Common white girl tag

De ‘common white girl’ tag is een tag die je wellicht al op meerdere blogs voorbij hebt zien komen. Omdat de vragen me zo aanspreken, en het me leuk leek om deze tag in te vullen, heb ik deze overgenomen ga ik deze vandaag voor jullie beantwoorden.

Favoriete Starbucks drankje:

Ik ben dol op Starbucks, vooral omdat ik dol ben op goede koffie, van verse bonen met warm gestoomde melk er boven op. Voor mij hoeven alle siroopjes (zoals caramel, amandel etc) niet zo, daar zitten veel te veel suikers in, en bovendien vind ik dit de heerlijke smaak van de koffie verbergen. Ik kies meestal voor een soja latte, pure koffie met een heerlijke warme sojamelk schuimlaag.

Hoe lang duur het voordat je klaar bent in de ochtend?

Gemiddeld een uurtje als ik in de ochtend wil douchen. Dan stap ik uit bed, meet ik mijn bloedsuiker en ga ik douchen, daarna smeer ik me in met bodylotion, was ik mijn gezicht en breng ik mijn dagcrème aan. Vervolgens kleed ik me aan. Als eerst doe ik mijn make-up en daarna mijn haren en ik eindig met parfum en deodorant. Dan loop ik naar de keuken, zet ik de waterkoker aan voor mijn kop thee, en begin ik met het koken van mijn havermoutpap. Ik dien mijn insuline-shot toe voor mijn ontbijt.  Ik eet mijn ontbijt rustig op, poets mijn tanden en ben klaar om te vertrekken.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Soms maak ik weken geen selfies, en op andere momenten gebeurt het wat vaker, ik denk gemiddeld eens per week?.

Hoeveel instagram followers en foto’s heb je?

Ik heb nu zo’n 3 jaar instagram en daarop al 1612 foto’s geplaatst. Deze foto’s worden bekeken door 749 volgers. Volg jij me al op instagram

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?

OMG zeg ik regelmatig hardop, het woord LOL eigenlijk niet.

Draag je weleens kledingstukken vaker dan 1 keer?

Ja, gelukkig is daar de wasmachine voor uitgevonden, dan hoef ik niet decadent mijn kleding weg te doen en stapels nieuwe kleding te kopen iedere keer. Ik houd van kledingstukken die lang mee gaan, zoals een vest dat ik al 3,5 jaar met plezier draag, ik zou dat vest zo missen.

Are you a racist?

Nee

Instagram, twitter of tumblr?

Ik vind de combinatie tussen twitter en instagram heel erg leuk, maar als ik een keuze moest maken kies ik absoluut voor Instagram, ik vind het leuk om plaatjes te kijken, om in foto’s te zien wat anderen aan het doen zijn. Foto’s zeggen zoveel meer dan woorden.

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Hihi zwanger zijn. punt. Haha helaas door dat ik niet mag werken kan ik daar mijn tijd niet mee vullen, dus het meest van de tijd vul ik met bloggen, het lezen van boeken, huishuidelijke klusjes, uitgebreid koken en veel met vriendinnen afspreken. Ik ben momenteel veel vermoeid en ook mijn diabetes vergt veel tijd en rust. Hier moet ik dan ook aan toegeven.  Ik ben me aan het voorbereiden op het moederschap, over 6 weken zal ik deze vraag heel anders beantwoorden.

Wie zijn je favoriete YouTubers?

Ik ben dol op Youtube en het bekijken van de filmpjes van leuke youtubers. Zo ben ik dol op de video’s van Bubzbeauty, en Bubzvlogs. Maar ook kijk ik graag naar de filmpjes van de meiden van Livelifegorgeous, de filmpjes van Lifestylelou, en de vlogs van Vera Camilla.

Hoe vaak doe je je nagels?

Het liefst houd ik mijn nagels heel mooi bij, en als ik dat doe dan doe ik ze een paar keer per week. Op dit moment heb ik niets aan mijn nagels gedaan, en heb ik wel het voornemen dit nog te doen.

Ben je een shopaholic?

Haha leuke vraag, Ja ik ben een shopaholic, ik vind het heerlijk om te shoppen voor kleding, make-up, spulletjes voor de baby, leuke interieur artikelen voor in huis, koopjes van de Action of Primark, ja ik houd van shoppen.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?

Al ontelbaar vaak, in mijn tienerjaren heb ik de dvd van deze film grijs gedraaid, dat was zelfs zo erg dat ik alle teksten uit mijn hoofd kende, iedere keer als ik fragmenten van deze leuke film weer zie dan komen de herinneringen weer terug. Ik ben dol op Mean girls! Ik vind mean girls 2 overigens niet leuk, echt jammer dat deze vernoemd is naar de eerste versie, want deel 2 is heel anders, niet leuk meer vind ik.

Heb je veel kleren?

Ja, ik heb ontzettend veel kleding al is mijn kledingkeuze momenteel erg beperkt door een hele grote buik hihi. Ik probeer regelmatig kleding op te ruimen, te verkopen via Marktplaats of weg te geven om orde in mijn kledingkast te houden. Ook probeer ik creatiever te worden in mijn outfits om zo minder kleding te hoeven kopen. De kledingkast van ons kleine meisje is ook al aardig gevuld, dus ze wordt net zo als haar moeder hihi.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Yep, I am guilty. Haha ja dat doe ik. Ik ben een foodlover, en een foodblogger. Ik sta erg voor het hebben van een healthy lifestyle en wil anderen hiermee motiveren omdat het me veel energie en kracht geeft. Daarnaast ben ik een Brabantse bourgondier, dus dol op lekker eten. Ik ben dol op gezellige etentjes en het ontdekken van nieuwe recepten en daarom deel ik hier veel van op mijn blog en via Instagram. Mijn vriend moet er soms wel om lachen dat ik eerst een foto wil nemen voor ik een hap ga nemen, dus yep I am guilty, and i love it!

Draag je elke dag make-up?

Ja, ik draag op 99,7% van de dagen wel make-up. De ene dag helemaal full-face en de andere dag enkel wat mascara, potloodje en een blush. Zonder make-up voel ik me heel kaal en ik vind het veel te leuk om me op te maken. Toen ik nog veel sportte droeg ik tijdens het sporten enkel mascara en hoogstens een eyeliner.

Hoe vaak stijl je je haar?

Een paar keer per week na het wassen van mijn haren. Als ik mijn haren in de ochtend was, of wanneer ik daarna de deur nog uit ga dan stijl ik mijn haren, vooral aan de achterkant omdat ik daar wat lichte slag heb die ik dan weg stijl.

Zie jij er altijd presenteerbaar uit?

Die poging probeer ik wel te doen haha, al zal dit zeker niet altijd lukken. Ik vind het belangrijk om dagelijks te douchen, mijn huid goed te verzorgen en mijn haar netjes te doen. Met een laagje make-up probeer ik er wat presenteerbaarder uit te zien. Ik vind het belangrijk om er verzorgd bij te lopen, dat geeft mij een goed gevoel.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • martinaa89
  4 oktober 2013

  Leuk, ik heb hem zelf ook gedaan!

 • Dina
  4 oktober 2013

  Afgelopen zondag heb ik Mean Girls voor het eerst (!!!) gezien.

 • pixelsbyemilia
  4 oktober 2013

  Ik vind deze tag zo grappig! Je hebt hem ook heel leuk ingevuld. 🙂

 • Ilse
  4 oktober 2013

  Leuke tag, ik heb hem zelf ook al gedaan.

 • Suzanne
  4 oktober 2013

  Ah leuke tag! Ik ga hem toch ook maar doen! haha

 • Lieke
  4 oktober 2013

  Leuk om te lezen 😀 Heb hem al een aantal keer voorbij zien komen maar toch blijft hij leuk ^^

 • kelly
  4 oktober 2013

  Geweldige film he hihi 🙂

 • kelly
  4 oktober 2013

  Dankjewel Emilia! 🙂

 • Robin
  4 oktober 2013

  Leuk ingevuld 😀

 • kelly
  4 oktober 2013

  Dankjewel! 🙂

 • annouska
  5 oktober 2013

  Wat een leuk lijstje.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.