Random Instagram shots #2

Een nieuwe week, dus een nieuwe random instagram shots. Uit de reacties op de vorige versie kwam uit dat jullie het op deze manier ook leuk vinden dus daar ga ik mee verder. Hierboven zie je mij met Irma, we snoepten heerlijk een softijsje, gewoon omdat we dat verdient hadden! Kijk je mee verder voor meer random instagram shots?

Een babybump en outfit foto, hier was ik 24 weken en 5 dagen zwanger. Inmiddels ben ik een weekje verder en heb ik een aanzienlijke groeispurt door gemaakt hihi.

Ik baalde nogal van het feit dat ik niet meer mag werken, en rustig aan moet doen, dat is toch wel heel erg wennen voor een bezige bij als ik. Vriendinnetje Vera verraste me met een rustig filmavondje met heerlijke healthy snacks erbij. Dit zijn worteltjes, komkommertjes en meloen met creamcheese naturel, en creamcheese chili.

Vriendlief en ik hebben een nieuw dekbed aangeschaft en het wit wollen kleedje. Ik vond het er erg gezellig uitzien zo!

Als je veel rust moet houden, heb je veel meer tijd om bijvoorbeeld te bloggen, die tijd nam ik dan ook fijn.

Goede tip voor de superfood liefhebbers. Mulberry’s (moerbeien), een superfood bomvol anti oxidanten, een groot bakje vol, voor nog geen 3 euro bij de turkse winkel.

Ik had ook tijd om wat op rustig op te ruimen in huis, van die extra taakjes zoals spiegels schoonmaken etc. Zo maakte ik mijn fijne make-up tafel helemaal weer netjes, ik ben nog steeds verliefd op deze fijne tafel!

Mijn schoonmoeder is natuurgeneeskundige en weet dus alles af van verschillende kruiden, zo maakt ze hele gezonde thee soorten maar ook is ze goed met zalfjes, dit is een deel van haar kruiden stash, heerlijk om daar tussen te snuffelen!

Omdat vriendlief en ik langzamerhand gaan nadenken over de babykamer, was het belangrijk om wat dingen in huis te verplaatsen en een andere plek te geven. Zo wordt het kantoortje, de babykamer dus de kantoor meubeltjes krijgen een ander plekje in het huis. Dit was eerst een soort eetkamer hoek, maar nu maken we er een werkplek van, waar we nog het een en ander voor zullen neerzetten en verplaatsen. Dit is dus hoe mijn werkplek er tijdelijk even uitziet.

Maandag had ik twee afspraken in het ziekenhuis, ik moest naar de longarts en later die dag naar de gynaecoloog. Deze foto maakte ik vooraf in de wachtkamer. Een update over de afspraak bij de gynaecoloog volgt nog.

Mijn moeder was mee naar het ziekenhuis, en tussen de afspraken door gingen we heel even wat boodschapjes doen. Deze lieve schattige babyspulltjes krijgt onze kleine meid van haar lieve oma.

Ook ik waagde me aan het voedingskussen omdat dit bij het slapen fijn ligt om de steeds zwaarder wordende buik te ontlasten. Met Shirley van Styleguide had ik hier humorischte chatgesprekken over. Op haar blog schreef ze een hilarisch stukje tekst over dit product.

Het Ikea magazine viel in de brievenbus dus zo deed ik wat inspiratie op voor onze werkplekken. Heerlijk met een kopje groene thee

Met vriendinnetje Simone lunchte ik bij bakker bart. Ik nam een heerlijk vitaalbartje met heks’n kaas en gezond.

Deze leuke prijs won ik via de blog van Joyce. Een schattig notitieboekjes en stempels om mooie brieven te kunnen schrijven en bestempelen.

Jep de tijd vliegt, nu je dit leest ben ik 25 weken en 5 dagen zwanger.

Ik kookte dit heerlijke recept van Suzanne. Sperziebonen, kipfilet blokjes, mango en geitenkaas, mmm!

Als je niet mag werken en veel rust moet houden is het fijn om toch even naar een restaurantje te gaan om wat te drinken en bij te kletsen met een vriendin. Met vriendinnetje Simone dronk ik een cappuccino bij de Hema en deelden we heerlijk een stukje slagroomtaart.

Dit waren de random instagram shots voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om via de manier toch een kijkje in mijn leven te krijgen. Ik hoop niet dat het al eentonig wordt haha. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • Ashleey
  15 augustus 2013

  Leuke picturesss <3

 • Bente
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s! Wat vliegt de tijd zeg, al bijna 26 weken zwanger nu!

 • Martina
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 • Lieze
  15 augustus 2013

  Aaahw, die kleertjes! ♥

 • Dagmar
  15 augustus 2013

  Wat een fijne foto’s en wat vliegen de weken voorbij. Lekker van genieten en die kleding is zo cute!

 • Shelley
  15 augustus 2013

  Wat een leuke foto’s! En wat een cutie babybuikje 🙂 een vriendin van me is 26,5 week zwanger en jullie buik is erg vergelijkbaar!

 • Wendy
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s Kel! Fijn om te zien dat het goed met je gaat. Love your blog!! 😀

 • annouska
  15 augustus 2013

  Volgens mij kom jij je tijd wel door tot de bevalling. Ik ben erg benieuwd hoe de babykamer uiteindelijk wordt en jullie nieuwe werkplekje.. 😀

  Zo een voedingskussen is echt super fijn, zowel nu als straks als je meisje er is. Ik heb alleen ervaring met hem gebruiken op werk wanneer ik een baby moet voeden, maar ik kan dan echt niet zonder kussen.

 • SunshineCin
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s! Mijn schoonzus was ook helemaal verliefd op het voedingskussen! En dat recept van mango met kip, die moet ik ook een keer maken, lijkt me heerlijk. Zag m ook al op de blog van Suzanne.

 • Bianca
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 • Nem
  15 augustus 2013

  Je ziet er echt goed uit ! En wat netjes maak je het allemaal in huis, ik denk dat jullie babykamer ook heel mooi word 😉

 • Tirza
  15 augustus 2013

  Leuke foto’s! En zeker die ene met je buik!

 • Robin
  16 augustus 2013

  Heerlijk toch, even wat rustig aandoen!
  Ben benieuwd hoe de babykamer wordt

 • Lievehelpwatmoetikaan
  18 augustus 2013

  Wat leuk om te zien! Zeker omdat je zwanger bent, haha 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.