Dat een modieuze outfit niet duur hoef te zijn, dat hoef je mij niet meer te vertellen. Ik vind het heerlijk om met budget items hippe combinaties te maken. Nu ik zwanger ben en kleding uit mijn kast wat krapper wordt, en de (hittegolf) zomer te kort is om een hele maternity zomercollectie aan te schaffen, is het slim om creatief om te gaan met de items die ik heb. Ik draag een basic wit shirt van de Hema, met daarop een romantisch hesje van de Primark. De rok is een leuker verhaal, de rok is eigenlijk een jurk van de Action. Een jurk die ik kocht voor op het strand, zo’n strapless jurk met een koord voor om je nek, lekker simpel en luchtig. De jurk was ik aan het uittrekken en hij bleef rond mijn middel hangen terwijl ik toevallig in de spiegel keek, he wat leuk, dit is eigenlijk gewoon een toffe rok!.En zo was een rok geboren in mijn kledingcollectie. Als jurk vind ik hem niet zo leuk staan. De sandalen zijn van van Haren. Het horloge draag ik dagelijks, en is van Michael Kors.

De achterkant van de outfit geeft een goede indruk van hoe fijn de rok valt, alsof het altijd al bedoelt was als rok.

Omdat het die dag een hele warme dag beloofde te worden droeg ik mijn haar fijn naar achter in een staart en met speldjes. Mijn make-up hield ik rustig met een aqua blauwe eyeliner (Makeup Forever) , wat mascara (Essence) en de gebruikelijke concealer (Catrice), blush, poeder (MSF) en bronzer van Mac.

Wat vonden jullie van deze look en outfit? Let me know in the comments. Ik vond mijn creativiteit met de jurk>rok erg geslaagd. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en tips. Hebben jullie ook bepaalde kleding items die je op creatieve wijze hebt omgetoverd tot een ander item? Ik ben heel benieuwd.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Outfit: Budget summer proof”

  1. Echt een geslaagde outfit. De blauwe eyeliner staat je ook echt prachtig! Het was mij nooit opgevallen dat de rok eerst een jurk zou zijn, ideaal!

  2. Ik vind de rok wel leuk en het vestje ook heel erg maar de combinatie vind ik het iets te ouwerlijk maken eigenlijk.

  3. Dat hesje is leuk! En wat een grappig verhaal over “de jurk die een rok werd” van de Action! Staat je ook gewoon hartstikke goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.