maakt het toch een stuk fijner. De aardbeitjes waren zo op haha

In het ziekenhuis heb ik natuurlijk buiten de bezoekuren om weinig te doen dus leek het me verstandig om gewoon mijn laptop en mijn studie mee te nemen. Zo heb ik goed aan mijn studie kunnen werken, heerlijk met de lekkere groene thee en aardbeien erbij.

Mijn ontbijt nuttigde ik met de meiden van Livelifegorgeous, althans zo voelde het wel omdat ik mijn laptop erbij kon zetten met youtube erop. De walnootjes in mijn yoghurt had ik gekregen van vriendinnetjes die weten waar ik van houd, zo lief!

Zoals ik al eerder gezegd had, wordt ik hier hartstikke verwend. Dat is echt super fijn en lief, in zulke tijden leer je je lieve vrienden en vriendinnetjes kennen, ik ben er helemaal van overdonderd. Ik ben dan ook heel dankbaar voor alle lieve berichtjes, bezoeken, cadeautjes, what’s appjes en tweets die ik ontvangen heb! Gisteren kwamen ze me deze verrassing brengen, een mooie roze ballon die kwam in deze grote doos met de post mee. Met een heel lief kaartje erbij van mijn vriendin Marleen, dankjewel nogmaals!

Al is het een wat onduidelijkere foto, dit is een echo foto die gisteren gemaakt is met de groei echo van ons meisje. Doordat ik opgenomen lig ben ik ook bezorgd geweest om mijn meisje en om haar gezondheid. De groeiecho en het hartfilmpje zag er hartstikke goed uit dus ik hoef me geen zorgen te maken, ons meisje ligt er heerlijk bij en wordt nu op 2000 gram geschat, helemaal goed voor dit termijn. Trots!

Ik verwacht hier nog minimaal een dag, maximaal twee dagen te moeten blijven om de insuline regulatie helemaal goed op peil te krijgen dus de volgende instagram snapshots zullen fijn weer met foto’s van thuis zijn. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie lieve berichtjes, comments enzovoorts, dat doet me echt heel goed. Hoe is jullie week geweest deze week?

Ook heb ik mijn lay-out aangepast zoals jullie misschien al is opgevallen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik zou het leuk vinden om te horen wat jullie er van vinden in de comments.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • martinaa89
  3 oktober 2013

  heel veel succes in het ziekenhuis! zo te zien zorgen ze allemaal goed voor je 🙂

 • Nem
  3 oktober 2013

  Balen dat je opgenomen moest worden maar fijn dat het met je kindje goed gaat!
  En wifi in het ziekenhuis? Dat is chill.. 🙂
  Ik ben ook wel benieuwd naar je pompoen recept eigenlijk!

 • kelly
  3 oktober 2013

  Dankjewel voor je lieve reactie! Jep hele goede wifi verbinding hier gelukkig 🙂 zodra ik thuis ben ga ik het recept uittypen, heb de foto’s al klaar 🙂

 • kelly
  3 oktober 2013

  Dankjewel martina!

 • Nadia
  3 oktober 2013

  Ik word altijd vrolijk van je diary! Maar niet van het feit dat je in het ziekenhuis bent, enorm balen zeg! Gelukkig mag je snel naar huis. Liefs.

 • Marieke
  3 oktober 2013

  Wat fijn dat je zo verwend wordt! Beterschap en ik hoop dat je heel snel naar huis mag! En wat een beroerde lunch krijg je in het ziekenhuis, zeg!

 • kelly
  3 oktober 2013

  Ik word vrolijk van jouw lieve reactie, leuk dat je mijn diary leuk vind! 🙂

 • kelly
  3 oktober 2013

  Hihi ja niet BBB proof haha, nee ik maak thuis het liefst omeletjes, salades, tosti’s, broodjes en dat soort dingen maar goed ik mag niet klagen 🙂

 • Tamara
  3 oktober 2013

  Lijkt mij enorm schrikken zo opeens opgenomen worden! ! Aar gelukkig is alles goed met je meisje.. nog even volhouden en hopelijk eind deze week weer lekker naar huis. Liefs Tamara

 • Rowan
  3 oktober 2013

  Vervelend dat je opgenomen moest worden zeg! Maar wel verstandig en veiliger natuurlijk. Hoop dat je gauw weer lekker thuis bent waar alles veel lekkerder smaakt. 🙂 Liefs

 • rachel
  3 oktober 2013

  sterkte lieffie

 • Danique
  3 oktober 2013

  Het eten in het ziekenhuis ziet er inderdaad een stukje minder uit, haha. Veel sterkte daar in elk geval!

 • Lieke
  3 oktober 2013

  Jammer dat je naar het ziekenhuis moest maar wel fijn dat je daar zo verwend wordt met cadeautje en alles, haha 😀 Voor wanneer ben je uitgerekend? Of heb ik daar overheen gelezen :p ?

 • jess
  3 oktober 2013

  Hoop dat je snel weer naar huis mag meid. Het is niets om in het ziekenhuis te moeten liggen met je dikke buik. Weet er alles van helaas.

 • Life of Simone
  3 oktober 2013

  Veel succes en in het ziekenhuis, dikke kus!

 • Milou
  3 oktober 2013

  Veel beterschap lieve Kel! Zolang het maar goed blijft gaan met jou en de kleine is het een ziekenhuis opname waard! Ps. Jouw ziekenhuis lijkt echt zo veel op ‘mijn’ ziekenhuis (waar ik werk) haha! Zelfde bedden, inrichting etc. Grappig – let ik dan weer op he. :p

 • Oogappel.nl
  3 oktober 2013

  Wij duimen voor jou en de kleine meid, dat jullie héél snel terug naar huis kunnen! 🙂

 • iscreambeauty
  3 oktober 2013

  Veel succes in het ziekenhuis! Je bent daar in goede handen!

 • Joyce
  3 oktober 2013

  Wat zien je ontbijtjes er lekker uit zeg, hmm! Veel sterkte en succes in het ziekenhuis! Komt vast allemaal weer helemaal goed! 🙂

 • Robin
  3 oktober 2013

  Er wordt iig goed voor je gezorgd. Hoop dat je van je laatste weken lekker thuis kunt genieten zonder te veel problemen!

 • Whitney
  3 oktober 2013

  Ondanks dat je in het ziekenhuis ligt is het een leuke diary. Hoop dat je snel opknapt en weer naar huis kan! Verwend wordt je zeker 🙂

 • Swaen
  3 oktober 2013

  Wat een domper dat je naar het ziekenhuis moest, maar allemaal voor het goede doel. Ik hoop dat je snel weer naar huis mag!

 • Dagmar
  6 oktober 2013

  Fijne foto’s, behalve die uit het ziekenhuis, maar zo te zien maak je zelfs daar een feestje. Trots op je en zet hem op de laatste weekjes <3

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.