Chanel make-up workshop + look

Deze week heb ik een visagie workshop gevolgd van Chanel, bij het Douglas filiaal in mijn omgeving. Wat was dat een leuke ervaring zeg! Ik heb mijn visagie werk een beetje links laten liggen, dus mijn kennis kon ook wel worden bijgespijkerd, daarnaast heb ik weinig ervaring met het werken met Chanel producten dus ik was heel nieuwsgierig naar deze workshop. De workshop duurde ongeveer 1,5 uur en de gehele gezichtsreiniging, verzorging en het aanbrengen van de volledige dagmake-up is behandeld. Na de workshop mochten we shoppen met 20% korting op Chanel producten. Vandaag deel ik met jullie mijn ervaringen, de geshopte producten en de look die ik heb aangebracht tijdens de workshop.

Ik vond het een hele interessante workshop omdat ik toch nieuwe producten heb uitgeprobeerd waar ik minder bekend mee was. Zo is er in plaats van een foundation, bij mij gekozen voor een CC cream. De CC cream is een product dat afgeleid is van de BB cream (blemish Balm) die zich vooral richtte op het maskeren van oneffenheden, en de CC cream (correction cream) richt zich op het corrigeren en neutraliseren van de huidskleur. Ik vond dit effect op mijn huid heel natuurlijk, en bovendien was dit een extra verzorging voor mijn huid.

Op mijn ogen draag ik het ‘Les 4 ombres palette in 41 fascination’. Van dit palette zijn drie kleurtjes gebruikt. Dit palette heb ik ook aangeschaft dus verderop kun je zien hoe de kleurtjes eruit zien. Ook draag ik een waterproof eyepencil van Chanel. Mijn wenkbrauwen zijn gekleurd met een wenkbrauw pencil van Chanel, al vind ik persoonlijk de wenkbrauwpoeder van Anastasia fijner. De blush die ik draag is een “Joues Contraste blush” in de kleur 72 Rose initial. Ook deze blush heb ik aangeschaft omdat ik deze zo mooi, naturel vind staan.

Dit zijn de producten die ik na de workshop gekocht heb. Alleen de verpakking al vind ik heel mooi en een chique uitstraling hebben, prachtig voor op mijn make-up tafel.

De geshopte goodies. Het oogschaduw palette en de blush. Voor de ooglook zijn de bovenste twee, en de onderste rechtse kleur gebruikt. Het leuke aan deze producten is ook dat ze in een satijnen hoesje verpakt zitten, dit is veilig als je je producten mee wilt vervoeren, maar ook geeft dit een luxe uitstraling. Bij mijn goodies kreeg ik nog een mini verpakking van een serum, en een tester van drie huidverzorgende cremes.

In close-up. Ik ben er hartstikke blij mee, en ik weet dat deze producten duurzaam zijn en dat ik hier nog heel lang plezier van heb. Ik heb nog een blush liggen van Chanel, uit de kerstcollectie van 2011, en ook deze blush ziet er uit alsof deze nog maar weinig gebruikt is, terwijl ik deze regelmatig gebruik. De pigmentatie en kwaliteit is heel goed en de producten gaan lang mee. Zo’n workshop zou ik zeker aanraden om wat technieken aan te leren om je zelf mooi op te maken. Douglas biedt regelmatig workshops aan van verschillende merken.

Heb jij wel eens een make-up workshop gevolgd? Of ben je bekend met de producten van Chanel, en wat vind je hier van? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.