Q+A Video : Over onze kinderwens, chaos en zorgen in het moederschap

Eindelijk weer eens een extra video op Kellycaresse.nl! Na een zomerrooster en drukke periode, wil ik dit weer gaan oppakken. Niet meer wekelijks omdat ik me wil focussen op originele en leuke content en interessante video’s, in plaats van maar elke week een video omdat het voor mijn gevoel moet. Maar er komen dus zeker nog heel veel leuke extra video’s aan en ik heb er veel zin in. Vandaag een Q+A : dus een vraag en antwoord video waarin ik antwoord geef op veel gestelde vragen zoals: Willen wij een vierde kindje? Hadden we er graag een zoon bij gewenst en hoe doen wij het qua ritme en slaapjes met uitstapjes? Maar ook onze favoriete bordspellen, wat ik het moeilijkst vind in het moederschap en hoe diabetes type 1 mij dagelijks belemmert in het moederschap. Kijk je met me mee? Pak een kopje thee want het is een gezellige kletsvideo 😉


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat je van de video vond! Laat je reactie achter hieronder of op social media of op Youtube in het reactie vakje.

En vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan gratis op mijn Youtube kanaal en je bent als eerst op de hoogte van de nieuwste updates.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Fem
  7 september 2018

  Goedemorgen, wat een leuke video weer 🙂 Ik ben zelf nog geen mama, dus wat mij betreft mogen er wat meer niet-mama gerelateerde video’s komen. Heel fijn weekend alvast!

 • Patries
  7 september 2018

  Leuk weer een extra video.
  Ik ben geïnteresseerd in voeding ed dus fijn dat je het plan hebt om video’s met weekmenu’s fooddiaries ed te maken. In dat kader ook een vraag/suggestie voor een video. Je zegt in deze video dat gezond eten je helpt om op gewicht te blijven, maar ik zie regelmatig pakjes, zakjes en potjes langskomen als je boodschappen doet en kookt.
  Hoe gaat dit voor jou samen?

 • rachel
  7 september 2018

  Weer leuk mop en het maakt mij geen drol uit want alles is leuk wat je online gooit 😉 al zit ik dan wel niet meer in de potjes en luiers hahah

 • Sanne
  9 september 2018

  Ik ben het wel eens met Fem… Er mag iets meer online komen wat niet met baby’s te maken heeft. Er zijn al zoveel bloggers die alleen maar daarover schrijven.

 • Charlene
  9 september 2018

  Ze heeft een gezin en drie kinderen dus lijkt mij logisch dat het vooral om kinderen/baby’s gaat… heb zelf 2 kinderen en dat kost 99% van de tijd.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.