Ik was met een vriendinnetje even naar de winkels gegaan waarbij samen ons ook viel op een toffe trui bij de Scene. We vonden het glitterige leuk, de kleuren stonden tof en eigenlijk waren we ook wel nieuwsgierig naar het maxi-effect. Ik vond het ideaal, we waren in een dames modezaak en vrijwel bijna altijd sinds ik zwanger ben is dat een domper, de jeans kan ik niet meer aan, de leuke tops zijn niet meer mogelijk, enkel de jasjes en wijdere items zijn geschikt voor mij en de babybump. Deze trui kan ik dragen tot in de eeuwigheid, door de one size fits all mogelijkheid, maar ook de hoge comfy factor.

In de winkel droeg ik mijn Mango broek die niet matchte met de trui, dus voor de foto komt dat niet helemaal over, maar hier zie je ons met onze nieuwe aanwinsten. Mijn vriendinnetje in de prachtige peachy versie, die mooi matcht met haar mooie bruine vertoning, en ik de turqoise versie, die matcht bij mijn lichte uiterlijk.

Deze trui is op 1001 mogelijke manieren te dragen, en ook leuk te combineren met een riempje rond de taille.

De trui droeg ik over een topje met spaghetti bandjes, zo was het niet te warm, maar warm genoeg omdat het weer momenteel nog onvoorspelbaar is. De broek is een mama jeans van de H&M.

En nog een selfie foto, gewoon omdat ik heel blij ben met deze trui, en ik hem goed vind matchen bij mijn ogen. De trui is trouwens van het merk Code secret.

Wat vinden jullie van deze glitter maxi trui? Houden jullie hiervan , yay of nay? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

14 gedachten over “Outfit of the day: New maxi glitzy sweater”

  1. Hij staat je zo mooi! Geweldige kleur en prachtig bij je ogen! Ik vind de foto’s zo leuk om te zien, want je straalt helemaal. I love it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.