Random Instagram shots #4

Een nieuwe donderdag, dus ook een nieuwe random instagram shots. Ik ben vorige week begonnen aan mijn thuisstudie tot Gewichtsconsulente aan het Civas, en wat bevalt me dat goed. Ik vind het best een pittige studie met veel biologie, scheikunde, anatomie en voedingsleer, maar wat vind ik dit interessant! Ik merk er echt mijn ei in kwijt te kunnen en dat ik er een uitdaging in zie, de eerste twee lessen heb ik al afgerond, met beiden een 9.5! Wat ben ik trots! Kijken jullie mee verder voor meer Instagram shots?

Afgelopen vrijdagochtend had ik afgesproken met een vriendinnetje om bij te kletsen, en dit deden we met een ontbijtje bij Hema. Voor een euro’tje kun je er heerlijk ontbijten, natuurlijk geen healthy lifestyle proof ontbijt, maar zoals ik in een artikel al had aangegeven, het gaat om de balans.

Na het ontbijt had ik nog heerlijk wat make-upjes geshopt, wat jullie konden zien in het shoplogje dat afgelopen dinsdag online stond. Ik ben weer meer into beauty en make-up, en heb mijn make-up skills weer te voor schijn getoverd hihi. Deze look maakte ik met het Catrice Nude palette, een neutrale alledaagse look.

Ook mijn kwastenset was wel weer toe aan een wasbeurtje, dus heb ik deze gewassen, natuurlijk met babyshampoo. Ik had zowel mijn persoonlijke kwastenset als professionele set grondig gereinigd. Mijn professionele set doe ik na opdrachten altijd wassen, maar mijn persoonlijke kwasten die had ik wat links laten liggen dus ook die werden weer lekker schoon. De kwasten die ik gebruik zijn sets van Sigma Make-up, een erg fijn merk met kwalitatief goede kwasten die lang mee gaan.

Ook ben ik lekker veel bezig geweest voor mijn blog en wat andere schijf opdrachtjes. Dit doe ik het liefst met een grote mok groene thee, en dit keer snackte ik hier wat griekse yoghurt, bananenplakjes en walnoten bij, mmm

Ik ben lang op zoek geweest naar de perfecte luiertas, die zowel er super leuk en vrolijk uitziet, als lekker ruim en praktisch is. Uiteindelijk vond ik deze van Lief! en ik ben er helemaal verliefd op!.

Mmm dit was mijn lunch op maandag: Turkse volle yoghurt, met een handje walnoten, rode besjes en druiven, heerlijk!

Aan de studie! En jep de pepernoten zijn weer in de winkel, en jep wij hebben ze al in huis, en hmmz wat ben ik daar dol op, echt een guilty pleasure voor mij!.

Deze babybump foto maakte ik afgelopen dinsdag, wat een groeispurt heb ik doorgemaakt he! Het voelt heerlijk om mijn kleine meisje zo bij me te dragen.

Afgelopen dinsdag hadden we de groei echo, en deze was helemaal goed! De kleine meid ligt prachtig op de groeicurve (wat voor mij als diabetes-mama toch wel heel knap is). Diabetes verhoogt namelijk het risico op een kindje aan de grote kant. Ons meisje is zelfs wat klein, maar prima in de groeilijn, haar mama is ook maar een kleintje, en papalief is ook niet zo lang. We zijn super trots! Dat mag gevierd worden met deze ‘gebakjes’ (beschuit met aardbeien).

Ik volgde bij Douglas een visagie workshop van Chanel, ik was namelijk erg benieuwd naar hun nieuwe producten. Het was een hele leerzame workshop, goed om zo mijn visagie kennis op peil te houden.

Met deze Chanel goodies kwam ik uiteindelijk thuis. Een prachtige quattro oogschaduw palette met blauw en grijstinten en een peachy-roze blush.

Dit waren de Instagram shots weer voor deze week. Nu dit online kom ben ik 28 weken en 5 dagen zwanger, ik zal jullie binnenkort weer middels een update op de hoogte brengen. Wat vonden jullie van deze snapshots? En de beauty invloeden die ook in mijn blog gaan komen? Ik ben heel benieuwd naar jullie wensen en tips!. Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow this blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Random Instagram shots #4”

  1. Mag ik vragen waar je die luiertas van Lief hebt gekocht? Online is deze voor zover ik gezien heb overal uitverkocht.

  2. Leuke foto’s en mooi verslag! Yoghurt met noten en druiven is nu ook een van mijn vaste, favoriete en gezonde snacks.

  3. Wat een gezellige foto’s en veel lekkers! Mooie buik heb je, vind het altijd heel bijzonder om te zien 🙂
    En wat een leuke luiertas, haha zou hem bijna ook wel willen 😉

  4. Prachtige producten van Chanel! Wauw! En die luiertas.. Mén, ook al ben ik niet zwanger, die zou ik ook wel willen.. (nog even een paar jaar wachten). Even een vraagje: kwasten wassen met babyshampoo.. Ik was ze altijd met afwasmiddel, is dat veel slechter dan? Ik heb kwasten van Lotus Label, helaas bestaat dat merk niet meer. Alvast bedankt!

  5. Normaal reageer ik niet..maar..WOW! Wat is je buik gegroeit! En wat ben je prachtig zwanger!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.